Pozdrav. Kako ste spameri?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo raspoloženo za lov. Đala mala
Kako je Ivane
...mučimo se Ivane mučimo...danas je bio težak dan za spamanje...
Kako je Ivane
oly jes ulovio kakog zeca bok
dobro....a ti kako si..
Vecer, jucer pogledao sve epozode Voyagera, sad gledam 4. sezonu Enterprise-a
a onda neznam sto cu gledat, moze preporuka neke SF serije ?
Sinko reci ti čiki koji SF preferiraš i koje žanrove, pa ću te uputiti. Vjeruj SF ovisniku
Ajde strucnjace uputi me
Pa volio bi nesto sto da moguce slicnije, Star treku!
Kako je Ivane
Oljy pa ti si tu... Ooooo čudo.
Inače odeš rano spavat
...mučimo se Ivane mučimo...danas je bio težak dan za spamanje...
Pa nemoj se mučit, ohladi malo tiplovnicu.
Neee . Nisam niti u ribe pošao danas (one ribe što plivaju u moru)
. Sutra idem neke gluposti raditi (nemam što pametno raditi kada sam na godišnjem, pa samo gluposti radim: pecam, slikam, vozim bicikl u 5 i pol ujutro, vozim svakakve brodiće, gledam zašto je sada noć.) Uglavnom sutra idem jednu glupost napraviti
dobro....a ti kako si..
Ja sam odlično
. Sutra idem neke gluposti raditi (nemam što pametno raditi kada sam na godišnjem, pa samo gluposti radim: pecam, slikam, vozim bicikl u 5 i pol ujutro, vozim svakakve brodiće, gledam zašto je sada noć.) Uglavnom sutra idem jednu glupost napraviti
Pazi da ne odletis u zrak sa onim motorom od 50 konja
idi napravi neku najacu glupost sam da se sjetim sta bi to moglo bit
50 KILA
8 konja (ili za vas električare oko 5.97kw). Dvotaktni, znači da ima snagu ekvivalentnu četverotaktnom od oko 12 konja (možda čak i 15). Pali iz prve još nakon 17 godina (92 godište). Svječice nove. Brzinu ću mjeriti GPS-om. Trim postavljen će biti na -4° (da ne poletim nego ostanem na vodi) i ovo je gumenjak:
50 KILA
8 konja (ili za vas električare oko 5.97kw). Dvotaktni, znači da ima snagu ekvivalentnu četverotaktnom od oko 12 konja (možda čak i 15). Pali iz prve još nakon 17 godina (92 godište). Svječice nove. Brzinu ću mjeriti GPS-om. Trim postavljen će biti na -4° (da ne poletim nego ostanem na vodi) i ovo je gumenjak:
50 kg na to cudo, bome nece biti dobro :D
50 kg na to cudo nece biti dobro :D
Još kad se Oli posjedne.... Ode to pod vodu
Odoh gledat Seinfelda,viđamo se kasnije,dečki.
Da gumenjak je 30kg, ja 97kg, motor oko 50kg, benzin 15kg, UKUPNO : 192kg . Piše da gumenjak može podnjeti 225kg tereta (još motor ne bi trebao biti teži od 25kg, snage 4 konja). Ali ja ako sjednem na provu (pramac) valjda me neće jako dignuti
50 KILA
A cuj giumenjak je nezgodan fuckaj ga ako naleti koji galeb pijani s ostrijim kljunom pa se strovali slucajno na tog napuhanka odes ti i motor na dno!
Bude galeb na ražnju završio, bez brige
Sinko reci ti čiki koji SF preferiraš i koje žanrove, pa ću te uputiti. Vjeruj SF ovisniku
Ajde strucnjace uputi me
Ako voliš avanturističke i misterije:
Lost
x-files
Ako voliš ST:
Battlestar Galactica 1978 - original
Battlestar Galactica Reimagined - napravio ju Ronald D. Moore. Čovjek koji je napisao dosta genijalnih ST epizoda (zovu ga Klingonac jer je on praktički osmislio gotovo sve klingonske običaje i kulturu u ST-u). Prema dosta kritičara najbolja SF serija ikada napravljena. Uvijek među top 3, a ako izgubi jedino izgubi od ST TNG-a i TOS-a. OBAVEZNO POGLEDAJ
Farscape - čovjek koji je slučajno bačen na drugi kraj galaksije u središe inergalaktičkog rata
Babylon 5 - DS9 na stereoidima (mnogi kažu da je puno bolji)
Andromeda - osmislio Gene Roddenbery. Što ti drugo trebam reći?
Earth: Final Conflict - isto smislio Gene Roddenbery. Ali ni približno dobra kao ST i Andromeda.
Nešto potpuno drugačije:
Twilight zone (Rod Sterlingov original iz 1959). Staro, efekti očajni - ali biblija svih mističnih SF serija. Doslovno serija koja je uz TOS definirala 2 glavna pravca SF-a - svemirsko-znanstveni i mistično-avanturistički (kod nas poznata kao zona sumraka)
Quantum Leap - Glumi Scott Bakula (Archer iz ENT). Radi se o čovjeku koji preskače u tuđa tijela u prošlosti. Evo jedan primjer: Zamisli da odjedamput stojiš s snajperom na vrhu zgrade i držiš Kennedy-a na nišanu (Lee Harvey Oswald) a nemaš pojma kako ni kamo
Firefly - obavezna lektira. Odličan western-SF koji je prekratko trajao (prokleti Fox)
Mistery Sience Theather 3000 - tip zaglavljen u svemirskoj postaji s robotima i ženskom komentira i gleda stare crno bijele horror SF-filmove. Genijalna serija koja puno bolje izgleda u stvarnosti nego kada ju neko ovako opiše
Dr. Who - Doktor koji putuje kroz vrijeme. Isto među ovaveznom lektirom SF-a
Ako imaš koja pitanja samo pitaj
Gdje je sad nestao gumb hvala.
Sutra skidam Andromedu, jel se sjecam da sam to gledao na novoj prije jos.
A radit ce torrenti u svakom slucaju, sva sreca naorouzan sam do zuba kaj se toga tice
50 KILA
Da gumenjak je 30kg, ja 97kg, motor oko 50kg, benzin 15kg, UKUPNO : 192kg . Piše da gumenjak može podnjeti 225kg tereta (još motor ne bi trebao biti teži od 25kg, snage 4 konja). Ali ja ako sjednem na provu (pramac) valjda me neće jako dignuti
Inače, dobro večer radni narode. oly, meni se čini da si ti više puta gledao jackass,
, i .... oće bit koga u blizini dok budeš izvodio te stuntove
Paolo car si stvarno, arhivirao sam post, detaljno su jos sve proucit
u jbte jeste danas aktivni na forumu
i
ahoj svima
Paolo car si stvarno, arhivirao sam post, detaljno su jos sve proucit
Samo javi ako ti još šta treba ili ti nije jasno
Da par začuđenih turista koji će nastradati jer su se našli ukrivo vrijeme blizu Olya nažalost
Ajde strucnjace uputi me
Ako voliš avanturističke i misterije:
Lost
x-files
Ako voliš ST:
Battlestar Galactica 1978 - original
Battlestar Galactica Reimagined - napravio ju Ronald D. Moore. Čovjek koji je napisao dosta genijalnih ST epizoda (zovu ga Klingonac jer je on praktički osmislio gotovo sve klingonske običaje i kulturu u ST-u). Prema dosta kritičara najbolja SF serija ikada napravljena. Uvijek među top 3, a ako izgubi jedino izgubi od ST TNG-a i TOS-a. OBAVEZNO POGLEDAJ
Farscape - čovjek koji je slučajno bačen na drugi kraj galaksije u središe inergalaktičkog rata
Babylon 5 - DS9 na stereoidima (mnogi kažu da je puno bolji)
Andromeda - osmislio Gene Roddenbery. Što ti drugo trebam reći?
Earth: Final Conflict - isto smislio Gene Roddenbery. Ali ni približno dobra kao ST i Andromeda.
Nešto potpuno drugačije:
Twilight zone (Rod Sterlingov original iz 1959). Staro, efekti očajni - ali biblija svih mističnih SF serija. Doslovno serija koja je uz TOS definirala 2 glavna pravca SF-a - svemirsko-znanstveni i mistično-avanturistički (kod nas poznata kao zona sumraka)
Quantum Leap - Glumi Scott Bakula (Archer iz ENT). Radi se o čovjeku koji preskače u tuđa tijela u prošlosti. Evo jedan primjer: Zamisli da odjedamput stojiš s snajperom na vrhu zgrade i držiš Kennedy-a na nišanu (Lee Harvey Oswald) a nemaš pojma kako ni kamo
Firefly - obavezna lektira. Odličan western-SF koji je prekratko trajao (prokleti Fox)
Mistery Sience Theather 3000 - tip zaglavljen u svemirskoj postaji s robotima i ženskom komentira i gleda stare crno bijele horror SF-filmove. Genijalna serija koja puno bolje izgleda u stvarnosti nego kada ju neko ovako opiše
Dr. Who - Doktor koji putuje kroz vrijeme. Isto među ovaveznom lektirom SF-a
Ako imaš koja pitanja samo pitaj
a Stargate?
Zdravo svima, evo primjetio sam da sam dobio zvjezdicu, tj pola zvjezdice ali nemojmo cjeptlačit, pa sam vam se došao pohvalit
Pomozite mi, ne mogu odlučit, da gledam South Park ili da igram Splinter Cell: Double agent!!