MSDN skidanje svega i svačega ...

poruka: 10
|
čitano: 4.595
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

LOCK

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 13:15 (rinchy).

1 1 hvala 1
14 godina

Prodaja besplatnog.Posten si,nema sta.Ja sam nakon pokusaja prodaje malo razmislio i odlucio pokloniti keyeve.Tako uradi i ti.Ostavi se nepostenja.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo jel sada bolje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 12:29 (rinchy).

3 0 hvala 1
14 godina
Re: MSDN skidanje svega i svačega ...
rinchy kaže...

evo jel sada bolje...

Da,imas moj TU.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen

samo da vas nesto pitam dali oni daju studentima key za visual studio proffesional,premium i ultimate? Zadnje u čemu sam vježbao bio je visual studio

2008 express.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

samo da vas nesto pitam dali oni daju studentima key za visual studio proffesional,premium i ultimate? Zadnje u čemu sam vježbao bio je visual studio

2008 express.

to ti nebi znao zato jer nisam student pa ni nemam account za studente, stvarno neznam dali daju....

16 godina
Nitro233 kaže...

2008 express.

-nitko studentima ne daje 'nešto'.. (key). Taj key je pod ugovorom odgovorne osobe-ustanove MSDNAA.

btw, tema još nije obrisana?

edit: (@ Nitro233)

Student Use Agreement

As a member of the MSDN Academic Alliance (MSDNAA), the school in which you take credit courses is authorized to provide you with program software for use on your personal computer. You must agree to the MSDNAA usage guidelines listed below, the MSDN End-User License Agreement (EULA), and the MSDNAA License Amendment, as well as any conditions required by your school.

The MSDNAA program administrator for your school will maintain records of student use, provide aggregate data to Microsoft upon request, and ensure full compliance with the program among users including students, faculty, and technical staff. By installing, copying, or otherwise using the software, you agree to be bound by the terms of the EULA and the License Amendment. If you do not agree to be bound, do not install, copy, or use the software.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 13:18 (ihush).
14 godina
neaktivan

zatvorit čemo je ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovoj ekipi na vrhu koja "dijeli keyeve", nadam se da ste svjesni toga da za ovo u biti možete bukvalno ići u zatvor, kao što je već jedna pravna osoba išla nakon što je prodavala svoje keyeve sa MSND-a..

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP
14 godina
SilvioS kaže...

Ovoj ekipi na vrhu koja "dijeli keyeve", nadam se da ste svjesni toga da za ovo u biti možete bukvalno ići u zatvor, kao što je već jedna pravna osoba išla nakon što je prodavala svoje keyeve sa MSND-a..

Sta ti pricas,pa zivimo u Hrvatskoj.{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice