Instalirao sam mac-osx 10.6.4 na pc i imam dva problema koje nemogu nikako riješiti,nema zvuka i miš dosta zastaje i trza.
U računalu ima ovu matičnu GA-EP35-DS3P i zvučnu kaeticu CL X-FI pro gamer.Imali netko neku ideju kako ovo riješiti ?
Instalirao sam mac-osx 10.6.4 na pc i imam dva problema koje nemogu nikako riješiti,nema zvuka i miš dosta zastaje i trza.
U računalu ima ovu matičnu GA-EP35-DS3P i zvučnu kaeticu CL X-FI pro gamer.Imali netko neku ideju kako ovo riješiti ?
Koristi zvučnu na matičnoj.
Creative Labsovu zvučnu ćeš dosta teško pokrenuti na OSXu.
Sa creative nisam ni pokušavao,ali ova na matičnoj nikako da proradi.
Sa creative nisam ni pokušavao,ali ova na matičnoj nijako da proradi.
E tu ti ne mogu pomoći.
Ja imam ADI AD2000B HDA audio chipset na svojoj matičnoj i kada sam probavao staviti OSX na svoj komp, audio je radio automatski iz prve.
Osim toga, nemam previše iskustva u tome.
EDIT: Ja sam koristio 10.5.7 verziju.
EDIT2: Vjerojatno si ovo vidio, pošto je ovo prvi rezultat na GOOGLE-u.
Nije ni to pomoglo.
Jel bi mogao OSX na moj komp? Pogledajte moj PC...
Jel bi mogao OSX na moj komp? Pogledajte moj PC...
Naravno da može.
pogledajte i moje konfu na "moj pc" pa recite jel mogu imat ili ne...............i ćuo sam da je teško instalirat mac os x na pc, može ali s jako velikom mukom......pa mi recite jel to istina..........i ako može detaljno opisat kako pokrenut instalaciju, i gdje ga skinut......dajte link za torrent ali da radi i zadnja verzija ako može...................unaprijed zahvaljujem......
pogledajte i moje konfu na "moj pc" pa recite jel mogu imat ili ne...............i ćuo sam da je teško instalirat mac os x na pc, može ali s jako velikom mukom......pa mi recite jel to istina..........i ako može detaljno opisat kako pokrenut instalaciju, i gdje ga skinut......dajte link za torrent ali da radi i zadnja verzija ako može...................unaprijed zahvaljujem......
Možeš i ti instalirati os-x na svoj pc,a problema ima različitih.Ja sam instalirao ,ali nemogu instalirati zvuk,sve ovisi o tvom hardveru.
i kak pokrenem...........jel se totreba nekak posebno pržit ili.............????
kad se sprži na dvd onda kaj restartam kop i pokrenem dvd i pokrenut će se instalacija........ili............??????
npr....jel se pokreće instalacija kao kod i windows xp.........?????
i zanima me kako poslje kad se pokrene instalacija jel se onda treba nešto posebno namještavat ua hadwer ili tako nešto............malo pojasnite ili pošaljite neki link s slikama i opis šta se treba radit.......
i kak pokrenem...........jel se totreba nekak posebno pržit ili.............????
kad se sprži na dvd onda kaj restartam kop i pokrenem dvd i pokrenut će se instalacija........ili............??????
i zanima me kako poslje kad se pokrene instalacija jel se onda treba nešto posebno namještavat ua hadwer ili tako nešto............malo pojasnite ili pošaljite neki link s slikama i opis šta se treba radit.......
Počni čitati ovu temu od prvog posta i sve ćeš naći . Ne razumijem tu lijenost,evo rasprava o ovoj temi je na 22 stranice,a ti pitaš "šta treba raditi,malo pojasnite..."
Počni čitati ovu temu od prvog posta i sve ćeš naći . Ne razumijem tu lijenost,evo rasprava o ovoj temi je na 22 stranice,a ti pitaš "šta treba raditi,malo pojasnite..."
pa dobro samo pitam jel to tak pokrenem ili ne.......samo me to zanima...........
Snimi sa power iso na dvd i instaliraj.
Jel moze doc do nekih generalnih zaj**ba ako idem instalirat mac na pc i nes krivo napravim? I jel bi moglo bit problema ak imam amd proc?
za dojč šprahige users...
http://www.zdnet.de/einsatz_von_apple_macintosh_in_unternehmen_praxis_installation_von_mac_os_x_10_6_auf_einem_pc_story-39002309-41502928-1.htm
ili
http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html
20.studenog izasli su Mac OSX driveri za Fermi kartice ( GeForce GT 430, GTS 450, GTX 460, GTX 465, GTX 470, GTX 480, and GTX 580 su podržane). Ja imam GTX 460 i driveri rade. Za sve znatiželjne više informacija ovdje: http://tonymacx86.blogspot.com/
Može. Al to je nelegalno. Neke stvari ti neće radit.
A što ako kupim leopard disk i tada instalisam MAC OS X gore?
evo i ja sam stavio os x na svoj komp
mbo: gigabyte p35 ds4
cpu. core2duo e4400
gpu: gigabyte gts 8800
ram: 1x2GB ocz 1000MHz
prvo sam stavio ponovno leo 10.5.6 pa update na 10.5.8 ,a onda sam odlučio da ću probat na snow .
Snow retail 10.6 te nakon instalacije update na 10.6.5 .
Instalirao sam uz pomoć iboot (cd) + Snow retail (dl dvd)
Evo htio bi staviti Mac OS X 10.6.5 na PC.
Maticna: sam3 Asrock 770 extreme3
Procesor: AMD Phenom II x6 1055T
Grafička: nVidia GeForce N470GTX 1280MB
RAM: Kingmax cl9 2x2GB, 1333 mhz
Internet preko USB adaptera
Pa jel mi možete preporučiti metodu.
Hvala unaprijed
Htio bi se malo zezati s rađenjem aplikacija za iPhone (zna li netko neku stranicu s koje mogu početi) pa želim instalirati OSX (Snow Leopard) na svoj stari komp.
Matična: Asus K8V-X
Proc: AMD 3000+
Grafička: Ati Radeon 9600
Mislite hoće li ići s obzirom da je sve drukčijih marki od komponenata Macova?
btw već sam probao instalirati ali ne prolazi fazu prepoznavanja bootable diska (press any key to continue... i ništa, reseta se)
Ima li eksperata online
Ja sam uspio instalirat Mac OSX na laptop(HP6735s).Potrebno je puno vremena i puuno naprženih dvdeva(oko 300 komada).Našao sam onaj pravi koji radi.Ako nekog zanjimaju upute i taj Mac koji radi PP :D
EDIT:Ako vam ne čita dvd ili nešto ne radi,probajte pržiti na najsporijoj brzini,meni je pomoglo.Uspješna instalacija ovisi o pravilno odabranim kextovima ovisno o vašoj konfiguraciji.
OFFTOPIC:Ja sad tražim za svoj komp matičnu sa 8200/8300 chipsetom za neke dodatne "efekte".
Dali se aplikacije razvijene na "Hackintoshu" mogu prodavati na Apple Storeu?
Mislim da može,nisam se s time igrao.Ja sam si instalirao iDeneb verziju...ali pokušaj s Cameleon Boot Loaderom,pa onda stavljanjem originalnog MacOSXa ako znaš gdje "nabaviti" :)
Najbolji i najsigurniji način instalacije OS X-a na PC sa Intel procesorima! tonymacx86
Tu su svi potrebna uputstva ,driveri i uputstva kako instalirati OS X na svoju mašinu!!
Jedino što fali je OS X ,ali tko ga želi ,naći će ga već!
Uostalom ,OS X Snow Leopard se može kupiti posebno kod zastupnika Apple-a u Hrvatskoj za 249 kn. KLIK
I pošto kod OS X-a nema ključeva i aktivacije ,jedino bitno je imati kompatibilan hardver ,volju i strpljenje! KLIK
Pokušat ću s programiranjem u Adobe Flash Professional CS5 pa javim kako ide
Koj chipset ti ima "asrokica" :D?