Montažni bazeni

poruka: 8
|
čitano: 19.911
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Montažni bazeni

evo da pitam imali ko i jel koristi montažne bazene, ja osobno koristim jednog koji spada u veće montažne znači ima 6 metara po dužini i 4 po širini te je visok 135 cm, naravno tu količinu vode gotovo je nemoguće mjenjat svako malo pa je moram tretirat određenim kemikalijama i stalno visit na njoj i održavat to radim već 4 sezone i ove sad planiram montirat pa eto voljan sam pomoć nekom ko to planira uzet a boji se održavanja samo da kažem voda se nemjenja cijelu sezonu a ispusti se čista tako da bazen netreba niti pratsamo malo prebrisat tako i kad se montira {#}

12 godina
protjeran
Montažni bazeni

koliko kosta takav bazen?

14 godina
Re: Montažni bazeni
14 godina
Montažni bazeni

Mi smo doma iskopali bazen,8.80m duljina 5.70 širina i od 1.5m do 3m ide dubina,prošle godine ga napravili,napunili 1 i cjelu sezonu s klorom i ostalim glupostima čistimo vodu,preko noći je bazen prekriven,voda je konstantno čista,filter za vodu i pumpa to je stari radio,jedino smo filter(spužva/guma ona) kupili ostalo sve kućne izrade.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
kruskar kaže...

Mi smo doma iskopali bazen,8.80m duljina 5.70 širina i od 1.5m do 3m ide dubina,prošle godine ga napravili,napunili 1 i cjelu sezonu s klorom i ostalim glupostima čistimo vodu,preko noći je bazen prekriven,voda je konstantno čista,filter za vodu i pumpa to je stari radio,jedino smo filter(spužva/guma ona) kupili ostalo sve kućne izrade.

na otvorenom ? , ja svog moram usisivat skimer je obvezan, takav bazen bi se trebo čistit s pješčanim filtrima jer obični i nisu nešto, dosta ste na kemikalije potrošili cca 3 4 t kn ?

14 godina
Over(C)lock kaže...
kruskar kaže...

na otvorenom ? , ja svog moram usisivat skimer je obvezan, takav bazen bi se trebo čistit s pješčanim filtrima jer obični i nisu nešto, dosta ste na kemikalije potrošili cca 3 4 t kn ?

Da na otvorenom iza kuće je,živim na selu,dosta je novca otišlo na kemikalije,iduću sezonu ćemo koristiti pješčane filtere,uglavnom sve u svemu na samu izgradnju bazena je otišlo oko 10k kn,kopanje besplatno(stric kopao s bagerom),stavili smo na dno pjesak,pa smo cigle stavili izbetonirali,isto tako i rubovi,i onda kasnije sve izravnali,stavili onu foliju što se mora ljepiti s industrijskim fenom i sve na mjestu,filter je odmah pored bazena kao i pumpa(izbetonirano u zemlji,ista šema kao šaht) i za sada je super,dušu dalo za ove ljetne dane.

12 godina
neaktivan
Kako izgleda ta folija nakon godinu dana na suncu? Ima i gotovih bazena (skoljki) koje se samo stave u rupu, prikljucis pumpu, filter i koristis. www.compasspools.hr Uz bazen dobijes 20 godina garancije. I mozes uzeti i full automatiku koja se brine za odrzavanje vode i tako.
14 godina
Ernie kaže...
Kako izgleda ta folija nakon godinu dana na suncu? Ima i gotovih bazena (skoljki) koje se samo stave u rupu, prikljucis pumpu, filter i koristis. www.compasspools.hr Uz bazen dobijes 20 godina garancije. I mozes uzeti i full automatiku koja se brine za odrzavanje vode i tako.

Kod mene je od prošle godine i nikakvih izobličenja i ostalih gluposti na foliji nema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice