Možda si mislio na asocijalne osobe?
1. Točno, no i dalje ostaje da ako Gunnyyyy ozbiljno misli kako sve žene treba "smještati di im je mjesto" i da sve cure "igraju igrice ucjne seksom i odj*ebavanja i ljubomore" da je poremećena osoba.
Nisam upoznao curu s kojom mogu razgovarati o imalo pametnijim stvarima
2. Valjda sam ja imao "sreće" no i dalje smo mi i naše šovinističko i mizogonističko ponašanje krivi za njihovo loše ponašanje.
1. Vagina (ili anus, ovisno o osobnoj preferenciji) je bez konkurencije najmoćnije ženino oružje, u to me dok sam živ neće nitko razuvjeriti. Neka se stoga ne čude objektifikaciji i dehumanizaciji koji su direktna posljedica zloupotrebe birane "kontrole pristupa" (očiti eufemizam, ali ne smeta). Fenomen friendzone-a je još utoliko perfidnija manipulacija jer u tom slučaju žen(k)a očigledno apsolutno ništa ne nudi muškarcu zauzvrat.
Prilično učinkovita protumjera je kontrola libida na što ovdje gotovo nitko niti ne pomišlja, a poštedila bi ih mnogo patnje.
2. Nemoguće je definitivno razlučiti uzrok od posljedice u ovom slučaju - radi se imho o očitom primjeru prastare dileme. Mizoginija je prema tebi uzrok mizandrije, s time se nikako ne mogu složiti.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.