Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.051.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
14 godina
protjeran
RE: Humor
doxy kaže...

lol

Hahhaha koji prevoditelji majko mila,sve se podrazumjeva sa slikom pa ja bih bolje preveo od njih

Slamander uhićen u Austriji,rodila se sloboda Japanki Kokos !!!
15 godina
neaktivan
Humor

Nadam se da nije bilo.

Saving private Remi

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
Humor
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina

haha..zakon..a ovaj dio mi najjaci..haha

Prošlog utorka policija u Münchenu je uhitila mladića (21) koji je izradio adventski kalendar koji je umjesto čokoladica iza svakog prozorčića imao po malo marihuane.

trebate neki serial ili crack za neku igru ili porgram a nemozete ga nigdje naci? pisite mi na vtxcro@gmail.com i u najkracem roku dobivate odgovor
15 godina
neaktivan
Humor

Ne znam baš da li će vam se svidjeti ali mene je uspio nasmijat 'to i nije toliko teško :P

U hladnom zimskom danu plavuša pokušava da stavi lance na tek kupljenog Fiću. U tom naiđe brineta i zainteresirano upita:

- "Što radite gospođice?"

- "pa zar ne vidite, poukšavam stavit lance da uziđem na ovo brdo"

- "A zar lance ne biste trebali stavit na zadnje točkove?"

- "Ma zadnji se okreču, al prvi neće!"

Plavušica xD

17 godina
Humor
I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
15 godina
neaktivan
Humor
Najveća provala u historiji CS.1.6
There is a fine line between fishing and standing on the shore like an idiot !!!!!!!!!!! Mogu vjerovat da roda donese malu bebu, al da pauk odnese auto,....pa nemojte me hebat !!!
17 godina
DoDSrcolomac kaže...
Najveća provala u historiji CS.1.6

defnitivno arhiva..koji kralj od covjeka..hahahaha

trebate neki serial ili crack za neku igru ili porgram a nemozete ga nigdje naci? pisite mi na vtxcro@gmail.com i u najkracem roku dobivate odgovor
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Kako sam se skenjao da će se prevrnuti :D

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
17 godina
neaktivan
Humor

Fallout 3 parodija

Presmiješno.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
16 godina

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
14 godina
protjeran
Humor

Koja žena zna gdje joj se nalazi muž

UDOVICA

Slamander uhićen u Austriji,rodila se sloboda Japanki Kokos !!!
15 godina
neaktivan
Humor

.{#}

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 18:47 (nidjo123).
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

.{#}

Radiation poisoning?

15 godina
neaktivan
15 godina
15 godina
neaktivan
Humor
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
Humor

link

"...zato što je ORIGINAL..." {#}

EDIT: prije mjesec dana, cijena je bila 600kn...

Go ahead. Make my day.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 21:06 (oddball).
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Tražim curu koja puši ko Real{#}

i ja isto al da daje ko barca 

Pain is temporaily,glory is forever!!
16 godina
neaktivan
oddball kaže...

link

"...zato što je ORIGINAL..." {#}

EDIT: prije mjesec dana, cijena je bila 600kn...

Prodajem igricu over speeed u odlicnom stanju malo koristena dosla je 740kn zato sto je ORIGINAL

http://gtabalkan.com
16 godina
Humor

15 godina
neaktivan
Humor

Ne znam je li ovo bilo ali -"hej haj jaganjac,jaganjac,jaganjac"  {#}

itd...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 21:38 (zitzko).
16 godina
moderator
Humor
ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan

Ne znam šta je tu smiješno, pa pošteno, 1mm, 1kn...

:DDDD

14 godina
neaktivan
Humor
............................. ...,,--~~”'¯¯¯¯¯¯”'~~--,,
... ... ... ... ... ...,,-~”¯::::::::::::::::::::::::::::::::::¯”'~,,
... ... ... ... ..,,~”::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::”~,,
... ... ... ..,,-“:::::::::::::::/::::::/::::::::::::::::\:::::::::::::::-,::-,::”-,
... ... ...,-“:::::,-“:::/:::::/::::::/:|:::::::::::::::::\::::::::::::::::\::::\::\,”-,
... ... .,-“:::::::/:::::|:::::|:::::::|:|::::::::::::::::::\\:::::::::::::|:|:::::\:::\::\
... ... /::::::::::|::::::|:::::|\::::::\:\::::::::::::::::::||::::::::::::|:/::::::|::::|::\
... .../::::::::::::\:::::::\::::'\”-,::::\:\,:::::::::::::::|:|::::::::::,//::::::/::::|:::'|
... ../::::::::::::::'\::::::\-,:::”-,”-,::\-,”-,,:::::::::/: |::::::,-“//::::::/:::::/::,,-'
... ./:::::::::::::::::”,-,,::\|”~-,,\,:”~-\”: :”-,::::/: :/:::,-“: :/::,-“/:::,-“:::/
... /::::::::::::::::::/,__”-,\: : ,,-~”,”',-,: : :\:/: :/:,-“,-~,”-,”:/:,,-“:,-//'
... |:::::::::::::::::/:o:::o: :,,-“/. ,-“:\.|: : : : “: -'”:/./,--,”\.'|”/::::::|-“
...|::::::/:::::::::/::/|:::|.\: : \.|'|¯;|..|.|: : : : : : : :|.||;;;|././:|:::|:::|
...|::|:::|::::::::/::'-':::'-,': : '\'\'~'_/,/: : : : : : ,: :'-'-¯-'~': |:::|:::|
...|::|:::|::::::::/::::|:::::'|: : : “' ¯: : : : : : : : : :\: : : : : : /::::'\::|
...|::|:::|:::::::/:::::|:::::'\: : : : : : : : : : : : : : :': : : : : :/::::::|::|
... \:|:::|::::::|::::::|::::::|,: : : : : : : : : :__,: : : : : : :,-“:::::::|::|
... .'\|::|::::::|::::::||::::::\'~,: : : : : : : :'--~': : : : ,,~”\:::::::::|:/
... ...'\:|:::::|::::::/.|::::::|: : “~,: : : : : : : : ,,-~,”::::::'\:::::::|:/
... ... .\\:::::|”~,/-,|:::::::|: : : : ¯”~,-,,,-~”:::,,-'\::::::::\-,,_::|/
... ... ..',\,::|~--'-~\:::::::|: : : : : : |::|,,-~”¯..__\::::::::\... .'|
... ..,~”': : \|: : : : : \::::::|: : : : : : |¯”'~~”~,”,: : \:::::::|... /
..,-“: : : : : :|: : : : : :\::::::|: : : : : : \: : : : : : “~'-,:\::::::|\,
..|: : : : : : : |: : : : : : |::::|,\,: : : : : : : : : : : : : :”-,-\::::|: \
..| : : : : : : : : : : : : : |::::|:'-,\: : : : : : : : : : : : : : :”-'\,|: :|
...\ : : : : : : : : : :'\: : :\:::|: : '\'\: : : : :~,,: : : : : : : : : “~-',_
... \: : : : : : : : : : :\: /:|:/: : : :',-'-,: : : : : “-,: : : : : : : : : : :,/”'-,
... .\: : : : : : : : : : :\|: |/: : : ,-“....”-,: : : : : '\: : : : : : : : : ,/.....”-,
... ...\: : : : : : : : : : \: |: : :/...........\: : : : : |: : : : : : : ,-“.........'\
... ... .\ : : : : : : : : : '\': : /..............\: : : : |: : : : : :,-“.............|
... ... ...\ : : : : : : : : : '\:/.................\: : :,/: : : : : /.............../
... ... .....\ : : : : : : : : : \........................\:,-“: : : : :,/........ ./
... ... ... ...\ : : : : : : : : : \,_.............._,”======',_..........,-“
... ... ... ... \,: : : : : : : : : \: ¯”'~---~”¯: : : : : : : : : :¯”~~,'
... ... ... ... ..'\,: : : : : : : : : \: : : : : : : : : : : : : : : : : : : '|: : \
... ... ... ... ... .\, : : : : : : : : '\: : : : : : : : : : : : : : : : : : :|: : '\
... ... ... ... ... ...\,: : : : : : : : :\ : : : : : : : : : : : : : : : : : |: : :\
... ... ... ... ... ... ..\ : : : : : : : : \: : : : : : : : : : : : : : : : :|: : : :\
... ... ... ... ... ... ...\\,: : : : : : : :\, : : : : : : : : : : : : : : :/: : : : :\
... ... ... ... ... ... ... .\\ : : : : : : : :'\ : : : : : : : : : : : : : :|: : : : : '|
... ... ... ... ... ... ... ./:\: : : : : : : : :'\, : : : : : : : : : : : : |: : : : : :|
... ... ... ... ... ... ... /: : \: : : : : : : : : '\,: : : : : : : : : : : |: : : : : :|
... ... ... ... ... ... .../: : : '\: : : : : : : : : :'\,: : : : : : : : : :|: : : : : : |
... ... ... ... ... ... ../: : : : :\: : : : : : : : : : :\, : : : : : : : : |: : : : : : |
... ... ... ... ... ... ,/: : : : : : :\: : : : : : : : : : '\,: : : : : : : |: : : : : : |
... ... ... ... ... ..,-“: : : : : : : :“-,: : : : : : : : : : \: : : : : : :| : : : : : |
... ... ... ... ... ,/ : : : : : : : : : :”-, : : : : : : : : : :\: : : : : /: : : : : : /
... ... ... ... ..,/ : : : : : : : : : : : : :”-, : : : : : : : : :'\: : : :| : : : : : ,/
... ... ... ... ,/ : : : : : : : : : : : : : : : “-,: : : : : : : : :'\: : |: : : : : : /
... ... ... .../: : : : : : : : : : : : : : : : : : “-,: : : : : : : : '\: |: : : : : /
... ... ... ../: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :“-,: : : : : : : \,|: : : : :/
... ... ... ,/: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :“-,: : : : : : :\: : : : /'|
... ... .../-,-,”,,-,~-,,_: : : : : : : : : : : : : : : : : “-,: : : : : :'\: : :'|: |
... ... ...|',/,/:||:\,\: : : “'~,,~~---,,,_: : : : : : : : : :'\: : : : : :\,: :|:||
... ... ..|: :”: ||: :”: : : : : : :”-,........ ¯¯”''~~~-----~|\: : : : : : \:|: |'\
... ... ..|: : : ||: : : : : : : : : : :”-,.......................|: : : : : : : \|: |,”
... ... ..| : : : : : : : : : : : : : : : :”-,.....................\: : : : : : : :\,|.|
... ... ..| : : : : : : : : : : : : : : : :”-,\....................,-“\: : : : : : : : '\”
... ... ..| : : : : : : : : : : : : : : : : : :”-\...............,/: : :\: : : : : : : : :\,
... ... ..| : : : : : : : : : : : : : : : : : : : \,.........,/: : : : '\: : : : : : : : : |
... ... ..| : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : \.......,/: : : : ,-~/: : ,: : |: :/: :|
... ... ..'|: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : \~”¯: : : : : |: :|: : /: :/: ,/: :/
... ... ...|: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : |: : : : : : : :”-,,_/_,/-~”:|”¯
... ... ...|: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : |: : : : : : : : : : : : : : : :|
... ... ... |: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : |: : : : : : : : : : : : : : : |
... ... ... | : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :|: : : : : : : : : : : : : : :/
... ... ... .\: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :|: : : : : : : : : : : : : : /
... ... ... ..\ : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :| : : : : : : : : : : : : : /
... ... ... ...\: : : : : : : : : : : : : : : : : : : |: : : : : : : : : : : : : /
... ... ... ... '\: : : : : : : : : : : : : : : : : : |: : : : : : : : : : : : :z¯

{#}

16 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

{#}

Povećaj sise.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
14 godina
neaktivan

Netko joj je odgrizao pola lijeve sise?

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
16 godina
Staljin kaže...

Netko joj je odgrizao pola lijeve sise?

Did I do that?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
16 godina
Jack Sparrow kaže...

OMG

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice