Ode plavuša na led i napravi rupu u ledu da bi pecala. Kako počne pecati tako začuje glas s visine:
– Ovdje nema riba!
Plavuša uopće ne trzne, ali se glas začuje još jednom:
– Ovdje nema riba!
Pogledava ona oko sebe, ali ne vidi nikoga i nastavi pecati. Nakon kratkog
vremena opet začuje glas:
– Ovdje nema ribe!
Uzdigne ona pogled i upita stidljivo:
– Bože, jesi li to ti?
– Ne, ja sam spiker Ledene dvorane Doma sportova!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve je super sto stavljate slike, ali htio bi naci neki dobar vic za procitati a vec 10 stranica samo neke slikice, mislim vec ima tema za to "Smjesne slike" pa ako bi bilo moguce da tamo stavljate?!
koj ce nam onda qurac 2 teme? pa da se u jednu stavljaju smjesne slike a u drugu Humor( vicevi itd...)
Kupio čovek novog BMW-a pa rešio da ga malo provoza. Izađe on tako u grad i stane na semaforu, kad ono BUM. Okrene se on i vidi fiću. Pogleda svoj auto i vidi slomljena stop svetla, spojler, branik iskrivljen. Krene on ljutito prema vozaču fiće. Uhvati ga za kragnu, kad on zavapi:
Nemoj bre, prijatelju. Pogledaj šta voziš, a ja nemam para. Smiluj se!
Ovaj se smiluje i pusti ga. Staje malo kasnije na drugom semaforu i opet BUM. Okrene se i ne može da veruje, opet isti fića! Krene on sada sa željom da ubije onog drugog, ali ovaj opet zakuka:
Nemoj brate, molim te, imam ženu i troje dece.
Ovaj se opet smiluje i pusti ga. Krene i opet, na trećem semaforu, BUM. Okrene se vozač BMW-a, a onaj otpozadi iz fiće mu maše:
Idi, idi, ja sam!
Sve je super sto stavljate slike, ali htio bi naci neki dobar vic za procitati a vec 10 stranica samo neke slikice, mislim vec ima tema za to "Smjesne slike" pa ako bi bilo moguce da tamo stavljate?!
koj ce nam onda qurac 2 teme? pa da se u jednu stavljaju smjesne slike a u drugu Humor( vicevi itd...)
Par gluposti.
Par gluposti.
Pa sad ti čovik kaze
:)
EDIT:
Evo kad oćete viceve, a ne slike...
Razgovaraju Mujo i Haso:
- Dobro, Haso, prijatelji smo, pa kako si mogao da spavas s mojom zenom?
- Pa samo sam htio da vidim razliku izmedju tvoje i moje.
- Pa sta mene nisi pitao?!?
> Dobar dan, interesira me najnoviji model ''Yuga''!
> Dobar dan... izvolite pogledati... evo ga ovdje...
> Oh, sviđa mi se! Ima li klimu?
> Kako da ne... ima klimu, ABS, grijanje sjedišta...
> Ima i dodatno dugme koje kad pritisnete odmah automatski aktivirate krila i pri većoj brzini možete letiti...
> Jel' vi to mene za*ebavate!?
> Pa... prvi ste počeli...
Mali Milan pita oca:
- Reci mi tata, koja je razlika izmeðu "potencijalno" i "stvarno"?
Otac:
- Pojasnit ću ti.
Otac zapita svoju ženu:
- Bi li ti spavala sa Robertom Redfordom za milijun dolara?
žena:
- Naravno, nipošto ne bih propustila takvu priliku!
Onda otac upita svoju kćer da li bi ona spavala sa Bradom Pittom za milijun dolara?
Kći:
- Da!!! To je moja fantazija!
Tada se otac okrene starijem sinu i upita ga:
- Bi li ti spavao sa Tomom Cruiseom za milion dolara?
Stariji sin:
- Da, Zašto ne? Zamisli što se sve može učiniti sa milijunom dolara!
Sad se otac obrati mlađem sinu i kaže:
- čuo si sine, "potencijalno" mi sjedimo na 3 milijuna dolara; ali "stvarno" živimo sa 2 kurve i jednim pederom.
Radila plavusa kao policajka i dobije menstruaciju u po posla, posto
nije smjela da napusti radno mjesto nazove u stanicu i zatrazi zamjenu, tek
nakon tri sata stize kolega da je zamjeni ali mrtav pijan, ona ga upita:
- "Pa covjece kakav si to dosao, sto si pijan???"
- "Joj suti bona, kad si ti rekla da si dobila menstruaciju prvo je sef
zvao rundu, pa zamjenik sefa, pa nacelnik pa, sekretar, pa Pero, Suljo, Vjeko..."
mrzim stavljat video snimke jer vjerujem da se nekome neda gledat,al ovo me nasmijalo :D
I'd tell a chemistry joke, but all the good ones argon
Inspirirao ga je Remi Gaillard :)
Nekažem da je loš, dapače :)
Damn you, zbog vas sam od 1 do sada gledao Rémi-a
http://www.break.com/index/party-rock-anthem-using-floppy-drives-2284717
hahaha koji car xD perfektno je to izvedeno ;)
haha sveučilišna košarka 6v5
http://www.24sata.hr/kosarka/nitko-ovo-nije-vidio-pobijedili-su-s-igracem-vise-na-parketu-249013
- Kako se hlade hakeri?
- Desni klik, refresh!
Zovem ja šefa:
- Šefe, bolestan sam, boli me glava, boli me trbuh, boli me ruka, boli me noga...
- Joj, šteta, a baš danas te trebam. Znaš li što ja učinim kad sam bolestan? Odem se potužiti svojoj ženi, ona mi ga popuši i ja opet spreman za posao!
- Dobro, pokušat ću.
Sat vremena kasnije:
- Šefe, imali ste pravo! Više me ne boli glava, ne boli trbuh, ne boli ruka, ne boli noga... i šefe, kakvu lijepu kuću imate!
Djevojka: Ti stalno piješ...
Dečko: A ti daješ 50 € za maskaru...
Djevojka: Da,ja dajem 50 € da ti budem lijepa...
Dečko: Pa i ja pijem da mi budeš lijepa.