Mene samo zanima šta će anshika u ovoj temi?
ona je tu da nam opise sve puteve prema fredzoni .... i moze objasnjenje od anshike sto se desilo sa njom i mentalnom... isto friendzone, ha
ona je tu da nam opise sve puteve prema fredzoni .... i moze objasnjenje od anshike sto se desilo sa njom i mentalnom... isto friendzone, ha
hoćeš da ja tebi govorim o friendzoniranju sa likom kojeg sam vidjela samo na netu? daaaj malo realnosti.
hoćeš da ja tebi govorim o friendzoniranju sa likom kojeg sam vidjela samo na netu? daaaj malo realnosti.
Što da ne, i takvi se mogu friendzonati
ignore /= friendzone
ignore /= friendzone
geek s bug foruma /= lijepa cura koja zapravo moze nekog friendzonat
ignore /= friendzone
and friends, this is how you protect your virginity
ignore /= friendzone
and friends, this is how you protect your virginity
Moar like -life.
Sjećate se mog problema od prije? Sad je sve uredu, u vezi smo već 2 dana
već ahhaaahha.
već ahhaaahha.
Pa samo kažem da sam izbjegao friendzone, mogao sam se javiti za mjesec i reći da smo već mjesec dana.
Frendzonan sam vec nekih dve godine -.-' al još je nešto gore,to što joj namješčam svog bratića?!
Juce sam joj sve reko u facu i stero u 3 pm vise.Najj filing vise nebit u frendzoni :D
Frendzonan sam vec nekih dve godine -.-' al još je nešto gore,to što joj namješčam svog bratića?!
Juce sam joj sve reko u facu i stero u 3 pm vise.Najj filing vise nebit u frendzoni :D
Dvije godine?
Dva sata je previše.
Previše je 2 minute.
Zakon mi je ova tema.
Ja sam skoro uletio u frend zonu pred oko godinu dana, iako tbh kod odraslih ljudi to funkcionira drugacije. Teta je bila single mama navodno u potrazi za deckom, ali emotivno nedostupna. Nakon jedno 2 mjeseca sjelo mi je u glavu da njoj pase samo dobra sheva i kava koju joj skuham ujutro, i da od normalne veze to nigdje nece doci. Poprilicno neodgovorno, jer se i njezina klinka (6 godina) fino sprijateljila sa mnom i navikla na setnje u park subotom i moje majmuniranje po granama.
Uglavnom jedno jutro u utorak nakon seksa pa glupog argumenta i na kraju spavanja u svojem krevetu, odlucio sam da seks koliko god dobar, nije ono sto trazim. U cetvrtak se javila s pozivom na veceru, to sam odbio zbog obaveza (a iskreno, cak i da ih nisam imao, pametno je odhebati curku svako toliko tek zato da se sjeti da ti nije centar svijeta), i u petak ujutro rekao da me vise ne zove.
Strateski potez, jer je ona za vikend negdje odlazila s curama, a ja sam se pripremio za vikend pijancevanje, gig i nenadmasnu Langsdorffovu uzrecicu "klinka se klinkom izbija" ;-) Nema boljeg od lakog groupieja da se utopi zaborav :-D
Uglavnom, dajem punu podrsku svemu sto je Langsdorff napisao: sve osim Da je definitivno Ne. I naucite lekciju cim prije jer vampirusa ima posvuda, ne nestaju samo zato jer napune neke godine, samo postanu laganini smrtonosnije.
Cheers i ne dajte se uvuc u vortex, jer ako se dopustite manipulirati s takvim glupostima - kasnije kad pocnu nuditi seks a emocionalno su nedostupne, zaboravite na ikakav uzmak.
P.S. Znam da je fuck friends jedan od snova svakog muskarca, ali bio sam tamo nekoliko puta i odgovorno tvrdim da uopce nije tako bajno.
Ako te cura ne interesira, onda je i seks dosadan koliko god hot curka bila. Ako te cura interesira - to ne moze dobro zavrsiti.
Zakon mi je ova tema.
...
P.S. Znam da je fuck friends jedan od snova svakog muskarca, ali bio sam tamo nekoliko puta i odgovorno tvrdim da uopce nije tako bajno.
Ako te cura ne interesira, onda je i seks dosadan koliko god hot curka bila. Ako te cura interesira - to ne moze dobro zavrsiti.
Yeap.
kad je pijana onda nisam u friendzoni ,a kad nije onda jesam :D :(
Zakon mi je ova tema.
Ja sam skoro uletio u frend zonu pred oko godinu dana, iako tbh kod odraslih ljudi to funkcionira drugacije. Teta je bila single mama navodno u potrazi za deckom, ali emotivno nedostupna. Nakon jedno 2 mjeseca sjelo mi je u glavu da njoj pase samo dobra sheva i kava koju joj skuham ujutro, i da od normalne veze to nigdje nece doci. Poprilicno neodgovorno, jer se i njezina klinka (6 godina) fino sprijateljila sa mnom i navikla na setnje u park subotom i moje majmuniranje po granama.
Uglavnom jedno jutro u utorak nakon seksa pa glupog argumenta i na kraju spavanja u svojem krevetu, odlucio sam da seks koliko god dobar, nije ono sto trazim. U cetvrtak se javila s pozivom na veceru, to sam odbio zbog obaveza (a iskreno, cak i da ih nisam imao, pametno je odhebati curku svako toliko tek zato da se sjeti da ti nije centar svijeta), i u petak ujutro rekao da me vise ne zove.
Strateski potez, jer je ona za vikend negdje odlazila s curama, a ja sam se pripremio za vikend pijancevanje, gig i nenadmasnu Langsdorffovu uzrecicu "klinka se klinkom izbija" ;-) Nema boljeg od lakog groupieja da se utopi zaborav :-D
Uglavnom, dajem punu podrsku svemu sto je Langsdorff napisao: sve osim Da je definitivno Ne. I naucite lekciju cim prije jer vampirusa ima posvuda, ne nestaju samo zato jer napune neke godine, samo postanu laganini smrtonosnije.
Cheers i ne dajte se uvuc u vortex, jer ako se dopustite manipulirati s takvim glupostima - kasnije kad pocnu nuditi seks a emocionalno su nedostupne, zaboravite na ikakav uzmak.
Slažem apsolutno sa svime što si napisao, ja sam 5 mjeseci imao jednu djevojku s kojom sam bio samo u seksualnoj vezi, no kad me dotična vidjela s drugom djevojkom digla je nos pa sad odbija nastavak "suradnje". Šteta. Bila je fina cura :)
No trolling whatsoever, cross my heart :-)
Jedna od tri slike koje sam ostavio:
Oh i zaboravio sam spomenuti, jer je netko govorio o sklekovima i trbusnjacima - nakon ove epizode, krenuo sam u zestok trening i odlucno se pripremao za maraton.
Nevjerojatno koliko energije covjek ima za iskoristiti kad je odjednom ne daje vampirima :-)
Dakle, decki - prvo prekid dobrovoljnog sisanja krvi, nakon toga pravac trening...
Dobra!!!!
Ovaj...na loptu mislim naravno
Sta s ovim,šta?
Guide:
1. Napravi listu svih losih strana koje cura ima. Probaj se zamisliti kako zivis s tim losim stranama i fokusiraj se na njih.
2. Sve dobre strane kojih se sjetis, probaj se uvjeriti da ih curka pokazuje samo da bi se igrala s tobom, dok u dusi uopce nije takva
3. Nadji hobije koji je ne ukljucuju, i kad te ona pita sta ima, odgovori "Not your business."
4. Upoznaj nove curke koje ce se panicno bojati da ih ti ne friendzonas
5. Kad ova koja te friendzonala dodje pameti, odbrusi je i okreni se novim pobjedama
@Deus Ex:Teach us master! :D
@Deus Ex:Teach us master! :D
Nije to rocket science, stvar je jednostavna:
osjecaji su nusprodukt perspektive. Promjeni perspektivu i promjenit ce se i osjecaji. Jedino sto treba svladati je promjena perspektive, i lijepo pise tocno kako.
- nemojte idealizirati osobu zbog vlastitih osjecaja. Svi jedu, pisaju, se*u, kopaju nos, i imaju neke druge odvratne navike. BEZ IZNIMKE! Potrebno je skoncentrirati se i skuziti da i vasa odabrana ima iste takve navike
- nemojte centrirati osobu kao osovinu svojeg zivota. Ima toliko divnih stvari u zivotu koje se ne ticu nje. Trening, klopa, drustvo, ples, cak i video igre. Jako, jako UZASNO bitno je naci stvari koje vas vesele, s kojima ona nema nikakve veze (videoigrice su ovdje, nazalost, iskljucene)
- na kraju krajeva, svi smo mi super zanimljive i super privlace osobe nekome, samo je potrebno prosiriti krug poznanika/prijatelja da tom nekom upadnemo u vidokrug. Deset puta je divnije provoditi vrijeme u drustvu nekoga tko vas ni u ludilu ne zeli friendzonati, nego u drustvu debilke koja kroz vasu ovisnost mjeri svoj fiktivni socijalni status, jer je nesposobna postici nesto stupidnije kao recimo 100 frendova na FB-u
Neke od ovih stvari se cine 'ne-fer', ali cinjenica je da i ideja koju imate u glavi o nekoj curi veze nema s istinom. Stvari mozete uvidjeti tek kad s njom prohodate.
Recimo da je cura sarmantna, i da je svi vole. Kako bi se osjecali da ste joj decko, i odete skupa na neki party a ona se tako nevino smjeska drugim muskarcima? Sto ako vam govori kako je bivsi bio totalno los u krevetu ili imao ruzne bradavice - mislite da nece tako pricati o vama? Sto ako slusa drugu vrstu muzike, filmova, treninga, pa ne mozete podijeliti svoje hobije s njom?
Razloga da zaljubljenost ne profunkcionira u vezu ima milijun... dovoljno je fokusirati se na njih par, maknuti doticnu iz vidokruga na neko vrijeme i ohladit cete se k'o sladoled. Nakon toga, smijat cete se sami sebi kako ste glupi bili jer ste trosili zivot/vrijeme na nekoga tko to ne cijeni dovoljno.
Ovo sam iz za..zezancije napisao :D
Evo nakon skoro pola godine od mojeg zadnjeg posta ovdje, stvari su se yebeno promjenile... ohladio sam se od prijateljice, našao drugu kojoj se čak i ja sviđam... a sa tom prijateljicom sam sad samo super prijatelj. Možda malo manje od super :) Ovo pišem sve za one koji su friendzonani i koji briju da nema izlaska iz friendzone... ima al je dug put, al jebat ga, proći će vas i naći ćete još bolju.
Evo nakon skoro pola godine od mojeg zadnjeg posta ovdje, stvari su se yebeno promjenile... ohladio sam se od prijateljice, našao drugu kojoj se čak i ja sviđam... a sa tom prijateljicom sam sad samo super prijatelj. Možda malo manje od super :) Ovo pišem sve za one koji su friendzonani i koji briju da nema izlaska iz friendzone... ima al je dug put, al jebat ga, proći će vas i naći ćete još bolju.
Ima izlaza iz friendzonea, samo to ovisi od osobe do osobe.
Recimo, ja sam isto bio u toj zoni i s tom osobom stvari nisu kao i prije, zaobravio sam totalno na nju, odvratio misli i idemo dalje u nove pobjede .
Samo ćete sebe uništiti ako ostanete u friendzoni i tonut ćete sve dublje i dublje.
Ima da, but the point is da koji god bio syeban je.
Pa no, to se i meni dogodilo :) I svima želim sreću sa peečokama, al nemojte bit budaletine ko i ja ahahahha
Can somebody explain what friendzone is? I'm toooo lazy to Gooogle it