Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.922.683
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
13 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Meni je exodus sr...nje.

Malo ima starih filmova i nije bas ...

Probajte specto puno veci izbor filmova

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi
Gam3r kaže...

ima li netko prepuruku za neki addon za serije (i domace i strane), a da imaju titlove na hrvatskom. Djevojci bi sredio a dosta joj je bitno da ima titlove. Hvala unaprijed.

Salts, Specto, 1Channel, Phoenix, Exodus.

U postavkama podesiš sveto trojstvo za titlove OpenSubtitles, Podnapisi i Titlovi i postaviš da kod početka reprodukcije automatski krene na pretraživanje titlova. Nakon toga treba samo odabrati i to je to.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

zen je odlican 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vjerujem da je ali ga nisam koristio jer s ovima koje koristim imam sve što mi treba (ako ne radi jedan radi drugi ili treći).

17 godina
4mal kaže...

odlican add-on za filmove 

cekiraj ga 

12 godina
Da li ima načina da na androidu slušam kodi u pozadini. Npr pustim mtv i spustim kodi i idem surfat a da kodi/mtv i dalje radi, svira?

Imam Galaxy S7 rootan.
Da li možda postoji kakav modul za xposed?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
XBMC(KODI) Addonsi

imam zadnju verziju kodia 17 i tv show sam dodao aplikaciju za auto refresh d diska ako sam dodao npr neku novu epizodu. kad ugasim i ponovo upalim kodi ona se makne, di moram podesiti da ona stalno ostane tamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Jučer sam krenio malo isprobavat Kodi pa me zanima koji su must have addoni ?

Najviše me zanima gledanje filmova, serija, dokumentarnih kanala i nogometnih utakmica.

Evo slike što trenuto koristim

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
To ti je dovoljno....sto vise imas sam vise trokira
battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina

Dali Zen ostali addoni za serije i filmove rade preko torrenta ili ne posto sam u Njemackoj kontroliraju torrente i mnogi su popusili vec kazne

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Dali Zen ostali addoni za serije i filmove rade preko torrenta ili ne posto sam u Njemackoj kontroliraju torrente i mnogi su popusili vec kazne

zavisi, ali ako gledaš preko exodus addona onda je u redu jer on ne koristi torrent stream

15 godina

A Specto? Posto sam njega instalirao vec. 

14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

A Specto? Posto sam njega instalirao vec. 

Mislim da ga možeš korisiti, ako ti koji addon bude tražio da instaliraš dodatni addon npr. torrentstream ili tako nešto tad ga nemoj koristiti, sve dok vidiš da addon preko kojeg gledaš traži linkove kao npr upload.net, megavideo,  to je bez torrenta

17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

moze addon za arenu sport 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Jel i vama ne rade više dokumentarni programi: (History, Nat Geo...) u addonu Croatia on demand ili je to samo kod mene slučaj?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Postovani!

Na koji se nacin moze napraviti update cijelog builda?  Znam da se addoni automatski, ali sto ako je autor nesto novo dodao ili izmjenio? Molim malo pojasnjenje.

Hvala puno!

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Riba kaže...

Postovani!

Na koji se nacin moze napraviti update cijelog builda?  Znam da se addoni automatski, ali sto ako je autor nesto novo dodao ili izmjenio? Molim malo pojasnjenje.

Hvala puno!

http://mirrors.kodi.tv/nightlies/win32/

15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pozz.

Postoji li mogućnost instalacije KODI-a na pc bez operativnog sustava. Znači samo kodi i to je to ?? Ili mora biti u pozadini neki od OS-a ?? Hvala

Spija
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 12:52 (SPIJA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Uvijek je neki OS u pozadini... Najblize tome sto si naveo vidim OpenELEC koji opet u pozadini ima Linux, ali je relativno transparentan za korisnika. Nakon instalacije dobijes Kodi koji se boota i ako ne zelis ne moras se "spustati" u Linux, vec ga koristis iskljucivo kao media player.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina

Zasto bi ogranicio punokrvni pc samo na Kodi? Uglavnom ovako dobijes slican efekt

http://mymediaexperience.com/windows-8-xbmc-appliance/

14 godina
SPIJA kaže...

Pozz.

Postoji li mogućnost instalacije KODI-a na pc bez operativnog sustava. Znači samo kodi i to je to ?? Ili mora biti u pozadini neki od OS-a ?? Hvala

Imaš ih nekolicinu:

• LibreELEC  
    OpenELEC
    OSMC
    XBian

Ovdje je operativni sustav napravljen samo da upogoni Kodi. Niti imaš pojma što je gore niti te zanima. Sve radi i to je jedino što je bitno. Pogledaj malo ovdje.

15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

vidjet cu malo to i prouciti, imam neku stariju kantu pa open-elec nece da se pokrene, mislim da ne podrzava onboard GPU koju ima maticna

Spija
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SPIJA kaže...

vidjet cu malo to i prouciti, imam neku stariju kantu pa open-elec nece da se pokrene, mislim da ne podrzava onboard GPU koju ima maticna

Pa uzmi neku od starijih verzija openELECA.

13 godina
crozoki kaže...

Jel i vama ne rade više dokumentarni programi: (History, Nat Geo...) u addonu Croatia on demand ili je to samo kod mene slučaj?

Ni meni ne rade!

Btw ima tko kakav dobar addon za gledanje f1

12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Meni Exodus javlja da nema "nema streamova" kada Kodi stavim na hrvatski. Dok je na engleskom sve radi perfektno, ali titlovi mi ne prikazuju "č" i "ć" ispravno pa zato želim da je na hrvatskom. Može li se to popraviti?

0 0 hvala 0
13 godina
FanBoy kaže...

Meni Exodus javlja da nema "nema streamova" kada Kodi stavim na hrvatski. Dok je na engleskom sve radi perfektno, ali titlovi mi ne prikazuju "č" i "ć" ispravno pa zato želim da je na hrvatskom. Može li se to popraviti?

Instaliraj si specto.

Po meni puno bolji i vise filmova

15 godina
FanBoy kaže...

U postavkama titlova prebaci ih na Central european pa ćeš imati ć i č. 

BF Nick: Xtreme_Switch
15 godina
Switch kaže...
FanBoy kaže...

U postavkama titlova prebaci ih na Central european pa ćeš imati ć i č. 

Ovo je i mene mučilo. Na dva mjesta moraš postaviti. Prvo je SETTINGS => APPEARANCE => INTERNATIONAL i tu pod opcije REGION stavi CENTRAL EUROPE te pod opcijom CHARACTER SET stavi CENTRAL EUROPE (WINDOWS). Tu možeš i poštelati sat da pokazuje 24h vrijeme a ne AM i PM.

I moraš još otići pod SETTINGS => VIDEOS => SUBTITLES  i tu namjestiti CHARACTER SET na CENTRAL EUROPE (WINDOWS)

Također moja preporuka je da se poštela sinkronizacija frejmova sa ekranom. To znači ako je film 24Hz iliti 23.976hz, a vaš TV ekran radi na 50HZ vidjet će te trzanje na ekranu jer frejmovi nisu sinkronizirani. To je najbolje vidljivo ako npr kamera ide s lijeva na desno ili obrnuto.

Tada je trzanje vidljivo. Da bi ovo riješili morate otići u SETTINGS => VIDEO i tu prvo u dnu tog ekrana pronaći opciju na kojoj piše SETTINGS LEVEL. Klikati na SETTINGS LEVEL dok se sa BASIC ili STANDARD ne promijeni u EXPERT.

Tad će biti vidljivi i dodatni izbornici. Kad ste odabrali opciju EXPERT odite na tab PLAYBACK i tamo ima opcija SYNC PLAYBACK TO DISPLAY i uključite tu opciju. Ako imate dobar TV svaki put kad pokrenete neki film Tv će automatski prebaciti na 24hz.

Kod mene na Panasonicu G30 se ispiše svaki put kad pokrenem film 1080p/24hz što bi značilo da je ekran prebacio sa 50Hz na 24hz playback.

10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Instalirao sam Kodi i imam exodus, filmovi i serije zasada super rade, nemam nikakvih problema... Nakon toga sam probao instalirat croatia on demand, najvise radi historya i sportskih kanala (arene, sportklubovi) ali mi naravno ne radi. Probao sam preko par razlicitih tutoriala, ali nista... Da li netko od vas mozda zna sta treba dodati/podesiti da bi imao te kanale? Ako ni vama ne radi nema veze, ali prioritet mi je liga prvaka utorkom pa ako netko ima neki kratki tutorial za dodavanje nekog stranog kanala preko kojeg se da gledat bilo bi super, jos ak je u hd-u milina

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

instaliraj osijek build tamo imas sve 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 21:49 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice