I dalje mi nije jasno kako "TOČNO" podić dobitak s strane kladionice?
Ja sam na Bwinu i koristim karticu direkt ( visa electron, ziro, PBZ ) , i kada zelim isplatu, samo lupim isplata i u roku od 48 h $$$ je na racunu.
Ja sam na Bwinu i koristim karticu direkt ( visa electron, ziro, PBZ ) , i kada zelim isplatu, samo lupim isplata i u roku od 48 h $$$ je na racunu.
u bet365 dobitak isplaćuješ na onu karticu sa koje si novac uplatio na račun, ako se ne varam minimalna isplata je 150 eura, oni uzmi par eura provizije i pare sjednu za par dana
Hvala, onda banku ostavljam u SuperSportu dok ne naraste do nekih 1500€.
Kolika je provizija, ako znaš? Da li bet365 isto tako funkcionira, imaju li oni proviziju i koliko je najmanji iznos za isplatu?
inace ne igram nikako. i vidim od prije dvije godine na racunu mi stoji 12kn. uplatim jutros super šesticu i evo sto se dogodi prije par minuta.
sada sam u nedoumici... sutra kupiti galaxy nexus 7 ili dodati 500kn i kupiti ipad mini?
Kak se igra super sestica ? :)
Kak se igra super sestica ? :)
mislim da ti to ima svaki dan izjutra u ponudi. izaberu 6 susreta koji su hajmo reci nategnuti..nema favorita. svi rezultati iznose 2.80. u celo moras pogoditi 6 utakmica sa fixom.
evo i mene ja malo posrećilo danas.
nije puno ali čovjeka veseli
Čestitam!
I sinoć, 3/3, sve kvota preko 2,2, mrak. Nikad nisam imao do sada prolaznost 100% dva dana za redom.
prezivio se smak svijeta pa mozda prezivim u +u jedno postanje svojih oklada na bug maler forumu
Double
TORPEDO NOVGOROD V METALLURG MAGNITOGORSK RUSSIA - KHL Metallurg Magnitogorsk
SPARTAK MOSCOW V YUGRA RUSSIA - KHL Spartak Moscow
.....................
Single
PESCARA V CATANIA ITA SERIE A Draw
...........................
Single
CLERMONT V AUXERRE FRA DIVISION 2 Auxerre
.............................
Double
HK SKP POPRAD V MSHK SKP ZILINA SLOVAK REPUBLIC - EXTRALIGA HK SKP Poprad
HK 36 SKALICA V HC 05 BANSKA BYSTRICA SLOVAK REPUBLIC - EXTRALIGA HK 36 Skalica
..................................
Treble
CAEN V CHATEAUROUX FRA DIVISION 2 Caen
NIMES V CHAMOIS NIORTAIS FRA DIVISION 2 Nimes
GUINGAMP V GAZELEC AJACCIO FRA DIVISION 2 Guingamp
Ima li tko da se kladi online u HL? Ja sada dobio nekakvu poruku posto sam jucer otvorio racun da sam dobio 3kn za iskoristiti, ja idem sloziti listic i pise mi da nema dovoljno sredstava na racunu, jel itko dobio takvo sto?
Ima li tko da se kladi online u HL? Ja sada dobio nekakvu poruku posto sam jucer otvorio racun da sam dobio 3kn za iskoristiti, ja idem sloziti listic i pise mi da nema dovoljno sredstava na racunu, jel itko dobio takvo sto?
Pročitaj poruku. Piše da si dobio "e-srećku". Dakle - možeš odigrati tu srećku, a ne što ti hoćeš.
Pročitaj poruku. Piše da si dobio "e-srećku". Dakle - možeš odigrati tu srećku, a ne što ti hoćeš.
Aha da moja greska, hvala
Bog ekipa!
Trebam kvote od prošle godine, di da ih nabavim?
Bog ekipa!
Trebam kvote od prošle godine, di da ih nabavim?
za koji meč
trebam sve od pobjednika lige
Single
AZ V TWENTE ENSCHEDE NED EREDIVISIE Twente Enschede
.................
Single
KORTRIJK V LOKEREN BEL JUPILER Lokeren
..................
Double
VALENCIA V GETAFE ESP LA LIGA PRIMERA Valencia
BV VEENDAM V SPARTA NED JUPILER LEAGUE Sparta
Single
GAZIANTEP BB V BOLUSPOR TUR 1.LIG Draw
.....................
Single
SANLIURFASPOR V KAYSERI ERICYESSPOR TUR 1.LIG Kayseri Ericyesspor
.....................
Single
THAILAND V SINGAPORE AFF CUP Draw
.......................
Single
LE MANS V MONACO FRA DIVISION 2 Monaco
......................
Double
DINAMO RIGA V AVANGARD OMSK RUSSIA - KHL Avangard Omsk
WIGAN ATHLETIC V ARSENAL ENG PREMIER LEAGUE Arsenal
Što ti to znači singl a što double?
Što ti to znači singl a što double?
single - jedan par na listiću
double - pa.. logično je :D
Ne želim pametovati, no ako čovjek pita što je single a što double, on to ne zna i lijepo pita, a netko mu radi toga ide dati TD?
Zašto je većina tekmi s otoka odgođeno?
EDIT:
Pre"vodeni" tereni.
Kiša ih malo shebala.
Ma nije čast meni ja nemam pojma o kladari
Nego pratim nekog lika s fejsa i stalno sam u plusu otkad njega pratim.
Ovaj meč je najavio prije tjedan dana ne kao dojavu već više kao sigurniji info i stavio sam sve što sam imao i prošlo.
Evo da mi ne trpate u PP link na fejs od tog lika https://www.facebook.com/pages/K-E-C/415711921833632
Ma ja sam zadnji put prije tjedan dana igrao i dobio ali sada malo poker igram i dobro mi ide, nasao sam jedan program koji vodi kroz igru, ali kada prođu te pauze vracam se kladi. Ali sada uviđam i zasto tolk oljudi voli online poker.