Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.786.331
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

Znači ovako: NIšta nije clockano, kao prvo. Ponekad pri zahtjevnijim igrama (GTA 4 ili COD 5) igra par minuta i odjednom shut down... Računalo se iznova pali...

Ponekad se zamrzne slika s time da se pri ulasku u Task Manager sve vrati u normalu...

I treći način kako sve ode k vragu kad pri igri se smrznu i slika i zvuk... S time da svuk ostane u "titrajima", dakle ponavlja se onaj trenutak gdje je zvuk bio u trenutku "smrzavanja" računala i nema pomoći do "hard reseta".

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Oly_E3 kaže...

Sada skidam neki ISO file sa torrenta (igru konkretno). Sada da to otvorim kao arhiv (uz pomoć 7-zipa) ili spržim uz pomoć nera kao ISO image

treba ti POWER ISO ili Daemon Tools
prekoi njega napraviš ''mount image''
đda PC misli da je CD u kompu
Q6600 3,3Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1100mhz XFX 8800GTS 512mb OC Sve 100% stabilno!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Haahhaaha, pogledajte ovaj video na tragediji.net! xD, Jeli posjećuje itko tu stranicu ponekad?

GameReport: http://max.tportal.hr/channel.aspx?channelId=23
16 godina
neaktivan

Evo otvorih sa 7-zipom

fotoforum.forumotion.net
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Znači ovako: NIšta nije clockano, kao prvo. Ponekad pri zahtjevnijim igrama (GTA 4 ili COD 5) igra par minuta i odjednom shut down... Računalo se iznova pali...

Ponekad se zamrzne slika s time da se pri ulasku u Task Manager sve vrati u normalu...

I treći način kako sve ode k vragu kad pri igri se smrznu i slika i zvuk... S time da svuk ostane u "titrajima", dakle ponavlja se onaj trenutak gdje je zvuk bio u trenutku "smrzavanja" računala i nema pomoći do "hard reseta".

ma napiši mi cijelu konfu(spesifikacije)
da te ne pitam za svaku komponentu posebnoNamigiva
Q6600 3,3Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1100mhz XFX 8800GTS 512mb OC Sve 100% stabilno!
16 godina
Za nespavalice

kad ovo naučim onda će to bit nešto, kužim kako triba al triba vježbat...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
Gamer-gts kaže...
cro_blue kaže...

E morati ćeš pričekati za to... Nisam stigao pokupiti sve s Everestom, a komp je već odnešen u drugu prostoriju tako da mi se ne da vraćati po njega. Uglavnom, šturo: C2D E7400, HDD Hitachi 500 GB, Zotac GF 9600GT (512 DDR3), RAM   2x2GB Kingmax DDR2 (800 MHz)... MBO nisam upamtio... Power Supply: Fortron Blue Storm II (500 W)...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 23:12 (cro_blue).
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Sada skidam neki ISO file sa torrenta (igru konkretno). Sada da to otvorim kao arhiv (uz pomoć 7-zipa) ili spržim uz pomoć nera kao ISO image

otvori-instaliraj-pobrisi :)
ili sa alkoholom sprzi kao image i instaliraj sa cd-a
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Gamer-gts kaže...
cro_blue kaže...

E morati ćeš pričekati za to... Nisam stigao pokupiti sve s Everestom, a komp je već odnešen u drugu prostoriju tako da mi se ne da vraćati po njega. Uglavnom, šturo: C2D E7400, HDD Hitachi 500 GB, Zotac GF 9600GT (512 DDR3), RAM   2x2GB Kingmax DDR2 (800 MHz)... MBO nisam upamtio... Power Supply: Fortron Blue Storm II (500 W)...

prvo što bih ja provjerio je napajanje
tada RAM sa memtest
te CPU sa OCCT
17 godina
Za nespavalice

To sam i ja računao.. Samo nemam večeras vremena. Sutra imam cijeli dan pred sobom pa ću vidjeti.

Uglavnom, hvala na prijedlozima.

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

To sam i ja računao.. Samo nemam večeras vremena. Sutra imam cijeli dan pred sobom pa ću vidjeti.

Uglavnom, hvala na prijedlozima.

Nema problema!
samo pitaj što trebaš   Cool
16 godina
Za nespavalice

evo ovako, meni se isto sranje događalo, samo šta sam odma iskljulia grafu i proc,

sve je bilo uprto u napajanje... tako je i bilo pogledaj moju temu, kad mi se komp nije tia

ugasit nego na sklopku, a ne samo da bi mi na nekim igrama nego općenito kad

se optereti  i nako n 10 min nekad bi se ugasia, nekad i prije, zato mis da ti je napajanje...

a dobro je pogledat i ram jednom san i s njim ima sranja.. to dvoje su moji aduti..

16 godina
neaktivan

e jel mogu nekako povecati brzinu coolera preko njegove max odredjene brzine (1500rpm)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 23:24 (krle).
16 godina
neaktivan

Hvala ali sam raspakirao arhiv sa 7-zipom Osmijeh

------------------------------------------------------------------

Laku noć ljudi

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
laku noc
16 godina
Oly_E3 kaže...

Hvala ali sam raspakirao arhiv sa 7-zipom Osmijeh

------------------------------------------------------------------

Laku noć ljudi

ja uvik skinem i onda ili sa 7-zipom ili winrarom extractiram i onda na 1 ili 2 dvd-a spržim zavisi o
veličini igre i sa kompa je instaliram i sve 5....
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

..samo da vas pozdravim,nisam baš neke volje..

jurra vrati se,oprostiću ti što sam te zezo
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 1:04 (seneka).
17 godina
Za nespavalice

Niš ekipa! Želim vam ugodan ostatak večeri i laku i ugodnu noć! Umorilo me je ovo danas pa ode na počinak. Sutra je neradni dan pa imam malo više vremena na forumu za provesti. Vidimo se!

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Niš ekipa! Želim vam ugodan ostatak večeri i laku i ugodnu noć! Umorilo me je ovo danas pa ode na počinak. Sutra je neradni dan pa imam malo više vremena na forumu za provesti. Vidimo se!

ajd laku noć!Osmijeh
nadam se da sam dovoljno pomogao što se tiče PC-a
16 godina
Za nespavalice

Još malo pa ja odo u krpe. Cijeli dan radim u Photoshopu, ima li još takvih luđaka ovdje Smijeh???

16 godina
olaaaaaaaaaaa svimaa...sta ima? xd...upravo pogledao film eagle eye..u hebote sta je dobar :D...
16 godina
Za nespavalice

završia sa tjelovježbom... cili san se oznoija

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Zar nije super što je sutra praznik ne moramo se dizati u 6 h. možemo biti budni cijelu noć i tako 3 dana u ovom mjesecuSmijeh

16 godina
Za nespavalice

Laku noć. Sutra sam prvi u bircu. Belji se

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozdrav svima,ode gledat TV,nemojte zaspat svi Osmijeh

90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
16 godina
CANABIS kaže...

Zar nije super što je sutra praznik ne moramo se dizati u 6 h. možemo biti budni cijelu noć i tako 3 dana u ovom mjesecuSmijeh

baš sam se to premišlja, nema na posa sutra, kako dobro prije 2-3 ne idem leć večeras
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

A valjda će se naci još koji da mu je žao prespavati ovu veče mene strah zaspati da nebi nešto zanimljivo propustio

16 godina
neaktivan
krle kaže...

e jel mogu nekako povecati brzinu coolera preko njegove max odredjene brzine (1500rpm)

16 godina
CANABIS kaže...

A valjda će se naci još koji da mu je žao prespavati ovu veče mene strah zaspati da nebi nešto zanimljivo propustio

dobro kažeš ili pravo zboriš, sad kad san slobodan nakon pun k.... dana nema nikog!
svi pijani vani slave da je gotova škola...
16 godina
krle kaže...
krle kaže...

mis da neće ići...
ne znam, da mu je dat malo više struje pa onda probat oće li samo teško...
Edit: jeb..enti dva posta zaredom, kako mi se to moglo dogodit..
srrry
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 0:11 (Makić).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice