Moze li mi netko preporuciti dobar simulator navigacije na brodu.Zanima me onaj sta ima iscrtavanje kursa na kartama,moze i na elektroničkim dead reckoning i ostale stvari koje radi 1.,2.,3.,4. chief officer na brodu.Po mogucnosti preporucite softver ako postoji ikakav takav.Mozete staviti i simulatorske igre ako vam se cine dovoljno realisticne,pomocni softver i ostalo.Zanima me navigacija na tankerima pa ako ima sta.Mogu proci i razliciti prirucnici.Uglavnom sve sto ima veze sa upravljanjima na brodovima.Uz igre molim da stavite i mali review iste.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za sada za uporabu po doma nema puno bolje od Ship simulatora, video prezentacije su ti najbolja recenzija, imaš ih ovdje:
http://www.shipsim.com/media/trailers
Hvala ti ja cu pokusati naci na internetu jos kakav softwer ako postoji da je realistican bas me zanima dali ima simulator za one sta rade u makini broda e to bi vec bilo nesto
Hvala ti ja cu pokusati naci na internetu jos kakav softwer ako postoji da je realistican bas me zanima dali ima simulator za one sta rade u makini broda e to bi vec bilo nesto
Trenažnih simulatora definitivno ima ali toga neces naci za free download niti na torrentima jerbo to rijetko tko share-a, a ti trenazni simulatori su namjenji za velike kompanije ili ministratva obrane.
Prijatelju, mislim da te ceka old school citanje literature :)
Mislim da i ne bi ima neke vece koristi od bilo koje simulacije navigacije. Ionako ce te na brodu sigurno docekati razliciti sustav od onog kojeg bi eventualno nasa na netu. Najpametnije sto bi u vezi navigacije moga napraviti je procitati Pravila za izbjegavanje sudara na moru.