Imam mob star preko 3 godine zaključan na Vip mrežu.Mob radi super,ali imam problem s vipom,meni je jednostavno preskup.
Čuo sam da besplatno otključavaju mobitele,ali ako imas račun i/ili jamstveni list.Ja sam te papire izgubio pa ako netko zna jel je moguće nekak smuljat da otključaju i bez toga?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam mob star preko 3 godine zaključan na Vip mrežu.Mob radi super,ali imam problem s vipom,meni je jednostavno preskup.
Čuo sam da besplatno otključavaju mobitele,ali ako imas račun i/ili jamstveni list.Ja sam te papire izgubio pa ako netko zna jel je moguće nekak smuljat da otključaju i bez toga?
Bitan ti je IMEI broj uređaja jer ti je on dokaz kako je aparat tvoj.
Bar je tako bilo u mom slučaju kad sam otključavao s t mobila, nazovi službu za korisnike pa pitaj ili još jednostavnije prošeći do VIP poslovnice i neka ti oni napišu zahtjev za otključavanje i kroz par dana trebao bi dobiti kod u sms-u za otključati.
Tek danas bio u Vipu,ugl manja podružnica(al na racunu isto pise da su vip centar)i kaže mi djelatnica da oni to nemogu,samo veliki centri koji su u sisku i u zagrebu.
U Vip centru u Puli su mi otključali mobitel bez ikakvih problema pred oko dva mjeseca - Motorola V360v, kupljen Vipme kompletu u Vipovom webshopu 2006. godine; budući da sam zagubio račun, donio sam kutiju ako im je potreban bar kod da provjere je li kupljen kod njih, budući da su mi u SZK, koju sam zvao ranije, rekli da je račun nužan. Službenik je očitao bar kod s kutije (mislim da je to bio IMEI broj, a ne bar kod Vipme kompleta) i za minutu-dvije je mob bio otključan, bez ikakvih pitanja o računu.
O kojem mobitelu se radi?
otključao sam s kodom sa ebaya nedavno novi LG L5 II kupljen u VIPu i LG KS 360 star 2 godine. Dobio kod za svaki mobitel za dolar, dva u roku 2-3 h.. Čak i manje.
- HTC 8S -
Nisam ni rekao o kojem se mobu radi jer mi je djelatnica rekla kako se to ne može kod njih.
Bio kolega neki dan,ista stvar.
No mozda pošto je to manji "centar" oni to stvarno ne mogu.
EDIT:znaci tu je popis di se sve moze otključati: http://www.vipnet.hr/article/-/journal_content/56_INSTANCE_1Gce/10307706/10337909
Bezveze skroz.Ako svugdje prodaju mobitele trebali bi svugdje i imati mogučnost otključavanja,a ne da ja za otključavanje stare Nokie vrijednosti 100-150 kn moram u ZG ili nekome plačati da mi se otključa.