Honorarni rad kod kuće (kuverte)

poruka: 7
|
čitano: 39.500
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Honorarni rad kod kuće

hm...ko što naslov teme glasi honorarni rad kod kuće,ja sam zaposlen ali su mi primanja mala između 3500 i 4500 kn.žena mi nigdje ne radi ne može naći posao u ovoj jadnoj državi  u potrazi da njoj nađemo posao u plavom oglasniku sam našao ponudu za rad kod kuće plaća sasvim solidna 3500 kuna,na upit liku o kakvom se poslu radi dobio sam ovaj odgovor 

"kućni marketing rad kod kuće (vaše ) kuvertira se marketinški materijali kojeg ću vam poslati ako ćete biti zainteresirani za posao,kuverte sa adresama i poštanskom markom stižu vam na kućnu adresu,dakle troškovi slanja već su plaćeni.

detaljnije informacije o poslu i plaćanju mogu vam poslati,pošaljite mi  adresiranu kovertu sa vašom adresom.

dakle unutra  u koverti je vaša povratna adresirana koverta kojom ćemo vam poslati detaljnije informacije o poslu i plaćanju pročitajte o čemu se radi dali vam je to interesantno za raditi imat ćete upute prema kojima možete započeti sa poslom .nakon što dobijete detalje o poslu imate li pitanja ili vam nešto nije   jasno nazovite 092..........."

e sad šta vi mislite o tome dali je to neki zaheb jer to treba platiti 200  kuna kao prva pošiljka tih materijala,ima li tko kakvog iskustva sa time ili zna nekoga tko to radi 

sorry znam da je ovo informatički forum ali eto ima vas dosta pa možda netko zna nešto o tome.

e da adresa njegova je  P.P.45. 40000 ČAKOVEC  ako to nekome znači šta 

15 godina
neaktivan
Honorarni rad kod kuće

To ti je već odavno poznati scam, dakle nemoj padati na takve fore. Ti njemu pošalješ 200 kn "za početak rada", on tebi pošalje frišku figu. Ne upuštaj se u to i sačuvaj si 200 kn.

16 godina
moderator
Honorarni rad kod kuće

Ma bježi od toga,to je čisti lopovluk.

Uplatiš mu 200kn i nema ga više,pogledaj ovdje

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
RE: Honorarni rad kod kuće
CANABIS kaže...

hm...ko što naslov teme glasi honorarni rad kod kuće,ja sam zaposlen ali su mi primanja mala između 3500 i 4500 kn.žena mi nigdje ne radi ne može naći posao u ovoj jadnoj državi  u potrazi da njoj nađemo posao u plavom oglasniku sam našao ponudu za rad kod kuće plaća sasvim solidna 3500 kuna,na upit liku o kakvom se poslu radi dobio sam ovaj odgovor 

"kućni marketing rad kod kuće (vaše ) kuvertira se marketinški materijali kojeg ću vam poslati ako ćete biti zainteresirani za posao,kuverte sa adresama i poštanskom markom stižu vam na kućnu adresu,dakle troškovi slanja već su plaćeni.

detaljnije informacije o poslu i plaćanju mogu vam poslati,pošaljite mi  adresiranu kovertu sa vašom adresom.

dakle unutra  u koverti je vaša povratna adresirana koverta kojom ćemo vam poslati detaljnije informacije o poslu i plaćanju pročitajte o čemu se radi dali vam je to interesantno za raditi imat ćete upute prema kojima možete započeti sa poslom .nakon što dobijete detalje o poslu imate li pitanja ili vam nešto nije   jasno nazovite 092..........."

e sad šta vi mislite o tome dali je to neki zaheb jer to treba platiti 200  kuna kao prva pošiljka tih materijala,ima li tko kakvog iskustva sa time ili zna nekoga tko to radi 

sorry znam da je ovo informatički forum ali eto ima vas dosta pa možda netko zna nešto o tome.

e da adresa njegova je  P.P.45. 40000 ČAKOVEC  ako to nekome znači šta 

Čuj koje su ti kvalifikacije ?

Imaš raznih naćina od freelance , npr izrada stranica, retuširanje fotki, uglavnom sve što zamisliš.

Indie develop, znaći razvoj aplikacija , ovdje ti sugeriram razvoj za mobilne platforme, ako trebaš pomoć oko toga , vezano za iOS mogu ti donekle pomoć, vezano za Android imaš ovdje kvalitetnih developera, za neke sam siguran da će ti pomoć, osnovno oko Androida mogu ti i ja pomoć.

Servis, znaći servisiranje računala, prijedlog za kupnju, postavljanje sustava, vjeruj mi na ovome možeš dobro zaradit, samo ako se istakneš, počneš sa letcima po banderama, pa do preporuke od poznanika.

Ovo troje mi prvo pada na pamet.

I'm from Hollywood
17 godina
odjavljen
RE: Honorarni rad kod kuće

Problem kod toga je sto je to tesko naplativo.

Dakle, ti to napravis i onda cekas da ti on isplati, nakon sto to pokupi. Ako mu ne predas ti od toga tek nemas nista, osim da bacis u smece.

Pa mu predas i cekas pare. Neki nisu nista uspjeli izvuci, neki samo dio, ali ne znam za nikoga da je uspio sve 'naplatiti'.

Naravno pisem o onima koji ne ocekuju nikakve uplate za posao. Ovi koji ocekuju, i sam znas sto mozes ocekivati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 21:00 (Mrgud Veliki).
14 godina
neaktivan
Re: Honorarni rad kod kuće

e da te pitam i jesi na kraju se javio na taj oglas jer taj isti sada je ponovo stavio oglas za taj posao ali trazi 150 kn da se uplati....

15 godina
Re: Honorarni rad kod kuće
limacvu kaže...

e da te pitam i jesi na kraju se javio na taj oglas jer taj isti sada je ponovo stavio oglas za taj posao ali trazi 150 kn da se uplati....

Ma nemojte uopće nasjedat na takve oglase za posao! Čisti SCAM, moja se mama opekla za 150KN s tim (naravno nije me poslušala da je to prijevara), nego je poslala pare tom idiotu!! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice