Mac leopard

poruka: 12
|
čitano: 2.195
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mac leopard

zanima me što mislite o njemu i da što je najbolje a što najlošije

i da li ste ga imali problema instalirati na vaš PC jer čujem da je to čisto hakiranje?

te koliko košta neki MAC prijenosnik  (važno mi je da mi je male dimenzije)

hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma leopard

http://www.apple.com/macosx/

ovdje si pogledaj ako te zanima

naslov bi trebao glasiti Mac,a ne Ma

H-MAN RULES!!!11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ma leopard
Horagio kaže...

http://www.apple.com/macosx/

ovdje si pogledaj ako te zanima

naslov bi trebao glasiti Mac,a ne Ma

hvala za savijet.I da malo sam zeznuo s naslovom jer mi netko od moderatora to može popravit Sramim se
17 godina
neaktivan

mene isto zanima kak se instalira mac os leopard na pc

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina
našao sam neku glupost od foruma koji je BUG stavio kako bi razumijeli instalaciju MAC na PC em kad dodjem na tajforum neznam kaj da otvorim od topica jer ništa nema veze s MAC-om i em ništa ne mogu razumijet kakve su to oni gluposti pisali na tom forumu.
17 godina
da li bi nam netko mogao reći kako instalirati MAC na PC bili bi vam vrlo zahvalni (u koracima molim)
17 godina
neaktivan

ja bi isto volio znat kak pa ak neko zna nek opise u koracima

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina
moderator
unknown kaže...
našao sam neku glupost od foruma koji je BUG stavio kako bi razumijeli instalaciju MAC na PC em kad dodjem na tajforum neznam kaj da otvorim od topica jer ništa nema veze s MAC-om i em ništa ne mogu razumijet kakve su to oni gluposti pisali na tom forumu.
 Naslov je popravljen, a ti "unknown" imaš velik problema s pismenim izražavanjem. Pogledaj malo svoje postove - ne znam ima li ijedan koji si uspio napisati bez neke greške. Nisi jedini, ali je problem što iz nekog razloga uživaš u svojoj hiperproduktivnosti. Posljedica toga je - velika količina smeća (90% tvojih poruka bi bilo najbolje odmah obrisati).
Već si bio suspendiran - pa se ili malo više potrudi pri pisanju poruka, ili jednostavno "stani na loptu" i uspori malo, da ne bi opet bio kažnjen! Ne moraju svi ostali trpjeti tvoje nesuvislo nabijanje po tipkovnici...
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2008 21:40 (Miro).
17 godina
Miro kaže...
 Naslov je popravljen, a ti "unknown" imaš velik problema s pismenim izražavanjem. Pogledaj malo svoje postove - ne znam ima li ijedan koji si uspio napisati bez neke greške. Nisi jedini, ali je problem što iz nekog razloga uživaš u svojoj hiperproduktivnosti. Posljedica toga je - velika količina smeća (90% tvojih poruka bi bilo najbolje odmah obrisati).
Već si bio suspendiran - pa se ili malo više potrudi pri pisanju poruka, ili jednostavno "stani na loptu" i uspori malo, da ne bi opet bio kažnjen! Ne moraju svi ostali trpjeti tvoje nesuvislo nabijanje po tipkovnici...
 Ti govoriš da ja pišem gluposti a pogledaj kakve glupe topice ljude otvaraju kao npr. "koji browser koristite" kako vam je prošao dan i to
još če malo pa počet ispitivat koji broj gača nosim
pitanje: jer ti ikad gledaš BUG forum?
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
 Ti govoriš da ja pišem gluposti a pogledaj kakve glupe topice ljude otvaraju kao npr. "koji browser koristite"
 Pa ako drugi pišu gluposti  to nije tebi ili ikome drugom opravdanje da vi počnete pisat

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
17 godina
e hvala sub_zero instalirao sam si to i sve šljaka
hvala care :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice