Pomoć,ukraden mobitel.Što napraviti?

poruka: 10
|
čitano: 15.163
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Nestade mi sinoć moj evo3d, uh kako sam nekome uljepšao večer :( naime bija je na stolu skupa s cigarama, kad sam se vratio s wc-a samo su cigare ostale na stolu..

Malo  mi ga je teško preboljeti jer je star mjesec dana a i danas sam ga trebao prodat...

Jel se isplati radit prijavu na policiji ili ću se još više živcirat s tim??Navodno treba znat IMEI mobitela al ja neznam,i jel piše to možda negdje na kutiji ili garanciji??

Što napravit?

Hvala ....

17 godina
odjavljen

Imei ti pise i na kutiji a trebao bi biti i na ispunjenoj garanciji...uglavnom... na kutiji bi se trebale nalaziti naljepnice sa imei brojem...jednu obicno skinu i naljepe ili na garanciju ..ili na ugovor koji ostave sebi... 

3D je vrijedniji od 1000 kn pa bi policija trebala intervenirati 

jednostavno pogledaj bilo gdje od navedenih mjesta...imei : 

resistance is futile....literally :((
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 11:07 (unimatrix001).
14 godina
neaktivan

Imao sam slican slucaj sa iPhone-om 3gs, izgubio sam ga, kontaktirao policiju, i nasli su ga preko IMEI-a, otisli samnom do kuce, zena je prvo lagala da ga nije nasla, i na kraju uz natezanje i prijetnje je priznala i vratila mi mobitel.

13 godina
neaktivan

hvala ekipa,popodne idem to prijaviti i nadati se bar.

13 godina
neaktivan
Re: Pomoć,ukraden mobitel.Što napraviti?

je li crne boje, a na desktopu ti je slika trkaćeg zetora??

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 15:31 (miki ZD1).
13 godina
protjeran
miki ZD1 kaže...

na desktopu ti je slika trkaćeg zetora??

Ja sad ne bi priznao da je moj taman da je 2 sata star :D :D :D

14 godina
frane36 kaže...

Nestade mi sinoć moj evo3d, uh kako sam nekome uljepšao večer :( naime bija je na stolu skupa s cigarama, kad sam se vratio s wc-a samo su cigare ostale na stolu..

Malo  mi ga je teško preboljeti jer je star mjesec dana a i danas sam ga trebao prodat...

Jel se isplati radit prijavu na policiji ili ću se još više živcirat s tim??Navodno treba znat IMEI mobitela al ja neznam,i jel piše to možda negdje na kutiji ili garanciji??

Što napravit?

Hvala ....

Samo saznaj IMEI i odi na policiju. Kad taj lopov napravi prvi pozov sa moba, bez obzira koji SIM stavi, gotov je. Samo je bitno da je mob skuplji od milje kuna i da imaš IMEI i riješeno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 15:37 (itomic009).
15 godina
neaktivan

Imaš i ovu opciju

P.S. nisam nikad koristio, ali vrijedi probat ako te policija iznevjeri

13 godina
neaktivan

Nakon koliko su ti našli mob?

Ja sam prijavila krađu Iphona4  18.09.2012.

Još nitko mi ništa nije javio.

13 godina
neaktivan

prijavio policiji krađu mobitela. najprije me pitao inspektor dali je ukraden ili izgubljen, htio me u neki logički labirint ubaciti,jer mi nije jasno pošto sam rekao na porti da sam došao prijaviti krađu,to su mu prosljedili i opet pita, iako mi njie jasno da i izgubiš i netko ti nađe mobitel,to je opet jedna vrsta krađe

ajde u redu,to je prošlo...onda je prigovarao što sam došao kod njega,a ne u najbližu policijsku postaju gdje se krađa dogodila. ajde,to razumjem,jer će morati proslijediti prijavu sa nekakvom kočijom i trajat će 5 dana

onda zapisnik,pa opet nešto prigovara da mu se čini da je ipak to gubitak mobitela,ali eto,napisat će,baš je srce!

onda ja kažem vrijedio je 2500 kn,a sada vrijedi oko 1500, a on će meni da ga je on htio takvog kupiti i da ni 1000 ne vrijedi,hmm

ja mu rekao da sam malo gledao i čitao po internetu,da samo dođem u bilo koju postaju i prijavim pa da se to rješava preko IMEA, a on će meni: tko ti je to rekao, oni puno gledaju CSI...

uglavnom, dosta muke,ali prijava je napravljena,pa ćemo vidjeti

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice