Naime primjetio sam čudan problem na mobu mislim da je bio i na prošlom.Naime u postavkama kartice mi stoji stari broj od prije 7,8god i kad sam greškom nazvao javi se neka žena . Nisam mislio to ni rješavati nije stvaralo probleme do sada ali evo kad idem nakon nekog vremena poslati stari sms piše da nije moguće. Gasio sam uređaj,vadio karticu,išao u avionski mod ali uvjek piše da je taj broj telefona?
Uređaj s24 ultra očitava krivi(stari broj
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.467
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naime primjetio sam čudan problem na mobu mislim da je bio i na prošlom.Naime u postavkama kartice mi stoji stari broj od prije 7,8god i kad sam greškom nazvao javi se neka žena . Nisam mislio to ni rješavati nije stvaralo probleme do sada ali evo kad idem nakon nekog vremena poslati stari sms piše da nije moguće. Gasio sam uređaj,vadio karticu,išao u avionski mod ali uvjek piše da je taj broj telefona?
možda ti je na sim kartici postavljen taj stari broj.. jesi probao tražiti novu sim karticu?
Kako mislis postavljen stari broj ? Pa imam ovaj broj 13 godina nez..
Svakako poruke sam rješio(bilo se iz nekog razloga prebacilo na sim 2 gdje je bih broj) sad ostaje samo ovo čudno stanje otkud povlači taj stari broj u sustavu
Kako mislis postavljen stari broj ? Pa imam ovaj broj 13 godina nez..
Svakako poruke sam rješio(bilo se iz nekog razloga prebacilo na sim 2 gdje je bih broj) sad ostaje samo ovo čudno stanje otkud povlači taj stari broj u sustavu
koliko ti je stara sim kartica?
u novije vrijeme u sim karticama nije postavljen broj, ali se može ručno postaviti.. jedino to može biti razlog povlačenja starog/krivog broja.. nema ga odakle drugo povući
Nez koliko je stara odprilike 13godina. Na koji način da to saznam mislim šta da uradim sad nije da mi to stvara neke probleme ali eto. Da li zvati Bon Bon čiji sam korisnik za novu karticu da pošalju?
Nez koliko je stara odprilike 13godina. Na koji način da to saznam mislim šta da uradim sad nije da mi to stvara neke probleme ali eto. Da li zvati Bon Bon čiji sam korisnik za novu karticu da pošalju?
da, najbolje bi ti bilo da zoves bonbon i trazis novu sim karticu.. ili ako su ti negdje blizu, odes do njih i mislim da bi ti trebali moci odmah dati novu

Opcija E sim a ima ali nije uključena..Na kraju sam uzeo novu praznu karticu i na nju su mi prebacili broj tako da je sve u redu.
Najduže traje prepiska sa bon bon službom za korisnike.