Jel za ovu grafu 9800GTX+ od xfx dovoljno ovo napajanje CORSAIR CX 400w , molim bilo koga da odgovori ko zna jel mi vise ide sve na k...., jedni kazu moze jedni nemoze , ????????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro večer svima!
Dobra večer! Ko ima tu?

Jel za ovu grafu 9800GTX+ od xfx dovoljno ovo napajanje CORSAIR CX 400w , molim bilo koga da odgovori ko zna jel mi vise ide sve na k...., jedni kazu moze jedni nemoze , ????????
dobra večer svima! evo i mene nakon dosta vremena

džizs krajst!
preko 5800 poruka a ja tek sad skuzio ovaj forum...nema smisla listati 196 stranica =P
dobra večer svima, jel znate možda zašto mi jučer nije htijelo na forum, stalno mi je neki error bacalo
Pozdrav ljudi! Ipak sam sa vama!:D ...Gdje je "pojedinac"?
džizs krajst!
preko 5800 poruka a ja tek sad skuzio ovaj forum...nema smisla listati 196 stranica =P
džizs krajst!

Pa da elegantne, ja samo njih barim
Eh idem sada poz
dobra večer svima, jel znate možda zašto mi jučer nije htijelo na forum, stalno mi je neki error bacalo
džizs krajst!
vidim svi core,sve me nekaj vuce u krpe,tak da ode i ja......lijepu noc,pozz
džizs krajst!

Dobra večer,narode
Dobro vecer nespavalice, nesto vas nema.

Eto mene nazad.
E dok sam svugdje postao moje dostignuce sa celeronom ode vrijeme ko mutavo.
Uuuu dosada ovdje malo večeras.. nema cura..
btw gdje su?
btw gdje su?
Eto mene nazad.
E dok sam svugdje postao moje dostignuce sa celeronom ode vrijeme ko mutavo.
btw gdje su?

btw gdje su?