Da sada kupujem komp nebi štedio na napajanju zato šta je to najvažnije,,neznan zašto se takvo što uopće prodaje,,
DA i mislio sam ne neko najbolje sada ali da je dobro za moje potrebe..hvala
kao šta vidim naveo si ih dosta.....i vidim da si i probao ta smeća pa ti virujen..
Ma nema tu ništa sa kraljem veze.
Imao sam prilike isprobat i neon i LC pa znam kaj pricam.
Nemoraš ti uzet najbolje napajanje(niti ga možeš platit ;) )
Dovoljno ti je uzet neko kvalitetno od provjerenog proizvođaca i miran si.
Corsair,Seasonic,PC power&cooling, forton, cujem i da su ova nova BFG napajanja jako dobra...
EDIT:
Molio bih te da ne bacaš post za postom.
Imaš gumb "UREDI" pa editiraj prijašnji post.
a jbg to ti je ono, meni je stara kanta pa me nije ni briga i mis je nekome uvalitatako da mi se ne isplati kupovat bolje
a mis da je u hg spotu bilo jeftinih fortona oni ti nisu loši
a vrime je za laku noć pa ljudi moji vidimo se sutra
a jbg to ti je ono, meni je stara kanta pa me nije ni briga i mis je nekome uvalitatako da mi se ne isplati kupovat bolje
a mis da je u hg spotu bilo jeftinih fortona oni ti nisu loši
a vrime je za laku noć pa ljudi moji vidimo se sutra
MRZIM SVOJ FAX.....mrzim ka iz dubine duse...
I ja mrzim svoj fax, nikad nema boje i papira.
Dobro ajde mene zanima,,i nemogu spavat koja je antivirusna bolja
AVG 8.0 ili NOD32
Thanx
Evo ja upravo čitam Garfield-a iz 1981. Imam kolekciju od 1981 do 1989, e mene zanima zna li netko gdje da nabavim od 1989 do 2008.
Evo ja upravo čitam Garfield-a iz 1981. Imam kolekciju od 1981 do 1989, e mene zanima zna li netko gdje da nabavim od 1989 do 2008.
Dobro ajde mene zanima,,i nemogu spavat koja je antivirusna bolja
AVG 8.0 ili NOD32
Thanx
pa šta je ovo večeras nigdi nikoga, a razočarale su me nespavalice ima bit
da moran i ja leć večeras
pa šta je ovo večeras nigdi nikoga, a razočarale su me nespavalice ima bit
da moran i ja leć večeras
evo ja se malo igrao u visual basicu. i skino neki program s Besplatni komercijalni program svaki dan i igro se s time. instalarao sam jednom xp u virtualboxu i još malo pa ću ić spavat. sva sreća da idem popodne u školu, al opet se moram ranije probudit, jer pišem test iz fizike a nisam ništ ni pogledo
E neces bogami neme spavanja, ja gledam drugu sezonu Californication!!!
E neces bogami neme spavanja, ja gledam drugu sezonu Californication!!!
Peta epizoda druge sezone nju gledam sad trenutno!!!
Vidjet ćeš kakve će ti biti oči ujutro, ja nisam mogao stati gledati koliko je predobra serija.
Evo ja sam skinuo s interneta sve sezone Star Trek Enterprise (Archer i ekipa). Prvu sam pogledao, sad prelazim na drugu. Odlična serija (doduše čim su u pitanju zvjezdane staze meni nemože biti loše nikako).
Ja gledam jednu epizodu svaki dan petu sam pogledal sad i danas dosta, nema smisla gledat sve odjedamput meni to nije gust!!!
Meni je nakon Nove generacije Star Trek Enteprise najbolji serijal a bedaki su to ukinuli a tek se je fino zahuktalo auu kak sam bio onda ljut kad se serija prekinuta sufti bezobrazni!!!
Evo ja sam skinuo s interneta sve sezone Star Trek Enterprise (Archer i ekipa). Prvu sam pogledao, sad prelazim na drugu. Odlična serija (doduše čim su u pitanju zvjezdane staze meni nemože biti loše nikako).
LOL
od 22 do 6? Pa valjda od 1 ujutro nadalje... do tada nisi nocna ptica.
Jasno svako ima svoj omiljeni serijal meni je prvi na ljestvici Data i kompanija iz Nove Generacije a ovaj novi film koji izlazi u petom mjesecu izgleda sjajno vizualno a mislim da ce bit dobar itekako!!!
Ja mislim da ću ja početi macolama razbijati glave ovima u hollywood-u
99.9%-tna parada kompjuterskih efekata, začudo Sylar još i nešto liči na Spock-a. Mislim da će ovo biti razočaranje godine za mene, umjesto genijalno orkestrirane sci-fi priče i avanturističkog putovanja mi ćemo gledati ljetni blockbuster i prosječni akcić (još uvijek gajim nade i molim boga da neće biti tako)
Heh iako sam stari Star Trekker nekako mi se jako dopao ovaj Enterprise. I ja sam poludio kad sam čuo da su ukinuli. Nisam mogao vjerovati. Tko zna kakva će biti sljedeća ekipa i hoće li je uopće biti. Ma mora biti. Star Trek je tradicija, kultura, oslonac SF-a itd. itd. Živio Star Trek!!!
Ummm pa ni ne izgleda tako lose:D
Ja mislim da ću ja početi macolama razbijati glave ovima u hollywood-u
99.9%-tna parada kompjuterskih efekata, začudo Sylar još i nešto liči na Spock-a. Mislim da će ovo biti razočaranje godine za mene, umjesto genijalno orkestrirane sci-fi priče i avanturističkog putovanja mi ćemo gledati ljetni blockbuster i prosječni akcić (još uvijek gajim nade i molim boga da neće biti tako)
scorpion667 jesi vidio FullHD trailer ja ga imam na kompu i kak sam rekao vizualno izgleda sjajno a kakav je film bumo vidjeli no mislim da nece bit los eto link za HD trailer ko nije gledao!!!