hm...ko što naslov teme glasi honorarni rad kod kuće,ja sam zaposlen ali su mi primanja mala između 3500 i 4500 kn.žena mi nigdje ne radi ne može naći posao u ovoj jadnoj državi u potrazi da njoj nađemo posao u plavom oglasniku sam našao ponudu za rad kod kuće plaća sasvim solidna 3500 kuna,na upit liku o kakvom se poslu radi dobio sam ovaj odgovor
"kućni marketing rad kod kuće (vaše ) kuvertira se marketinški materijali kojeg ću vam poslati ako ćete biti zainteresirani za posao,kuverte sa adresama i poštanskom markom stižu vam na kućnu adresu,dakle troškovi slanja već su plaćeni.
detaljnije informacije o poslu i plaćanju mogu vam poslati,pošaljite mi adresiranu kovertu sa vašom adresom.
dakle unutra u koverti je vaša povratna adresirana koverta kojom ćemo vam poslati detaljnije informacije o poslu i plaćanju pročitajte o čemu se radi dali vam je to interesantno za raditi imat ćete upute prema kojima možete započeti sa poslom .nakon što dobijete detalje o poslu imate li pitanja ili vam nešto nije jasno nazovite 092..........."
e sad šta vi mislite o tome dali je to neki zaheb jer to treba platiti 200 kuna kao prva pošiljka tih materijala,ima li tko kakvog iskustva sa time ili zna nekoga tko to radi
sorry znam da je ovo informatički forum ali eto ima vas dosta pa možda netko zna nešto o tome.
e da adresa njegova je P.P.45. 40000 ČAKOVEC ako to nekome znači šta