- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi koju muziku zelis slusati?
Non - Cajke... - na prste nabrojati...
Negdje gdje se stvarno pušta kvalitetna glazba i imaju kvalitetni događaji: Nowhere in Croatia...
Hope I helped...
U koji dio češ se doseliti?
Trenutno su svi ludi za hokejom.
Non - Cajke... - na prste nabrojati...
Negdje gdje se stvarno pušta kvalitetna glazba i imaju kvalitetni događaji: Nowhere in Croatia...
Hope I helped...
Ma jebeš cajke,draže mi je čuti dance muziku iz 90-ih,ta muzika je tada bila stvarno bila u modi,pogledaj te neke spotove iz 95",93,... Stvarno je kvaliteta da te oduševi,pjesme su bolje od svega drugog,ako toga nema te onda su dobri i vatrogasci.
Trenutno su svi ludi za hokejom.
Nece na hokej izac! 
E viš to još neznam :)
Najme nekak mi je rok 1. da selim no jp nisam ni počeo zvati naokolo lol
Ma z prvu ruku dobro će mi doći i neki hostel na tjedan dok se ne snađem.
A što se tiće muzike...40 mi je pa sam tu negdje više u old school vodama tip Doorsa i sl.
E viš to još neznam :)
Najme nekak mi je rok 1. da selim no jp nisam ni počeo zvati naokolo lol
Ma z prvu ruku dobro će mi doći i neki hostel na tjedan dok se ne snađem.
A što se tiće muzike...40 mi je pa sam tu negdje više u old school vodama tip Doorsa i sl.
Onda ces tesko naci nesto u ZG...
Sta ova tema radi tu ?
svasta :S
Time (samo je to negdi prema Vrapču, tri dana jahanja), Medika, Jabuka ako se ne varam, samo tamo često oće biti kretena skinjara. Nađe se. Ima jedan zgodan irish birc, tj. više njih, ako ti odgovara takav ambijent, samo su dosta skupi, Tolkien na Tkalči gore, pičiš samo gore dok ne dođeš do Olivera, onda pokraj Olivera po stepenicama gore prođeš kroz parkić pa desno, ima jedan na Maksimiru, Dublin Pub. Onda recimo, na Tkalči, al teže ga je naći, Melin (ili Merlin zaboravil sam), isto ideš samo prema gore ulicom i onda je na lijevo, ne drito na ulici već isto po nekim stepenicama gore odeš. Onak ima malo socijalni štih, ko i Krivi put (koji su nam zrušili, šmrc), onak su stolovi i stolice baš grubo napravljeni, kak da velim, ko u parku npr., evo pogledaj ovu vijest o zatvaranju Krivog puta, prošvrljaj po slikama, takav ti je ambijent otprilike i u Melinu (kad su isti vlasnici bili - samo nisam dugo bio u Melinu pa ne znam jel još tamo di je i bio). Krivi put je bio ono, the odredište, al jbg, gamad ga je zrušila. Ne znam jel su se opet preselili negdi, nisam baš u toku, ali bum se raspital.
EDIT: Inače, taj članak koji sam linkal, je fakat zgodan i zbilja govori o pravom stanju u ovom našem jadnom, usahlom gradu...
Za tvoje godine samo Lisinski!

mala sala
Možeš li malo produbiti ovu izjavu.
(Mada se savršeno uklapa u sivilo koje uobičajeno pišeš)
Kud turci tud i mali mujo...
Ali nemoj se toga držati kao pijan plota :D
za ležeran izlazak su dobri sax i thalia (jel ona uopće još radi?)
Ma San Antonio ili MM, ili ancona ili stross
Cuo sam da je u Diamondu dobro. 
Ma San Antonio ili MM, ili ancona ili stross
hahaha dobre stare Sesvete :D
Ahahha, a jesam i ja lik, klub mi je pod nosom u dvorištu, a ne sjetim ga se. KSET :P