I bolje da danas nisam nsita slagao jer mi je prvi izbor bio RM. O mamu im nesposbnu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I mene su zafrknuli...
danas je bas znjaru dan izuzev talijana i engleza sve je je bilo lutrija
idem malo nba nocnog barem nebu golovi u 89 i autogolovi
Double
LOS ANGELES LAKERS @ GOLDEN STATE WARRIORS NBA Los Angeles Lakers
MEMPHIS GRIZZLIES @ HOUSTON ROCKETS NB Houston Rockets
..............................
Single
CHICAGO BULLS @ ATLANTA HAWKS NBA Chicago Bulls
.............................
Single
PHOENIX SUNS @ PORTLAND TRAIL BLAZERS NBA Phoenix Suns
Double
DETROIT PISTONS @ WASHINGTON WIZARDS NBA Washington Wizards
INDIANA PACERS @ NEW ORLEANS HORNETS NBA Indiana Pacers
sve je naravno money line
danas je bas znjaru dan izuzev talijana i engleza sve je je bilo lutrija
idem malo nba nocnog barem nebu golovi u 89 i autogolovi
Double
LOS ANGELES LAKERS @ GOLDEN STATE WARRIORS NBA Los Angeles Lakers
MEMPHIS GRIZZLIES @ HOUSTON ROCKETS NB Houston Rockets
..............................
Single
CHICAGO BULLS @ ATLANTA HAWKS NBA Chicago Bulls
Single
PHOENIX SUNS @ PORTLAND TRAIL BLAZERS NBA Phoenix Suns
Double
DETROIT PISTONS @ WASHINGTON WIZARDS NBA Washington Wizards
INDIANA PACERS @ NEW ORLEANS HORNETS NBA Indiana Pacers
sve je naravno money line
u kojoj kladi imas account? i ako imas jesu li koeficijenti bolji nego u zemaljskim.
danas pratim parove sa ove stranice.
Oprez dečki, ovaj idiot je čisti prevarant. Nedaj Bože da nasjednete na njegovu foru. Kao od suseda ima dojavu, prevarant čisti i bahat je. Treba ga se naučit pameti malo.
http://www.facebook.com/marijo.lisicaklisko
Ja odustajem do sredine prvog mjeseca, samo gubim pare. Yebote kladionica. Mogo sam na Havaje ić da sam sve uštedio.
Oprez dečki, ovaj idiot je čisti prevarant. Nedaj Bože da nasjednete na njegovu foru. Kao od suseda ima dojavu, prevarant čisti i bahat je. Treba ga se naučit pameti malo.
hahahaha, to sve zbog inbox prijetnji
hahahaha, to sve zbog inbox prijetnji
Mi smo ga planirali posjetit odma nakon prve al ono.
Evo napokon i ja nesto podigao u kladi
a kemijska
Ja odustajem do sredine prvog mjeseca, samo gubim pare. Yebote kladionica. Mogo sam na Havaje ić da sam sve uštedio.
hahah pa znam tog lika... zivi u istom mjestu kao i ja :)
zanima me jel neko upllacivao na bet365 putem paysafecard-om znaci onim bonom sto se kupi na tisku... kako to ide posto cu ja kupit u kunama taj bon a u bet365 se nemoze kladiti kunama
zanima me jel neko upllacivao na bet365 putem paysafecard-om znaci onim bonom sto se kupi na tisku... kako to ide posto cu ja kupit u kunama taj bon a u bet365 se nemoze kladiti kunama
Prevarant čisti, jedno 7, 8 ljudi je uzeo po 30 kn ili 20 za "dojavu" koju valjda on sam bira u psk ili supersportu. Neznam zašto postoje takvi ljudi, gade mi se doslovno.
Nema veze što uplačuješ u kunama. Kod uplate u bet365 napišeš koliko Evriča očeš, a paysafe ti to pretvori u valutu koju trebaš.
Poz
Nema veze što uplačuješ u kunama. Kod uplate u bet365 napišeš koliko Evriča očeš, a paysafe ti to pretvori u valutu koju trebaš.
Poz
jel postoji mozda ipslata kao u čeku, jer na pokerstarsu ima uplata preko PSC a isplata preko čeka, e sada jel postoj inekakva alterantiva bez da moram karticu regat, imam karticu ali vec je na 2 klade regana pa ne zelim na još jednu.
imam jednu dojavu koju su moji cimeri platili 100e, koeficijent 14, trebalo se igrati u petak ali je odgođena utakmica kao i vecina iz engleske lige, ako je netko zainteresiran moze mi se javiti
@Trustek
E to neznam jer još nisam stigao do isplate.
hehe budes.
Ja sam ovo jučer odigrao.
je si to analizirao utakmice ili ovako "odokativno".
4 utakmice sam uzeo što uzimam John Morrison VIP,a 2 tekme sam ja odabrao..
Ljudi evo jedna analizarana ponua od K E Ca:
Posto je ponuda nikakva, tj skoro je ni nema za oko mi je upala jedna po meni vrlo zanimljiva liga, a radi se o izraelskoj 1 i 2 ligi ... Pa sam se odlucio na jedan lagani listic i jedan single vece kvote :
HBneiLod-HKfarSaba 3+ 2.10
HRishonLZ-HakRamGan 3+ 1.90
BeitRamla-HapNazElit 3+ 2.00
Ukupan Koficijent - 7.98
Neki manji ulog, toliko da se isprati, posto je ponuda slaba
Zasto te 3 tekme sve 3+ , pa prateci izraelsku 1 i 2 ligu vec dobrih godinu dana kako je dosla u hrvatske kladionice na kladenje, zakljucio sma jednu dobru stvar .. Cak 80% utakmica neovisno o statistici, ekipama koje igraju, te o svim osatlim faktorima analiza dodu 3+ bez problema.. Tako i danas dok nema nikakve ponude odlucio sam se na te izraelce jer kao sto kazem, na takvim tekmama jos k tome 2 liga nema nekih posebnih anliza ni statiskia jer je tu svaka tekma za sebe i svako savkoga moze pobjediti pa i zbog toga faktora uvjek pada puno golova.. Ovo je jedan onako srednje siguran listic za neki manji ulog ..
Uz to evo vam i jedna singl tekma vece kvote isto onako za ispratiti za manji ulog jer bi prema svemu sudeci mogla doci:
HIKiriatS-Maccabi Haifa h 2:0 5.30
Izraelska 1 liga imamo danas dvoboj 5 plasiranog domacina i 8 plasiranog gosta. odlucio sam se na opciju da domacin pobjeduje sa 2 gola razulike, zbgo cega. Istina da je statistika i sve na strani domacina no gledajuci zadnjih 5 utakmica imamo 4 pobjede domacina te jednu pobjedu gosta, od tih 4 pobjede domacina domacin je cak 2 tekme pobjedio sa hendikepom , a sta se tice u proslosti i pobjede sa hendikepom, uvjek kad je Kirjat igrala kod kuce do sda je cak 75% utakmica kod kuce pobjedila sa hendikepom. Te smatram da i danas sigurno pobjeduju, a i lagano bi mogao doci hendikep posto je gostujuca ekipa u padu forme i kondicije ...
Evo to su moji prijedlozi za danas, nista nije 100% pa da kazem eh to ej sigurno moze veci ulog, nazalost je slaba ponuda posto je blagdan i ovo je onako za ispratiti sa nkim srednjim ulogom ,, sretno svima koji prate ..
bolje danas ništa igrati jer nema deset utakmica...
bolje danas ništa igrati jer nema deset utakmica...
ja cu ovo gore igrati :)
nabolje je sacuvat pare do srijede pa onda na chelsea da ce dobit sa dva razlika, ako je proslu sa 8 razlike valjda ce ovu makar sa 2
Evo jedna anketa
Hoćete li pratiti vekija nakon nove godine:
I svima sretan i blagoslovljen Božić.
15 | Da |
---|---|
8 | Ne |
Evo jedna anketa
Ako će imati start kao i ove godine onda neću... ako se ja dobro sjećam oko 3-4 mj je bio oko 10000kn u minusu, a u 5mj. je znao biti preko 20000kn u minusu... tek je tamo od Olimpijskih igri počeo dizat pare...
Evo jedna anketa
Ako će imati start kao i ove godine onda neću... ako se ja dobro sjećam oko 3-4 mj je bio oko 10000kn u minusu, a u 5mj. je znao biti preko 20000kn u minusu... tek je tamo od Olimpijskih igri počeo dizat pare...
sta bude bit ce, budem vidio, ja cu ga pratit mozda nakon ove pauze malo bolje i njemu krene