Meni nesto smrdi u ovom doodleu,a vama?
nema sta smrdit, broj 4 odbrojava zadnje sate da se ubaci umjesto 3 dok 3 to iskoristava i zabavlja se jos dok moze
jedino trokut iza=illuminati, ali o tom po tom
Pitanje: iluminati, masoni, bilkoji NWO grupa/ pojedinac organizira vatromet/otvaranje olimpijskih igara/fotografiranje za bilošto i sve naprave prepuno piramida, očiju ili drugih simbola. Što onda? Ne shvaćam i ne mogu pronaći odgovor, koja im je svrha?
Prelistaj par stranica unazad,ima objasnjeno.
Prepolovis i dijagonalno 2 puta. Ne vjerujem bas da bi na svih 7 ispalo tako da je oko na vrhu trokuta slucajno.
Ako su radili novčanice po određenoj špranci (a jesu) i uvijek stavljali glavu na isto mjesto, kakve veze ima to što ti "ne vjeruješ", kad je ciljano napravljano tako?
A da neku glavu i nisu stavili na isto mjesto, opet se može naći neki "kreativac" koji će potom novčanicu presavinuti na drugačiji način pa da oko opet dođe u trokut.
Ovako, ja ću samo nabacati tu linkove jer neznam kako da izrazim svoja razmišljanja u post.
Reći ću samo, iluminati i reptili su gluposti za odvlačenje pozornosti, kao i 90% praznoglavih gluposti na TV-u. Odvlačenje od čega? Za početak od ovog, sigurno.
Planned obscolence, ovo se ne treba nazivat "teorijom zavjere", slobodno se može reći da je zavjera.
Moja razmišljanja vrlo lijepo je sažeo Sacha Baron na kraju diktatora
Šta sad izvući iz svega ovoga? Pa da najbogatiji i najmoćniji su bogatiji 1000 puta više nego šta mi mislimo, i da surađuju zajedno sa ciljem da neznam. Stvarno neznam šta više oće, šta im nije dosta para? :(
Dajte samo razmišljajte SVOJOM glavom o svemu, i o ovom postu naravno. I nek vam to postane navika.
http://www.jutarnji.hr/apple-u-panici--mi-nismo-znali-da-nsa-ima-ulaz-u-iphone/1151245/
Nemaju poojma. Možda zato svi smartphoneovi moraju imati što više jezgri, da se lakše prikrije
prisluškivanje:)
ajmo mi napraviti neku svoju zajednicu po uzoru na iluminate i slobodne zidare
recimo, laminati i slobodni parketari
ja ne znam zasto ljudio uopce daju paznju tomu, i ja da sam takav mocnik koristio bi to i zaje*avao narod s tim
ja ne znam zasto ljudio uopce daju paznju tomu, i ja da sam takav mocnik koristio bi to i zaje*avao narod s tim
slogan: Otvori mi draga vrata,ja sam majstor laminata
http://www.jutarnji.hr/apple-u-panici--mi-nismo-znali-da-nsa-ima-ulaz-u-iphone/1151245/
Nemaju poojma. Možda zato svi smartphoneovi moraju imati što više jezgri, da se lakše prikrije
prisluškivanje:)
Apple negiranje i čuđenje je impresivno, još malo pa bi mogli pobrat oskara za uvjerljivo laganje ili laprdanje ti bokca.A šta če sad drugo reč nego negirat, da nisu ništ znali tak je najbolje no uzalud ti negiranje jer zna se kak i na koji način radi NSA.
ja ne znam zasto ljudio uopce daju paznju tomu...
Polako,polako davat ces ti pozornost kad ti budu ugradivali cip u mozak da te zastite od samog sebe.Pa da vidimo hoces li se onda smijati.
reko bi ti nesto ali ne zelim vrijedjati tu skupinu ljudi
slogan: Otvori mi draga vrata,ja sam majstor laminata
prihvaca se
ja ne znam zasto ljudio uopce daju paznju tomu...
Polako,polako davat ces ti pozornost kad ti budu ugradivali cip u mozak da te zastite od samog sebe.Pa da vidimo hoces li se onda smijati.
jel možemo birat između intela i amd-a?
Zbog same veličine poznatog svemira ne može se sa 100%-tnom sigurnošću tvrditi da život postoji samo na Zemlji. No, ako uzmemo u obzir skalu svemira (vremensku i prostornu), šansa da život postoji baš *sada*, relativno blizu Zemlje, i da je taj život znatno napredniji od nas pa nas može redovno posjećivati, nije baš velika. Blago rečeno.
a Sta je sa 500 miliona ne prijavljenih kineza?
Zbog same veličine poznatog svemira ne može se sa 100%-tnom sigurnošću tvrditi da život postoji samo na Zemlji. No, ako uzmemo u obzir skalu svemira (vremensku i prostornu), šansa da život postoji baš *sada*, relativno blizu Zemlje, i da je taj život znatno napredniji od nas pa nas može redovno posjećivati, nije baš velika. Blago rečeno.
Na dobrom si tragu, ali mislim da tu treba još jače razdvojiti te stvari. Mora se isticati da su to dvije odvojene teze i inzistirati na tome.
Jedna teza je da postoji (inteligentni) život u svemiru, izvan Zemlje, a druga teza je da nas posjećuju jedinke inteligentnog života. Razlika između tih teza je "nebo i zemlja".
Teza 1
Bilo bi zaista čudno i neočekivano da smo sada jedini oblik (inteligentnog) života u čitavom svemiru, a još čudnije bi bilo da smo jedino oblik inteligentnog života u povijesti svemira. Na kraju krajeva, još nije uvijek se ne zna je li život na Zemlji nastao na Zemlji ili je došao iz svemira putem meteorita ili tako nečeg.
Teza 2
S obzirom na veličinu svemira i dosad otkrivene zakone fizike, bilo bi zaista čudno da su nas posjetile jedinke nekog drugog oblika inteligentnog života. Još puno čudnije bilo bi da se igraju skrivača. Još ekstra čudnije je to što su ih ljudi "uočavali" na svakom koraku pred koje desetljeće, a sad kad sve vrvi videokamerama, fotoaparatima, mobitelima - ništa novo se ne otkriva, nikakve nove intrigantne snimke. Valjda bili ovdje pa otišli, jer ne žele više imati posla s autodestruktivnim Zemljanima.
UFO-ičari pokušavaju tezu 1 integrirati u tezu 2. Možda bi se čak i moglo reći da pokušavaju napraviti "zamjenu teza". Neće ići.
S obzirom na veličinu svemira i dosad otkrivene zakone fizike, bilo bi zaista čudno da su nas posjetile jedinke nekog drugog oblika inteligentnog života.
Ukoliko prepostavimo da su nas posjetili ali se uspješno skrivaju surađujući sa nekim Vladama to bi značilo:
Da imaju neki interes od naših Vlada, ali nekako sumnjam da bi toliko napredna civilizacija imala koristi od nas, osim u rijetkim elementima, no i dalje ostaje problem nevidljivog transporta tih elemenata.
Da naše Vlade imaju koristi od njihove tehnologije, no to bi značilo da su Oni očito neka zla civilizacija koja je odlučila pogodovati manjini (eliti) na štetu većine civilizacije.
Da pogoduju Vladama jer su zli, što je ipak malo vjerojatno jer bi to značilo da u toj civilizaciji vlada višetisućljetna tiranija, što ako je suditi po našoj jadnoj civilizaciji nije moguće.
Moguće je da nemaju nikakavog interesa, no to bi onda značilo da nemaju pojam dobrog i zla jer pomaganjem samo eliti čine zlo. Moguće je da nemoguće pretpostaviti išta ili uspoređivati ih sa našim normama, no neka komunikacija bi morala postojati, kao što bi naše elite morale objasniti pojam skrivanja od ostalih 7 milijardi ljudi.
Ukoliko prepostavimo da su nas posjetili ali se uspješno skrivaju surađujući sa nekim Vladama to bi značilo:
Da imaju neki interes od naših Vlada, ali nekako sumnjam da bi toliko napredna civilizacija imala koristi od nas, osim u rijetkim elementima, no i dalje ostaje problem nevidljivog transporta tih elemenata.
100% nam seksaju žene. Moja ode navečer i vrati se ujutro, kad pitam gdje je bila veli "NIGDJE!!!" i "ŠTA TE BRIGA!"
Mogu se kladit da ju maže jedan mali zeljo...
S obzirom na veličinu svemira i dosad otkrivene zakone fizike, bilo bi zaista čudno da su nas posjetile jedinke nekog drugog oblika inteligentnog života.
Ukoliko prepostavimo da su nas posjetili...
Zašto? Zakaj? Why? Warum? Por que? Neosnovane pretpostavke su majka svih za*eba, a filozofiranje o njima neproduktivna mentalna masturbacija.
Budi skeptičan, budi pragmatičan. Osim ako nemaš što pametnije za raditi.
Budi skeptičan, budi pragmatičan. Osim ako nemaš što pametnije za raditi.
Kako su neosnovane? Pa bar 15 korisnika u ovoj temi zna da nas posjećuju samo što se skrivaju surađujući sa Vladama SAD-a i Rusije.
Pa potvrdio je i onaj 150-godišnji bivši Kanadski ministar obrane.
Teško je definirati "pametnije za raditi" kada za ovakve "mentalne masturbacije" treba odvojiti samo pe'-šes' minuta dnevno.
Pa odvojimo ih: Što mislite kako se održava sastanak dužnosnika Vlade SAD-a i izvanzemaljaca?
Kolika je cijena ogromnog projekta skrivanja, pored 7 milijardi nadzornih aparata što onih zdravih očnih organa, što umjetnih leća, a kolika dobit od skrivene suradnje?
Je li omjer uloženog/dobivenog isplativiji od zarade koju je bagerom nanosila Miley Cyrus nakon twerkanja na VMA?
Ili su možda unaprijedili kriogeničku opremu Walta Disney-a pa je kvazi-besmrtnost merit koji nadmašuje sve blagodati koju običnom vulgarnošću može zaraditi štraca iz južnog Tennesseeja?
Koliko je bolji život člana Odbora za suradnju sa ekstrterestrijalnim životom od Beyonce i jay-Z-a?
Zasto bi netko pokusavao nesto sto je nemoguce(dostizanje brzine svijetlosti), kad umjesto toga moze uzet precac? Nasi znanstvenici experimentiraju sa formiranjem warp mjehura, a vjerovatno znas, da je warp ustvari manipulacija prostor/vremena i da nema nikakve veze sa brzinom svijetlosti... Naravno nama je problem sto je za takvo nest potrebna ogromna energija, al ne vidim razloga zasto neka daleko naprednija vrsta, ne bi vec imala mogucnost aktivnog putovanja warpom?...
Govoriš o Alcubierreovom "warp" pogonu? Čak i ako se ignorira potrebna ogromna energija, za takav pogon je potrebna egzotična materija (kakva možda ni ne postoji) i problematičan je jer bi "u teoriji" omogućavao putovanje u prošlost, tj. prema nekima već ga ta karakteristika diskvalificira. Uz druge probleme. (link, link)