The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ako te osamari, po koljenima i u prvi grm.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 0:01 (chutac).
15 godina
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

Ako se osamari, po koljenima i u prvi grm.

Ak se ošamari, stvarno nije normalna.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
chutac kaže...

Ako se osamari, po koljenima i u prvi grm.

Ak se ošamari, stvarno nije normalna.

Touchscreen i moji precizni prsti...

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

U parku smo zavučeni negdje svakako {#}

Semper Fidelis
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Valjda imaš jedne rifle

Rifle? 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Traperice Mitsuoka.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
neaktivan

Da rifle hahahah

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Rifle kao hlace a ne rifle kao assault rifle ( iako bi i to nekad jako dobro doslo).
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nije mi palo na pamet za pušku, al mi je prekomičan izraz rifle.... 

12 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Nije mi palo na pamet za pušku, al mi je prekomičan izraz rifle.... 

pantalone {#}

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Iskreno, ne znam koji je izraz komičniji, srećom pa ni jedan ne čujem ovdje kod nas.

12 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Iskreno, ne znam koji je izraz komičniji, srećom pa ni jedan ne čujem ovdje kod nas.

gaće FTW

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Također ni mi dalmatinske kod nas u Slavoniji {#}

Nego, svi yebu nešta u zadnje vrijeme? Jer ne vidim neko kukanje po temi. 

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
Pero Dinamit kaže...
Mitsuoka kaže...

Ja vam se nisam dugo javio iako dosta čitam temu, u vezi sam već godinu dana {#}

Drug Lord
15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
Mitsuoka kaže...

Također ni mi dalmatinske kod nas u Slavoniji  {#}

Odustali od pokušavanja...

16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
Mitsuoka kaže...

Zima je...

Neki gube kilograme do ljeta,neki spavaju zimski san...

TopBugovac,ako te ko pita kak si ju osvojil reci da su te na bug forumu savjetovali stručnjaci pa da nas malo reklamiraš :P

usput,čestitke :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 15:52 (zerocool12).
15 godina
zerocool12 kaže...
Pero Dinamit kaže...
Mitsuoka kaže...

Zima je...

Neki gube kilograme do ljeta,neki spavaju zimski san...

TopBugovac,ako te ko pita kak si ju osvojil reci da su te na bug forumu savjetovali stručnjaci pa da nas malo reklamiraš :P

usput,čestitke :D

hahahahahaha :D
Ovakivm stručnjacima je i Fort Knox dječja igračka za osvojit

Drug Lord
15 godina
The Friendzone Club

Valjalo bi neki film snimit, na Engleskom, da i stranci nauče nešto od majstora s balkana. :P

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
nul-3 kaže...

Valjalo bi neki film snimit, na Engleskom, da i stranci nauče nešto od majstora s balkana. :P

Seve je jedan već snimila {#}

Drug Lord
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 19:09 (Top Bugovac).
15 godina
The Friendzone Club

u glavnoj ulozi mar123 i piksic
bit ce medjusobni suparnici, obojica mogu imati koju god pozele, mar samo zasuce rukav na lijevoj ruci i 3 su vec pale, a piksic, on je potpuna suprotnost, on zavodi cure svojom inteligencijom, sarmom, ljepotom, muskoscu, ni jedna mu iz severinininog grada ne moze odoljeti.

Tu kao iz nicega dolazi jedna cura(anshika) koja je po mnogo cemu posebna, ona je ono sto druge nisu-clanice je bug foruma

tu nastupa rat izmedju mara i piksica, obojica se trude osvojit je

Mar napusta skolu, prodaje tatin ranc na moru i kupuje si ferrari, ali ostaje razocaran kad shvati da anshkiu ne moze kupiti autom, zatim je pokusava  zavesti s jos jednim omega satom od 30k kn kojeg ce staviti na desnu ruku, ali ni to nije zaintigriralo anshiku.

Tu nastupa piksic koji je imao malo vise srece, cak je uspio s njom razmijeniti par rijeci sve dok se nije poceo hvaliti, tad je i on izgubio priliku da osvoji anshiku.

Ostali bugovci to sve motre sastrane i komentiraju tu, neki se od nas cak odvaze i krenu u lov na cure, vecina bezuspjesno, samo phantom ulovio nesto.

Mentalist za to vrijeme dijeli dijeci koja idu iz skole slatkise i govori im "dodjite da vam cika pokaze nesto", ostatak filma provodi u zatvoru

Mar123 zavrsi u kazni jer je prokockao bogastvo

Piksic se seli u drugi grad, ovaj put se trudi ne hvaliti

Bugovci su zavrsili na internetu mastrubirajuci

Anshika ce reci gdje sam ja bio {#}

ovo su pocetne ideje, slobodno razradite :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 19:11 (win4crazzy).
16 godina
win4crazzy kaže...

bit ce medjusobni suparnici, obojica mogu imati koju god pozele, mar samo zasuce rukav na lijevoj ruci i 3 su vec pale, a piksic, on je potpuna suprotnost, on zavodi cure svojom inteligencijom, sarmom, ljepotom, muskoscu, ni jedna mu iz severinininog grada ne moze odoljeti.

Tu kao iz nicega dolazi jedna cura(anshika) koja je po mnogo cemu posebna, ona je ono sto druge nisu-clanice je bug foruma

Mar napusta skolu, prodaje tatin ranc na moru i kupuje si ferrari, ali ostaje razocaran kad shvati da anshkiu ne moze kupiti autom, zatim je pokusava  zavesti s jos jednim omega satom od 30k kn kojeg ce staviti na desnu ruku, ali ni to nije zaintigriralo anshiku.

Tu nastupa piksic koji je imao malo vise srece, cak je uspio s njom razmijeniti par rijeci sve dok se nije poceo hvaliti, tad je i on izgubio priliku da osvoji anshiku.

Ostali bugovci to sve motre sastrane i komentiraju tu, neki se od nas cak odvaze i krenu u lov na cure, vecina bezuspjesno, samo phantom ulovio nesto.

Mentalist za to vrijeme dijeli dijeci koja idu iz skole slatkise i govori im "dodjite da vam cika pokaze nesto", ostatak filma provodi u zatvoru

{#}

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Nije za mlađe od 18, osim pixica on nebu skuzil o cem se dela...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

...

{#}

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
16 godina
The Friendzone Club

pratim ovu temu vec neko vrijeme pa da cujem sto mislite o ovoj situaciji, dakle imate frendicu vec dulje vrijeme no shvatite da zelite nes vise , reci joj sto mislite o tome i dobiti moguci odjeb ili dalje nastaviti normalno i potisnuzti to u sebi na neki nacin

16 godina
neaktivan
XFX kaže...

pratim ovu temu vec neko vrijeme pa da cujem sto mislite o ovoj situaciji, dakle imate frendicu vec dulje vrijeme no shvatite da zelite nes vise , reci joj sto mislite o tome i dobiti moguci odjeb ili dalje nastaviti normalno i potisnuzti to u sebi na neki nacin

Naravo, reci joj.

Bilo bi glupo nes takvog drzat u sebi :S

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

piksic ima curu, ne treba njemu anshika. in your face.

nemoj joj reci, napravi nesto. "volim te, neces mi vjerovati jer rijeci su lazne, a djela istinita" - kvint horacije flak

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 21:33 (piksic).
15 godina
piksic kaže...

nemoj joj reci, napravi nesto. "volim te, neces mi vjerovati jer rijeci su lazne, a djela istinita" - kvint horacije flak

Drug Lord
14 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
piksic kaže...

Poznata mi je ta, mislim da se zove Rukija Ljevo {#}

The future is Fusion - AMD
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

piksic je desnjak

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 22:47 (piksic).
14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

U mojoj kleti u goricama je bio doček Nove godine. Bilo je nas je 8. 4 cure, 4 dečka. 3 frenda i 3 frendice su iz osnovne škole, četvrta cura je došla s frendicom jer su si najbolje. Znam ju i ja otprije, ali ne puno. Ona je ujedno i bivša od mojeg najboljeg frenda koji je također bio na dočeku. Nakon 12 sati smo se "skužili" i na kraju zbarili. Sad me zanima vaše mišljenje, dal da pokušam nešto dalje ili ne pošto bi sigurno bilo awkward zbog frenda.

Samo da javim kaj se dogodilo, ako nekog zanima. Poslije dočeka kad je počela škola išli smo dva puta na kavu. Prvi put je pala pusa na rastanku, a drugi puta nije htjela dati pusu, ali me držala za ruku i tiskala se k meni kad smo išli do kafića. Na drugoj kavi je rekla kako je jednom dečku dala od*eb i da budu ostali samo prijatelji(inače poznajem ga). Čuli smo se svaki dan na fejsu i bili super. Zadnji tjedan me dva puta odbila za kavu, kao "moram na sat" ili "moram ići učit, ne mogu ostati dulje u gradu". Na kraju mi je do*izdilo i napisao sam da mi je već dosta. Pitala me dal je onda gotovo među nama, ja nju pitao kaj ona misli. Kaže da iskreno nema pojma, na što sam ja napisao da razmisli i da mi javi. Jedan dan šutnje i dođe mi poruka:

Poslije mi je još napisala da sam ja kao dobar dečko, da me ne zaslužuje i te spike... Na što sam odgovorio da nek ide spat i da ne komplicira još više.

Sad mi recite kak da izađem iz friendzone {#}

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 22:51 (Tinča14).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice