Program za pronalaženje kopija datoteka

poruka: 3
|
čitano: 6.444
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Program za pronalaženje kopija datoteka?

Dakle po folderimu s glazbom imam pjesama koje se ponavljaju, postoji li program koji pronalazi identične datoteke pa da mogu obrisat duplikate, da mi ne zauzima prostor bzvz? Nadam se da sam se dobro izrazio.. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 21:00 (tigra17).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Program za pronalaženje kopija datoteka?

Sigurno postoje programi koji specijalizirani za otkrivanje duplih datoteka pa tako i glazbenih.

Osobno takve ne koristim, ali mi može poslužiti Glary Utilities Free koji ima mogućnost pronalaska takovih datoteka:

15 godina
neaktivan
Re: Program za pronalaženje kopija datoteka?
tigra17 kaže...

Dakle po folderimu s glazbom imam pjesama koje se ponavljaju, postoji li program koji pronalazi identične datoteke pa da mogu obrisat duplikate, da mi ne zauzima prostor bzvz? Nadam se da sam se dobro izrazio.. Hvala

Mislim da je Duplicate Cleaner ono sto ti treba.

"Duplicate cleaner is a useful program to help you organize the contents of your home hard drive or corporate network.

You'd be surprised just how many redundant or duplicate files you could find forgotten in an obscure documents folder. Duplicate Cleaner will deep scan for all types of files - photos, music, films/video, Word documents, PowerPoint presentations, text files - you name it, if it appears twice on your computer then Duplicate Cleaner will find it. Once these files are found you are provided with helper tools to enable you to select which copies to delete or move.These files can be deleted to the recycle bin, moved into an archive elsewhere, or replaced with hardlinks."

Osobno sam ga koristio i stvarno nemam nikakve posebne primjedbe vec mogu samo reci da radi jako dobro svoj posao, a uz to je i besplatan....sve preporuke.

Duplicate Cleaner Duplicate Cleaner
Options Menu Options Menu
Selection Assistant Selection Assistant
Remove Files Remove Files
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 2:35 (win32).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice