- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zapocni pricu nesto bezveze,a nakon nekog vremena nabaci kompliment i onda je zovni van u setnju ili kavu tako cete se najbolje upoznati .
To me je frend naucio, i po meni je to super savjet.
Vjerovatno ju imas na fb? Ako da, javi se svako toliko, pricajte, upoznaj ju kolko mos preko tog, kasnije predjete na setnje, kave i to, sam polako :)
I hvala sta pomazes :)
ovo ti je najjednostavnije za probit led, ako se cura voli salit, napises "Đes mala šta ima? :P"
U svakom slucaju ce odgovorit, plus malo je i humoristicno, vjerovatno nije najbolji pristup, ali meni radi :)
I usput, sta ti brani da postanete prijatelji? Pa imam prijateljicu, znamo se par mjeseci,nist dugo, i eto, da nismo bili prijatelji, nebi se ni znali nist niti ono, sad cu probat nesto s njom, jer onak mislim da bi i ona nest htjela sad pitaj boga
Javim ishod ako ga bude :)
Hvala na savjetima :)
Javim ishod ako ga bude :)
Hvala na savjetima :)
Nema tu sta kemijat, pogledaj si u gace, sta vidis? Muda, e pa sad ih iskoristi i javi se! :D
te sve setnjice i upoznavanja su vam ku*ac, tako sam i ja, pa kad sam ju pito rekla je da se ja njoj ne svidam na taj nacin, hebes onda to samo sam vrijeme izgubio na to presetavanj s njom, mogo sam drkat doma. ovako sad fino nades curu, kazete bok bok, jel imam sanse kod tebe, ako kaze da, ides u upoznavanje, stos se trudit ako joj se uopce ne svidas na prvi pogled.
Neznam kako da se upoznam s nekim samo tako. Nije mi problem sprijeteljit se s nekim, nego imam osjecaj da je cudno da se nekom samo tako javim, a prakticki se ne poznamo. To je meni problem, probit led i upoznat se, zbog toga sto mi se svidja.
Neznam kako da se upoznam s nekim samo tako. Nije mi problem sprijeteljit se s nekim, nego imam osjecaj da je cudno da se nekom samo tako javim, a prakticki se ne poznamo. To je meni problem, probit led i upoznat se, zbog toga sto mi se svidja.
ja na fejsu nadem curu koju znam ovako sto sam cuo da pricaju, niakd ju nisam ni vidio uzivo, javim joj se s bok i tak se upoznas.
Kako ja, vidim curu u skoli, ljepa i sve, neznam nist o njoj, e tu dodju prijateljice u ulogu, mal se raspitas (ne previse da neb stalker ispo), javis se, ak oces neko jednostano pitanje, pitas ju sta slusa i tak to. Meni se cure jave pa si mislim nisam moro probit led :D
Sutra cu pitat frendicu o njoj i navecer kad budem na kompu cu joj se javit, kud puklo da puklo. Ni prvi ni zadnji put.
Sutra cu pitat frendicu o njoj i navecer kad budem na kompu cu joj se javit, kud puklo da puklo. Ni prvi ni zadnji put.
Nemoj onak direktno bas pitat, onak pricaj ko i obicno, i onak lezerno pitas, "kakva je ____ ovak?" obicno to upali, a i one skuze vecinom da ti se svidja, pa onak nije lose a ni dobro, sam im das do znanja da te interesira :D
Pregrizi, skupi muda i pozovi ju na kavu, drugacije ne ide. Preuzmi inicijativu. Mozes to shvatiti kao igru, lakse ce ti biti. Nista se lose ne moze dogoditi, najgore je da ti veli da ne zeli imati posla s tobom. I to je to.
Ja sam sa svojom curom upravo zato jer sam ju pozvao na kavu, u vise navrata, sve dok nije konacno pristala na nju.
Oke, sad malo brzas vec, polako, nemora znacit da ce ona odma njoj javit da si se raspito, koliko sam skuzio tek si upoznao curu, imas vremena :)
Pregrizi, skupi muda i pozovi ju na kavu, drugacije ne ide. Preuzmi inicijativu. Mozes to shvatiti kao igru, lakse ce ti biti. Nista se lose ne moze dogoditi, najgore je da ti veli da ne zeli imati posla s tobom. I to je to.
Ja sam sa svojom curom upravo zato jer sam ju pozvao na kavu, u vise navrata, sve dok nije konacno pristala na nju.
Cekaj mi ovde raspravljamo kako pokušat poljubit curu iz cista mira a ovaj ne moze skupit muda da je pozove na kavu?
Cekaj mi ovde raspravljamo kako pokušat poljubit curu iz cista mira a ovaj ne moze skupit muda da je pozove na kavu?
Dobro, ono moje nije bas iz cistog mira, neg ono, da vidim sta ce bit, u najgorem slucaju samar/nest drugo xd
Al mi se jebe, sta bude bude (ispricavam se na psovki)
Dobro, ono moje nije bas iz cistog mira, neg ono, da vidim sta ce bit, u najgorem slucaju samar/nest drugo xd
Pa moras joj dat do znanja da ti se sviđa, inace završavaš u FRIENDZONEU. Bez obzira koliko je malo poznaš zovi je van, dapace ako je loše poznaš očitiji si. Ako prihvati možeš bit više siguran da imaš feedback s nijene strane.
Inace, nije mi se problem nabacivat zenskoj koju planiram imat jednu vecer. Ova mi se svidja.
Jebote ja sam kompliciran ko neka tetka.
Pa moras joj dat do znanja da ti se sviđa, inace završavaš u FRIENDZONEU. Bez obzira koliko je malo poznaš zovi je van, dapace ako je loše poznaš očitiji si. Ako prihvati možeš bit više siguran da imaš feedback s nijene strane.
Gle, ja i ona se znamo vec neko vrijeme, i zna ona da mi se svidja, i ja zelim nesto pokusat, jer i ona isto zeli koliko ja znam. Tako da nije bas iz cistog mira
Inace, nije mi se problem nabacivat zenskoj koju planiram imat jednu vecer. Ova mi se svidja.
Zašto???? NEMA SPRIJATELJAVANJA, to je moja greška zadnje 3 godine. Dok se ti sprijateljiš eto friendzone. Nema cekanja, curi se odma treba dat doznanja da ti se sviđa. Ja bi svaki put napravio istu stvar i dok ja nesto poduzmem ode ona... Zovi je van dok još imaš priliku bit donekle očit jer kad postanete dobri prijatelji nece joj nista znacit to sta je pozoves van. To ce joj bit normalno.
Je da, i onda kaze da nema obicaj izlaziti s deckima koje nepozna Pa jbte oce te ubit tih sat vremena, zato te i zovem van, da popricamo, vidimo kako sta, malo se upoznamo pa cemo vidjet za dalje.
Zašto???? NEMA SPRIJATELJAVANJA, to je moja greška zadnje 3 godine. Dok se ti sprijateljiš eto friendzone. Nema cekanja, curi se odma treba dat doznanja da ti se sviđa. Ja bi svaki put napravio istu stvar i dok ja nesto poduzmem ode ona... Zovi je van dok još imaš priliku bit donekle očit jer kad postanete dobri prijatelji nece joj nista znacit to sta je pozoves van. To ce joj bit normalno.
Dobro, sad si malo pretjerao, ok, mora dat i dojam da mu se svidja, ali ne sad napadat ko napaljeni kopun! Sta fali ak se sprijatelji, nemoraju bit BFF4LYF il neke gluposti, nek sam ovak pricaju i da ona zna da mu moze vjerovati, jer to kod cura uvijek pali, ako znaju da ti mogu vjerovat, na konju si
hahahha jel se ti salis? ja sam doso curi na chat s kojom nikad u zivotu nisam prico niti se uopce znamo i reko joj bok, ona meni isto bok i ja pitam ocemo na cugu, simple as that.
Dobro, sad si malo pretjerao, ok, mora dat i dojam da mu se svidja, ali ne sad napadat ko napaljeni kopun! Sta fali ak se sprijatelji, nemoraju bit BFF4LYF il neke gluposti, nek sam ovak pricaju i da ona zna da mu moze vjerovati, jer to kod cura uvijek pali, ako znaju da ti mogu vjerovat, na konju si
Apsolutno NESMIJE pretjeran i napastovat curu. Ali lijepo je pozvat van i malo pricat s njom za pocetak je samo pozitivna stvar. Ne mora se toga bojat xd. Lik kaze da mu je glupo zvat je na kavu kad je ne pozna. A kako ce je upoznat, preko facebooka? Pobjednička taktika nema šta...
Ja sad moram ic jer se rano budim, ali ovo cu ti rec, upoznaj ju, daj joj do znanja da ti moze vjerovati, i ostalo znas sam