Terry Fox Run 2010.

poruka: 7
|
čitano: 1.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Terry Fox Run 2010.

Humanitarna trka Terry Fox Run svake se godine trči u čast mladića Terryja Foxa koji je, oboljevši od raka, izgubio nogu. Kako bi sakupio novac za liječenje, 1980. godine krenuo je u trku po Kanadi koju je nazvao „Maraton nade". Trčao je 143 dana po 42 kilometra dnevno no trku, nažalost, nije uspio završiti jer se bolest vratila i oduzela mu život u 22. godini.

11.po redu Terry Fox Run maraton održat će se u nedjelju 19.rujna s početkom u 14 sati na Zagrebačkom Jarunu.Sav prihod ide za borbu protiv raka,s tim da jedan dio ide Institutu Ruđer Bošković za istraživanje postojeće terapije raka,dok drugio dio ide Odjelu za dječju onkologiju Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb za kupnju opreme koja će pomoći liječenju raka kod djece.

Nadam se da će se i Bugovci odazvat i da će nas se skupiti u što većem broju.Sudjelovati se može i na ostale načine,ne samo trčanjem.Više pročitajte u ovom članku.

alrighty then
17 godina
RE: Terry Fox Run 2010.

Ja sam tamo kao i svake godine. Vidimo se!!

17 godina
neaktivan
Terry Fox Run 2010.

Podrška svima vama.

Inače, iz zanimanja: kolko je dug taj maraton?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina

Krug oko jezera. Nije natjecateljskog tipa, mozes bicikom, skateboardom, rolama... Bitno je da se dodje!

17 godina
neaktivan
Beno kaže...

Krug oko jezera. Nije natjecateljskog tipa, mozes bicikom, skateboardom, rolama... Bitno je da se dodje!

Kolko je dug taj krug? (nisam iz Zgreba, ali me interesira)

17 godina

Mislim da je oko 6km

17 godina
neaktivan
Beno kaže...

Mislim da je oko 6km

hvala (nema gumba)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice