Mac OS na PC-u?

poruka: 1.621
|
čitano: 542.789
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mac OS na PC-u?

Instalirao sam mac-osx 10.6.4 na pc i imam dva problema koje nemogu nikako riješiti,nema zvuka i miš dosta zastaje i trza.

U računalu ima  ovu matičnu GA-EP35-DS3P i zvučnu kaeticu CL X-FI pro gamer.Imali netko neku ideju kako ovo riješiti ?

x
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mac OS na PC-u?

Koristi zvučnu na matičnoj.

Creative Labsovu zvučnu ćeš dosta teško pokrenuti na OSXu.

I rather like the restless nights
16 godina
Bladepu kaže...

Sa creative nisam ni pokušavao,ali ova na matičnoj nikako da proradi.

x
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 17:54 (zzz).
16 godina
zzz kaže...
Bladepu kaže...

Sa creative nisam ni pokušavao,ali ova na matičnoj nijako da proradi.

E tu ti ne mogu pomoći.

Ja imam ADI AD2000B HDA audio chipset na svojoj matičnoj i kada sam probavao staviti OSX na svoj komp, audio je radio automatski iz prve.

Osim toga, nemam previše iskustva u tome. 

EDIT: Ja sam koristio 10.5.7 verziju.

EDIT2: Vjerojatno si ovo vidio, pošto je ovo prvi rezultat na GOOGLE-u.

OVO

I rather like the restless nights
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 17:14 (Bladepu).
16 godina
Bladepu kaže...

EDIT2: Vjerojatno si ovo vidio, pošto je ovo prvi rezultat na GOOGLE-u.

OVO

To sam propustio,sutraču i to isprovati.

hvala

x
16 godina
Mac OS na PC-u?

Nije ni to pomoglo.

x
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Jel bi mogao OSX na moj komp? Pogledajte moj PC... {#}

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace

0 0 hvala 0
16 godina
lzgr kaže...

Jel bi mogao OSX na moj komp? Pogledajte moj PC... {#}

Naravno da može.

x
15 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

pogledajte i moje konfu na "moj pc" pa recite jel mogu imat ili ne...............i ćuo sam da je teško instalirat mac os x na pc, može ali s jako velikom mukom......pa mi recite jel to istina..........i ako može detaljno opisat kako pokrenut instalaciju, i gdje ga skinut......dajte link za torrent ali da radi i zadnja verzija ako može...................unaprijed zahvaljujem......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
renoboXX kaže...

pogledajte i moje konfu na "moj pc" pa recite jel mogu imat ili ne...............i ćuo sam da je teško instalirat mac os x na pc, može ali s jako velikom mukom......pa mi recite jel to istina..........i ako može detaljno opisat kako pokrenut instalaciju, i gdje ga skinut......dajte link za torrent ali da radi i zadnja verzija ako može...................unaprijed zahvaljujem......

Možeš i ti instalirati os-x na svoj pc,a problema ima različitih.Ja sam instalirao ,ali nemogu instalirati zvuk,sve ovisi o tvom hardveru.

x
15 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

i kak pokrenem...........jel se totreba nekak posebno pržit ili.............????

kad se sprži na dvd onda kaj restartam kop i pokrenem dvd i pokrenut će se instalacija........ili............??????

npr....jel se pokreće instalacija kao kod i windows xp.........?????

i zanima me kako poslje kad se pokrene instalacija jel se onda treba nešto posebno namještavat ua hadwer ili tako nešto............malo pojasnite ili pošaljite neki link s slikama i opis šta se treba radit.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
renoboXX kaže...

i kak pokrenem...........jel se totreba nekak posebno pržit ili.............????

kad se sprži na dvd onda kaj restartam kop i pokrenem dvd i pokrenut će se instalacija........ili............??????

i zanima me kako poslje kad se pokrene instalacija jel se onda treba nešto posebno namještavat ua hadwer ili tako nešto............malo pojasnite ili pošaljite neki link s slikama i opis šta se treba radit.......

Počni čitati ovu temu od prvog posta i sve ćeš naći . Ne razumijem tu lijenost,evo rasprava o ovoj temi je na 22 stranice,a ti pitaš "šta treba raditi,malo pojasnite..."{#}

15 godina
protjeran
Bugy kaže...
renoboXX kaže...

Počni čitati ovu temu od prvog posta i sve ćeš naći . Ne razumijem tu lijenost,evo rasprava o ovoj temi je na 22 stranice,a ti pitaš "šta treba raditi,malo pojasnite..."{#}

pa dobro samo pitam jel to tak pokrenem ili ne.......samo me to zanima...........

16 godina
Mac OS na PC-u?

Snimi sa power iso na dvd i instaliraj.

x
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Mac OS na PC-u?

Jel moze doc do nekih generalnih zaj**ba ako idem instalirat mac na pc i nes krivo napravim? I jel bi moglo bit problema ak imam amd proc?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

20.studenog izasli su Mac OSX driveri za Fermi kartice ( GeForce GT 430, GTS 450, GTX 460, GTX 465, GTX 470, GTX 480, and GTX 580 su podržane). Ja imam GTX 460 i driveri rade. Za sve znatiželjne više informacija ovdje: http://tonymacx86.blogspot.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Mac OS na PC-u??
izmethoro kaže...

Može. Al to je nelegalno. Neke stvari ti neće radit.

A što ako kupim leopard disk i tada instalisam MAC OS X gore?

14 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

evo i ja sam stavio os x na svoj komp

mbo: gigabyte p35 ds4

cpu. core2duo e4400

gpu: gigabyte gts 8800

ram: 1x2GB ocz 1000MHz

prvo sam stavio ponovno leo 10.5.6 pa update na 10.5.8 ,a onda sam odlučio da ću probat na snow .

Snow retail 10.6 te nakon instalacije update na 10.6.5 .

Instalirao sam uz pomoć iboot (cd) + Snow retail (dl dvd)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Evo htio bi staviti Mac OS X 10.6.5 na PC.

Maticna: sam3 Asrock 770 extreme3

Procesor: AMD Phenom II x6 1055T

Grafička: nVidia GeForce N470GTX 1280MB

RAM: Kingmax cl9 2x2GB, 1333 mhz

Internet preko USB adaptera

Pa jel mi možete preporučiti metodu.

Hvala unaprijed {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Htio bi se malo zezati s rađenjem aplikacija za iPhone (zna li netko neku stranicu s koje mogu početi) pa želim instalirati OSX (Snow Leopard) na svoj stari komp.

Matična: Asus K8V-X

Proc:      AMD 3000+

Grafička:  Ati Radeon 9600

Mislite hoće li ići s obzirom da je sve drukčijih marki od komponenata Macova?

btw već sam probao instalirati ali ne prolazi fazu prepoznavanja bootable diska (press any key to continue... i ništa, reseta se)

Ima li eksperata online {#}

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 22:56 (momak).
14 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Ja sam uspio instalirat Mac OSX na laptop(HP6735s).Potrebno je puno vremena i puuno naprženih dvdeva(oko 300 komada).Našao sam onaj pravi koji radi.Ako nekog zanjimaju upute i taj Mac koji radi PP :D

EDIT:Ako vam ne čita dvd ili nešto ne radi,probajte pržiti na najsporijoj brzini,meni je pomoglo.Uspješna instalacija ovisi o pravilno odabranim kextovima ovisno o vašoj konfiguraciji.

OFFTOPIC:Ja sad tražim za svoj komp matičnu sa 8200/8300 chipsetom za neke dodatne "efekte".

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 23:22 (Unworthy_For_Life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dali se aplikacije razvijene na "Hackintoshu" mogu prodavati na Apple Storeu?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
14 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Mislim da može,nisam se s time igrao.Ja sam si instalirao iDeneb verziju...ali pokušaj s Cameleon Boot Loaderom,pa onda stavljanjem originalnog MacOSXa ako znaš gdje "nabaviti" :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Najbolji i najsigurniji način instalacije OS X-a na PC sa Intel procesorima! tonymacx86

Tu su svi potrebna uputstva ,driveri i uputstva kako instalirati OS X na svoju mašinu!!

Jedino što fali je OS X ,ali tko ga želi ,naći će ga već! {#}

Uostalom ,OS X Snow Leopard se može kupiti posebno kod zastupnika Apple-a u Hrvatskoj za 249 kn. KLIK

I pošto kod OS X-a nema ključeva i aktivacije ,jedino bitno je imati kompatibilan hardver ,volju i strpljenje! KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 15:40 (kizo2703).
17 godina

Pokušat ću s programiranjem u Adobe Flash Professional CS5 pa javim kako ide {#}

16 godina
neaktivan
mi uskoro dobivamo Mac Pro u firmi pa ću probati napraviti dualboot ili tako nešto na svom ako bude išlo da se malo privikavam... nemam pojma da li ide s mojim athlonom x2 245 i asrock-icom, ali pokušam pa ćemo vidjeti...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
14 godina
neaktivan

Koj chipset ti ima "asrokica" :D?

16 godina
neaktivan
kaže ovako:
- Northbridge: AMD 785G
- Southbridge: AMD SB710
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina

Potraži ovdje - KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice