Bwin @ pacnet d o.o.

poruka: 14
|
čitano: 4.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Bwin @ pacnet d o.o.

naime

uplatio sma preko interneta novce

i dosao drugi dan u poslovnicu i tamo jos uplatio...(nije puno 200 kn , al svejedno)

jos sad nije nista doslo nit na moj mail ko obavjest nit na moj račun na bwin-u

ona njihova podrška ne ferma me ni pol posto

jel ima ko kakvih iskustava s tim da malo pripomogne il savjetuje (pritom ne mislim na 13.godišnjake koji se prave pametni)

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
16 godina
neaktivan
RE: Bwin @ pacnet d o.o.

pozdrav

ja sam pak uplatio u raiffeisen banci u sisku 100 kn. 19.03.09. za početak, za probu

i dakako - ništa

banka kaže sjela lova isti dan, na bwin-u nula kuna

ekipa iz podrške najprije traži nekakve podatke a zatim i kopiju uplatnice

ja to sve uredno pošaljem i opet ništa a danas je već 31.03.09.

nije normalno da ni sa fotokopijom uplatnice nemogu naći novac

tu neko nije normalan ili su to lopovska posla

imam više od 13 godina, puno više

17 godina
protjeran
Bwin @ pacnet d o.o.

da se nadovežem

novce su mi "proknjižili" nakon 15 dana tek...

ne brini stići će ak si dobro uplatio...

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
16 godina
neaktivan

Dobar dan

Imam sličan problem.Uplatio 03.04.09. i još ništa.

Dali su ti u međuvremenu uplatili?

Unapred hvala

Pozdrav

17 godina
protjeran
Bwin @ pacnet d o.o.

jesu uplatili nakon par dana

www.ddoxy.blogspot.com
16 godina
neaktivan

Ako im toliko treba  za uplatit koliko treba za isplatit ?

Dali možda znaš takav slučaj

Pozdrav

16 godina
neaktivan

ja uplatio preko erste visa kartice i odigram par tekmi da bi na kraju imao saldo 3100kn i trazim isplatu i dobijem jbni odg da su moji podatci neispravni i odjavili su mi racun tak da sam ostao bez love!!!

ne,ojte to igrati niti uplatiti ni 5 kuna jer lopovi su to!!!

ja neodustajem jer idem direktno k njima ali nosimmpistolj i nekog cu roknuti a to mi njie problem jer sam profesionalni vojnik!!!

jbat cu im mater u pol usta!!!

jos jednom ---NEUPLACUJTE IM NI LIPEEE LOPOVIIII !!!!!!!!!----

16 godina
neaktivan
Bwin @ pacnet d o.o.

i ja takodjer uplatio 300kn dana:23.04.2009 i jos mi novac nije sjeo na racun slao sam im kopije racuna poslao im neznam koliko poruka a njih odgovor zadnji je bio da su moje podatke poslali nadležnom tijelu i da me mole za strpljenje pa vise ni sam neznam sto mogu uciniti .

ps to mi je bila prva uplata a zbog njihovog poslovanja izgleda da je i zadnja !!!!

17 godina
Bwin @ pacnet d o.o.

uf :)

vjerujem da ste svi vi punoljetni pa zasto ne nabavite jednostavno PBZ devizne kartice?

ja sa VISA Electron (PBZ Devizni racun u EUR,USD ili GBP) uplacujem na, MB,gamebookers,paypal,alertpay,travian i neznam sto sve ne.

fora je u tome da su to debitne kartice pa kolko para imas gore tolko mozes trositi. ja to kombiniram sa internet bankarstvom pa npr kad mi treba 20$ odem kupiti 22$ prek internet bankarstva i onda uplatim,kupim,platim ili sta li vec to sto sam htio za 20$.

poanta -> nema cekanja...cim stisnes magicni gumbic "finish" pare na racun odma  sjedaju i odma ti se skidaju s racuna u banci.

e sad, nisam nikad pokusal uplacival na bwin ali vjerujem da primaju visu electron.

https://home.bwin.com/page.aspx?view=PaymentMethodHelp&app=Sport

eh sad, mozda i druge banke nude istu stvar ali ja evo vec valjda 4godine razvaljujem sa PBZom i nikad nisam imal problema pa zato navodim pbz(da mi sad neko ne pomisli da me pbz sponzorira). jedino neznam kak je to kad povlacis pare jer do sad bas i nisam imal srece, a ocito ni znanja na online kaldama :(

17 godina
protjeran
Bwin @ pacnet d o.o.

išlo mi super na bwin pokeru...

razmišljam se vratit

isto sam čekao dost dugo al su uplatili (uplata u banci na račun njihov)

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
16 godina
neaktivan

stvar je u tome sto nemam karticejer sam student  imam samo od zagrebačke banke maestro preko koje nemogu uplaćivati preko neta jer ona nema te mogućnosti .sto mogu uciniti da dodjem do svojih novaca koje sam uplatio prije tri tjedna ako znas hvala na pomoci .

16 godina
neaktivan
Bwin @ pacnet d o.o.

samo da vas obavijestim da novci jos nisu sijeli  kao ni frendu koji je uplatio isti dan kao i ja.

15 godina
neaktivan
Bwin @ pacnet d o.o.

Pacnet je lopovska firma. Meni je netragom nestalo 500,00 kn. Molim ostale oštećene, a zainteresirane, da mi se jave da damo zajedničku krivičnu prijavu!!!

na e-mail: jajoc240@net.hr

15 godina
neaktivan

Koliko dugo???

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice