The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Friendzone Club
Tinča14 kaže...

Sad mi recite kak da izađem iz friendzone {#}

Pa iz ove, bar ti je to jasno rekla, nećeš.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
The Friendzone Club

nikako, sje*o si se

trebo si je rijesit na 2. kavi, a ne na fejsu se je*avat

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
Tinča14 kaže...

U mojoj kleti u goricama je bio doček Nove godine. Bilo je nas je 8. 4 cure, 4 dečka. 3 frenda i 3 frendice su iz osnovne škole, četvrta cura je došla s frendicom jer su si najbolje. Znam ju i ja otprije, ali ne puno. Ona je ujedno i bivša od mojeg najboljeg frenda koji je također bio na dočeku. Nakon 12 sati smo se "skužili" i na kraju zbarili. Sad me zanima vaše mišljenje, dal da pokušam nešto dalje ili ne pošto bi sigurno bilo awkward zbog frenda.

Samo da javim kaj se dogodilo, ako nekog zanima. Poslije dočeka kad je počela škola išli smo dva puta na kavu. Prvi put je pala pusa na rastanku, a drugi puta nije htjela dati pusu, ali me držala za ruku i tiskala se k meni kad smo išli do kafića. Na drugoj kavi je rekla kako je jednom dečku dala od*eb i da budu ostali samo prijatelji(inače poznajem ga). Čuli smo se svaki dan na fejsu i bili super. Zadnji tjedan me dva puta odbila za kavu, kao "moram na sat" ili "moram ići učit, ne mogu ostati dulje u gradu". Na kraju mi je do*izdilo i napisao sam da mi je već dosta. Pitala me dal je onda gotovo među nama, ja nju pitao kaj ona misli. Kaže da iskreno nema pojma, na što sam ja napisao da razmisli i da mi javi. Jedan dan šutnje i dođe mi poruka:

Poslije mi je još napisala da sam ja kao dobar dečko, da me ne zaslužuje i te spike... Na što sam odgovorio da nek ide spat i da ne komplicira još više.

133 stranice i niš nisi naučil????????????????????????????????????????????????????

Molim modove da obrišu citiran post da strani čitatelji ne pomisle da smo loši jedi učitelji!

Sad si do kraja zakopani, teško je z toga van ziti...

+daj mi na pm ime te ženske,taj stil pisanja i odjeba mi je odnekud poznat :@

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 23:01 (zerocool12).
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

dođi k njoj. čvrsto ju primi za ruku. ali ne za šaku, nego onaj dio iznad lakta. pogledaj ju strastveno i poljubi. onda joj izrecitiraj ovu pjesmu:

Galeb se topi u vodama

Život u ljubavi, ljubav u suzama

Volim te

Nećeš mi vjerovati, jer riječi su lažne

a djela istinita

Ja, volim te

A ako ti ne znaš voljeti, onda ne možeš shvatiti

Ni moju ljubav prema tebi

Ni što ljubav znači u životu

Ali ipak, ja volim te

to je rekao kvint horacije flak, i to bude joj se sviđalo, jer je to romantično i iskreno, a iskrenost je sexy. a tvoja hrabrost bude ju jako napalila, i onda više ne bude gledala kaj ima protiv veze, nego bude se bacila u tvoj muški zagrljaj.

Losing all hope was freedom
11 godina
neaktivan
piksic kaže...

dođi k njoj. čvrsto ju primi za ruku. ali ne za šaku, nego onaj dio iznad lakta. pogledaj ju strastveno i poljubi. onda joj izrecitiraj ovu pjesmu:

Galeb se topi u vodama...

Issss ne to nije sexy...to je nakon onako lansiranog od**ba kakav mu je lansirala(a lansirala ga je najmanje 3 puta neizravno i jednom izravno) u najmanju ruku patetično, jedino može pristat na "nešto" (čitaj tjedan dana zavlačenja) s njim iz sažaljenja a sumnjam da mu je to cilj.

Btw ja bi ti se na recitiranje utopljenih galebove polomila od smijeha. {#}

Tinča sorry al nakon onoliko izmotavanja i "finih riječi" koje ti je uvalila nemaš više nikakve šanse kod nje...traži dalje. Osmijeh

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina
piksic kaže...

piksic je desnjak

Nekad vjerojatno promjeniš da ti bude zanimljivije? švaler 

Drug Lord
15 godina
odjavljen
Top Bugovac kaže...
piksic kaže...

piksic je desnjak

Nekad vjerojatno promjeniš da ti bude zanimljivije? švaler 

jednom sam pao s bicikla, i desna šaka mi je imala rupu, pa sam prebacio

@ddarknessfairyy, ja ne sumnjam u tvoju ženstvenost i stručnost. ali bez zajebancije, da se cura počne smijati na te stihove, ja ju ne bi htio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 23:18 (piksic).
14 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
piksic kaže...

Issss ne to nije sexy...to je nakon onako lansiranog od**ba kakav mu je lansirala(a lansirala ga je najmanje 3 puta neizravno i jednom izravno) u najmanju ruku patetično, jedino može pristat na "nešto" (čitaj tjedan dana zavlačenja) s njim iz sažaljenja a sumnjam da mu je to cilj.

Tinča sorry al nakon onoliko izmotavanja i "finih riječi" koje ti je uvalila nemaš više nikakve šanse kod nje...traži dalje. Osmijeh

Nisam ni mislio da bi bili zajedno nakon ovoga nego dal da budemo frendovi i dalje pošto smo povezani s puno zajedničkih frendova pa smo osuđeni na viđanje ili da skroz zaboravim na nju. Npr. što mi je činiti kad čekamo bus sa prijateljima i razgovaramo svi zajedno?

Axtross_Hr - Origin
15 godina
Tinča14 kaže...

Nisam ni mislio da bi bili zajedno nakon ovoga nego dal da budemo frendovi i dalje pošto smo povezani s puno zajedničkih frendova pa smo osuđeni na viđanje ili da skroz zaboravim na nju. Npr. što mi je činiti kad čekamo bus sa prijateljima i razgovaramo svi zajedno?

pito si kako da izadjes iz friendzone a sad pitas dali da i dalje ostanete frendovi?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

zamisli si da je friendzona tunel. s jedne strane je dvorište s jednom curom, a s druge strane je cijeli svijet, s puno cura. on hoće vidjeti malo svijeta.

15 godina
Tinča14 kaže...
Tinča14 kaže...

U mojoj kleti u goricama je bio doček Nove godine. Bilo je nas je 8. 4 cure, 4 dečka. 3 frenda i 3 frendice su iz osnovne škole, četvrta cura je došla s frendicom jer su si najbolje. Znam ju i ja otprije, ali ne puno. Ona je ujedno i bivša od mojeg najboljeg frenda koji je također bio na dočeku. Nakon 12 sati smo se "skužili" i na kraju zbarili. Sad me zanima vaše mišljenje, dal da pokušam nešto dalje ili ne pošto bi sigurno bilo awkward zbog frenda.

Samo da javim kaj se dogodilo, ako nekog zanima. Poslije dočeka kad je počela škola išli smo dva puta na kavu. Prvi put je pala pusa na rastanku, a drugi puta nije htjela dati pusu, ali me držala za ruku i tiskala se k meni kad smo išli do kafića. Na drugoj kavi je rekla kako je jednom dečku dala od*eb i da budu ostali samo prijatelji(inače poznajem ga). Čuli smo se svaki dan na fejsu i bili super. Zadnji tjedan me dva puta odbila za kavu, kao "moram na sat" ili "moram ići učit, ne mogu ostati dulje u gradu". Na kraju mi je do*izdilo i napisao sam da mi je već dosta. Pitala me dal je onda gotovo među nama, ja nju pitao kaj ona misli. Kaže da iskreno nema pojma, na što sam ja napisao da razmisli i da mi javi. Jedan dan šutnje i dođe mi poruka:

Poslije mi je još napisala da sam ja kao dobar dečko, da me ne zaslužuje i te spike... Na što sam odgovorio da nek ide spat i da ne komplicira još više.

Rohipnol
Potpis!
11 godina
neaktivan
piksic kaže...

@ddarknessfairyy, ja ne sumnjam u tvoju ženstvenost i stručnost. ali bez zajebancije, da se cura počne smijati na te stihove, ja ju ne bi htio.

A ja nebi nikad htjela bit žensko koje pristane bit s frajerom samo zato jer je naučio napamet 2-3 stiha i s njima se uvaljuje nakon očitog o***ba jer znači da mu je samopoštovanje jednako inteligenciji zlatne ribice {#}

Tinča14 kaže...

Da bi skroz zaboravio na nju ako imate iste prijatelje značilo bi da se udaljiš od svih, a valjda nisi toliko šašav.Kad ste među prijateljima a ona je tamo ponašaj se normalno. Pod normalno mislim ako ti nešto kaže normalno odgovori, razgovaraj ko da se ništa nije dogodilo.

Znaš razliku između prijatelja i poznanika? Budi poznanik. Na taj način joj nečeš dat razloga da misli da cmizdriš za njom, a i druge(potencijalne) cure će vidjet da si dovoljno zreo da ne radiš scene zbog situacije.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
piksic kaže...

A ja nebi nikad htjela bit žensko koje pristane bit s frajerom samo zato jer je naučio napamet 2-3 stiha i s njima se uvaljuje nakon očitog o***ba jer znači da mu je samopoštovanje jednako inteligenciji zlatne ribice {#}

Tinča14 kaže...

Da bi skroz zaboravio na nju ako imate iste prijatelje značilo bi da se udaljiš od svih, a valjda nisi toliko šašav.Kad ste među prijateljima a ona je tamo ponašaj se normalno. Pod normalno mislim ako ti nešto kaže normalno odgovori, razgovaraj ko da se ništa nije dogodilo.

Znaš razliku između prijatelja i poznanika? Budi poznanik. Na taj način joj nečeš dat razloga da misli da cmizdriš za njom, a i druge(potencijalne) cure će vidjet da si dovoljno zreo da ne radiš scene zbog situacije.

E takav odgovor sam tražio. Budem se probao držat toga {#}

Axtross_Hr - Origin
17 godina
Tinča14 kaže...{#}Osmijeh

Npr. što mi je činiti kad čekamo bus sa prijateljima i razgovaramo svi zajedno?

Za početak, budi ustrajan u odbijanju ideje da ju gurneš pod bus.

Meni se pak čini da si se sam ugurao u frendzonu, al' baš mi je nekako simpa ta tvoja pričica. Hoćeš van iz frendzone? Izbriši ju s fejsa, ali ne da ispadneš povrijeđen, nego joj daj neki normalan razlog. Pomaže ako ti stalno šalje glupe porukice npr. - kažeš joj da ti je toga dosta. Budi malo grub, ali kao muško, ne kao siledžija. Već nakon toga je puno jednostavnije, jer ste mladi i brisanje s fejsa će joj izgledati kao nešto bitno. Dalje samo ne pušiš njene gluposti i ignoriraš ju kad ti paše. Dovoljno je i da samo ne odgovoriš na neka njena banalna pitanja (kako si, kaj radiš, di si bio jučer) i skinut će ti se brzo s kičme. Zvuči jako nepristojno, ali zapravo nije. Ja se i dan-danas učim biti tako "nepristojan" prema ljudima, jer su me glupi starci prepristojno odgojili...

A ako hoćeš i dalje nešto s njom (zašto?), daj si oduška i povremeno joj spusti nešto kao da ima jako puno muških prijatelja, pa nek' si misli jesi li s time nešto htio reći. A kad te napadne da zašto si takav, uredno joj, ali BEZ SRAMA, reci da ti nije interesantno biti frendać s njom i da ti je zgodna i da ti se sviđa, a ako joj to ne paše, nek' se nosi s tim kako zna. Nisi ti njoj obavezan biti frend ništa više nego je ona tebi obavezna biti cura. To je sve ili ništa pristup, ali jedino što ti ostaje obzirom na situaciju u kojoj već jesi.

P.S. kako se brišu gaddemn smajlići iz androida?

P.P.S. Nemoj mene ništa slušati, sve sam ovo sad izmislio prije spavanja.

P.P.P.S. Laka vam noć, ljudi...

P.P.P.P.S. Ipak poslušaj prvu rečenicu, s njom ne možeš puno pogriješiti...

Gledam te!
15 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...
piksic kaže...

ja ne bi htio curu koja ne cijeni poeziju kvinta horacija flaka, jer to znači da joj je inteligencija na razini samopoštovanja frajera koji nauči napamet 2-3 stiha i s njima se uvaljuje nakon očitog o***ba

11 godina
neaktivan
piksic kaže...

ja ne bi htio curu koja ne cijeni poeziju kvinta horacija flaka, jer to znači da joj je inteligencija na razini samopoštovanja frajera koji nauči napamet 2-3 stiha i s njima se uvaljuje nakon očitog o***ba

takvoj curi nije inteligencija na razini samopoštovanja frajera, već je dovoljno inteligentna da ne dozvoljava da se antička poezija iskorištava za takve beznadne situacije.

"Pamet u glavu,toči svoja vina

i nemoj da sanjaš odveć duge nade u kratkom životu.

Dok mi zborimo

zavidno vrijeme bježi."

Inače draži mi je Jesenjin {#}

17 godina
Veliki Brat kaže...
A ako hoćeš i dalje nešto s njom (zašto?), daj si oduška i povremeno joj spusti nešto kao da ima jako puno muških prijatelja, pa nek' si misli jesi li s time nešto htio reći. A kad te napadne da zašto si takav, uredno joj, ali BEZ SRAMA, reci da ti nije interesantno biti frendać s njom i da ti je zgodna i da ti se sviđa, a ako joj to ne paše, nek' se nosi s tim kako zna. Nisi ti njoj obavezan biti frend ništa više nego je ona tebi obavezna biti cura. To je sve ili ništa pristup, ali jedino što ti ostaje obzirom na situaciju u kojoj već jesi.

Mislim da si krivo shvatio.

Ne želi ona da joj on bude frendać, niti ga napada sa prijateljstvom, već je ovo odjeb iz udžbenika "meni je stalo da mi budemo prijatelji", jednako kao ono kad sretneš nekog random lika iz srednje pa se dogovorite za "catch up" pivo na koje nikad ne odete. Šta su sve meni ljudi planirali i obećavali...

Tako da bi njegovo njurganje bilo pretjerivanje, dok bi agresivniji pristup vjerojatno doveo do još većeg brukanja što se može odraziti i na zajedničko društvo, jer bi ostali mogli zaključiti da je on zbog odjeba prenervozan i loše društvo.

Ona ne želi ništa osim da joj ne spominje vezu, a ljudi uvijek biraju easy way out, da bez konflikta riješe problem.

Tako da je sad odgovornost prebacila na njega, ako se on javi biti će pristojna, a ako se ne javi neće se ni ona javiti.

Ja ne bih pretjerivao, ustvari ne bih uopće kontaktirao, jer će do prijateljstva doći jedino ako obje strane dokažu da u prešle preko toga, a to se najbolje dokaže da se nađe nekog drugog. Naravno nije nikad ovako jednostavno, možda i kad oboje nađu nekog drugog shvate da se volei otrče u zalazak, no je li pošteno prema sebi gubiti vrijeme za statistiki nebitne šanse?

Dok "nisam spremna na vezu" znači da nije spremna na vezu samo sa tobom, jer već slijedećeg tjedna može naići netko prema kojem neće imati tu kočnicu.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
odjavljen
“Nemoj buditi odsanjane snove, nek' miruje ono čega ne bi. Odveć rano zamoren životom, samo čemer osjećam u sebi.” - jadnik
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

"Šta će vam tuđe riječi za neku koju vi pokušavate osvojiti?" - kreativnost

13 godina
neaktivan
XFX kaže...

pratim ovu temu vec neko vrijeme pa da cujem sto mislite o ovoj situaciji, dakle imate frendicu vec dulje vrijeme no shvatite da zelite nes vise , reci joj sto mislite o tome i dobiti moguci odjeb ili dalje nastaviti normalno i potisnuzti to u sebi na neki nacin

Ali pazi jednu stvar.. ja sam vec prije ove još jednom se našao u takvoj situaciji,i budući da tad ta prijateljica mi nije nikad,ama baš nikad davale neke čudne znakove (ko ova,skoro me je+ala,al neka,just friends) , a bila je i zeznuta situacija jer smo isli zajedno u skolu , ja sam to jednostavno prešutao , malo izbjegavao neke intimnije situacije, i nakon vremena me prošlo,al da znaš da je dugo vremena u pitanju , ono što je bitno je to da mi dan danas imamo predobar odnos,znamo se 7 godina, i nisam to uprskao tad i zato smo danas super,a ja ju volim kao prijateljicu , i nikad ne osjetim onaj osjecaj ko nekad.. tako da , procijeni dobro kakav vam je odnos, i pogledaj malo unaprijed šta bi moglo biti,pošto si rekao "dulje vrijeme" ne znam koliko je to dugo, ali ja nakon par godina prijateljstva nisam htio da zas*rem to.. čisto eto da ti dam informaciju više...

a ovu trenutnu poznajem 8 mjeseci tek,zato je i ispalo ovako sve

Semper Fidelis
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 4:53 (Deep).
17 godina
neaktivan
piksic kaže...

zamisli si da je friendzona tunel. s jedne strane je dvorište s jednom curom, a s druge strane je cijeli svijet, s puno cura. on hoće vidjeti malo svijeta.

Brate ovu definiciju stavit u enciklopediju Britannica! Profesionalno objašnjeno!

Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. by rjakopec
17 godina
wyks kaže...

Ne želi ona da joj on bude frendać, niti ga napada sa prijateljstvom, već je ovo odjeb iz udžbenika "meni je stalo da mi budemo prijatelji", jednako kao ono kad sretneš nekog random lika iz srednje pa se dogovorite za "catch up" pivo na koje nikad ne odete. Šta su sve meni ljudi planirali i obećavali...

Ma normalno, zato i jesu tu sve te ograde. Ali srce nekad ne poznaje pamet i, iako je normalno da nećeš ljudima pustiti da te gaze, ne vjerujem da ponos ide ispred ljubavi. Problem je samo što je škvadra (koja traži savjete i iznosi probleme) ovdje mala, to su klinci kojima se sve čini kao kraj svijeta i IMHO - go for it! Nema se što za izgubiti. Ljudi će odrasti, društva će se promijeniti, a čovjek će ostati sam sa sobom i morati živjeti sa svojim odlukama. Ako unatoč laganom odjebu čovjek i dalje pati, neka si radije osigura pravi odjeb, nego da si misli ŠBBKBB.

Gledam te!
12 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
piksic kaže...

ja mislim da si ti jedina koja uopće čita piksiceve postove {#}

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

"Volim te ko plavuša tanga gače" -

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
11 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

ja mislim da si ti jedina koja uopće čita piksiceve postove {#}

Pa znaš da mi je to profesionalna deformacija Nevinašce

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Recept za pičkë.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

recept za pi*ke

17 godina
nul-3 kaže...
zerocool12 kaže...

Pretvorili ste se u modne hraćke...

Hebo vas ko se kak oblači, najviše volim one sa bjelim košuljama, remenom sa kopčom polumjera 10 cm i naravno da se vrti, nekim seljačkim patikama uz koje po noći ako se voziš na bajku ne moraš imati obučen reflektirajuči prsluk (naravno žute boje), "zlatnim" ili "srebrnim" lancem oko vrata koji da je od pravog zlata bi težio najmanje 10ak kila, dignuta frizura jer tak ima njegov najdraži nogometaš u kojeg je valjda zaljubljen, i najbolja "spika":"ej mala, uooomhmmmm"....

U enciklopedijama poznati kao Seljačina Vulgaris...

Cure koje zalaze u barove gdje zalaze gore spomenuti su ili:

a) ružne ko k*rac

b)k*rve i ružne ko k*rac

c)k*rve i zgledaju kak k*rve

Imao sam prilike nekoliko puta zaći u takva mjesta samo da bih vidio pravilo čopora koje glasi:

"Cure u skupini izgledaju zgodno proporcionalno sa brojem cura koje su u tom čoporu i tvojom pijanošću, nakon razilaženja čopora vidiš njihov pravi izgled"...

A ti dečko ili skupi muda i reci joj "čuješ ja tak nemrem, neda mi se više zahebavat s tobom ovak,oču neku pristojnu vezu" ili se pomiri s tim da buš dok ti ne dop*zdi slušal njezina cmizdrenja o tome kak te voli ali neče bit s tobom (to je ono dok cura skuži da postoji friendzone i da bu te vjerojatno zgubila ak te friendzona pa ti govori da te voli ali da se boji tvoje kite)...

Kak se ti spremiš za van?

Ovako nešto ja

http://image.rakuten.co.jp/clozest/cabinet/01209843/01357056/b708685d.jpg?_ex=128x128

http://guiahombres.com/wp-content/2011/11/jeans-hombre-pull-and-bear-invierno-201248.jpg

Košulja (ne utaknuta) ili pullover

I frizura samo isfeniram da mi je gore dignuto, u jednu stranu.

I mislim da pristojno izgledam.

Ovak se pristojno izgleda i ni jedna nece biti samo frendica :D

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Ovak se pristojno izgleda i ni jedna nece biti samo frendica :D

Ah, poznati 403 Permission Denied izgled.

15 godina
win4crazzy kaže...

u glavnoj ulozi mar123 i piksic
bit ce medjusobni suparnici, obojica mogu imati koju god pozele, mar samo zasuce rukav na lijevoj ruci i 3 su vec pale, a piksic, on je potpuna suprotnost, on zavodi cure svojom inteligencijom, sarmom, ljepotom, muskoscu, ni jedna mu iz severinininog grada ne moze odoljeti.

Tu kao iz nicega dolazi jedna cura(anshika) koja je po mnogo cemu posebna, ona je ono sto druge nisu-clanice je bug foruma

tu nastupa rat izmedju mara i piksica, obojica se trude osvojit je

Mar napusta skolu, prodaje tatin ranc na moru i kupuje si ferrari, ali ostaje razocaran kad shvati da anshkiu ne moze kupiti autom, zatim je pokusava  zavesti s jos jednim omega satom od 30k kn kojeg ce staviti na desnu ruku, ali ni to nije zaintigriralo anshiku.

Tu nastupa piksic koji je imao malo vise srece, cak je uspio s njom razmijeniti par rijeci sve dok se nije poceo hvaliti, tad je i on izgubio priliku da osvoji anshiku.

Ostali bugovci to sve motre sastrane i komentiraju tu, neki se od nas cak odvaze i krenu u lov na cure, vecina bezuspjesno, samo phantom ulovio nesto.

Mentalist za to vrijeme dijeli dijeci koja idu iz skole slatkise i govori im "dodjite da vam cika pokaze nesto", ostatak filma provodi u zatvoru

Mar123 zavrsi u kazni jer je prokockao bogastvo

Piksic se seli u drugi grad, ovaj put se trudi ne hvaliti

Bugovci su zavrsili na internetu mastrubirajuci

Anshika ce reci gdje sam ja bio {#}

ovo su pocetne ideje, slobodno razradite :D

A XXX-Man bi djelio kartone svakome ko uđe curi na već poznat način.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice