Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.923.141
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
16 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Mozdna kasnim s pitanjem ali Croatia on demand ne radi vec neko vrijeme ili je to samo kod mene? Probao sam i reinstal kodija, ništa.  Usput koji je najbolji xxx addon?, cura voli, ne ja.. ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 20:50 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi
bik kaže...

Mozdna kasnim s pitanjem ali Croatia on demand ne radi vec neko vrijeme ili je to samo kod mene? Probao sam i reinstal kodija, ništa.  Usput koji je najbolji xxx addon?, cura voli, ne ja.. ;)

white cream i adult repo

battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

kako otvoriti link iz kodi-a? tipa kad idem otvorit neki stream u exodusu pa mi se pojavi pop up da triban posjetiti neki link da bi moga gledat stream..tlaka mi je prepisivat link

0 0 hvala 0
14 godina
xDISORDERx kaže...

kako otvoriti link iz kodi-a? tipa kad idem otvorit neki stream u exodusu pa mi se pojavi pop up da triban posjetiti neki link da bi moga gledat stream..tlaka mi je prepisivat link

Najlakše ti je tih par stranica spremiti u favorite i iskoristiti svaki put kad trebaš. Iz Kodia nisam uspio to što ti želiš.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
xDISORDERx kaže...

ako je u pitanju uparivanje na openloadu, odaberi neki drugi stream, fala bogu ima ih dovoljno

15 godina
xDISORDERx kaže...

To ja na mobitelu ukucam. Čas posla.

No hvala Bogu ima drugih streamova koji rade pa ne moraš upisivati ako ti je tolika tlaka.

BF Nick: Xtreme_Switch
12 godina
xDISORDERx kaže...

Za win linux imaš ovo Chrome Launcher unaprid su dodani Youtube Leanback i Vimeo Couchmode,ti u biti samo dodaš na add website https://openload.co/pair i u kiosk modu pristupaš stranici. Podrazumjeva da imaš instaliran Chrome(Opera,Maxthon i ostali browseri rade samo ih triba usmjerit u opcijama addona).  

U slučaju androida mislim da moš iz izbornika programs pristupat Android appovima, staviš drugi browser i https://openload.co/pair ka home page. 

12 godina
neaktivan
Wolverine kaže...

ako je u pitanju uparivanje na openloadu, odaberi neki drugi stream, fala bogu ima ih dovoljno

Switch kaže...

To ja na mobitelu ukucam. Čas posla.

No hvala Bogu ima drugih streamova koji rade pa ne moraš upisivati ako ti je tolika tlaka.

a dosad sam priskaka te streamove, ali u zadnje vrime baš ti streamovi budu najviše kvalitete.. koristiću ovu metodu sa spremanjem stranica u browser

om-prat kaže...

Za win linux imaš ovo Chrome Launcher unaprid su dodani Youtube Leanback i Vimeo Couchmode,ti u biti samo dodaš na add website https://openload.co/pair i u kiosk modu pristupaš stranici. Podrazumjeva da imaš instaliran Chrome(Opera,Maxthon i ostali browseri rade samo ih triba usmjerit u opcijama addona).  

U slučaju androida mislim da moš iz izbornika programs pristupat Android appovima, staviš drugi browser i https://openload.co/pair ka home page. 

koristim firefox na pc-u tako da ništa od toga

12 godina

Pa šta da koristiš firefox, addon samo po defaultu ima target folder od chroma.Uđeš u postavke chrome launchera i ideš na use custom chrome/script path i uputiš ga na firefox.exe u program files.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 14:51 (om-prat).
12 godina
neaktivan

uspia sam, pročita sam ono chrome se podrazumjeva, pa sam odma odusta..

a nije ni ovo neko rješenje.. dok otvorim addon ovo ono.. lakše mi je na tren izać iz fullscreena (na tipkovnici ž) u kodiju i otvorit browser di me čeka spremljena stranica..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 18:40 (xDISORDERx).
8 godina
neaktivan
Od jučer mi ne radi Exodus na Android boxu Nexbox A95, dok mi na mobitelu i tabletu radi. Može mi netko reći u čemu bi mogao bit problem?

0 0 hvala 0
12 godina
xDISORDERx kaže...

uspia sam, pročita sam ono chrome se podrazumjeva, pa sam odma odusta..

a nije ni ovo neko rješenje.. dok otvorim addon ovo ono.. lakše mi je na tren izać iz fullscreena (na tipkovnici ž) u kodiju i otvorit browser di me čeka spremljena stranica..

Je dođe lila kad sidiš isprid monitora, iako custom izbornik na home screenu(za samu stranicu) pa će ić to brže. Ovo je u biti samo okrljašteni advance launcher.

9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

ima neka free lista sa hrv kanalima koja radi?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
XBMC(KODI) Addonsi

Kkao ću editirati listu od providera?

Imam rapid listu, i u njoj su programi podjeljeni po državama.

Ja bih htio jednu posebnu za sebe napraviti u kojoj su samo sportski programi.

Ali ne bih to spremio kao posebnu listu nego samo dodao taj odjeljak u listi.

Inače gledam preko perfect playera.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
XBMC(KODI) Addonsi

koje su alternative kodiju. Naime stremovi mi štekaju i nakon 3-4 minute se smrzne slika ma šta god podešavao u njemu preko tutorijala i na youtubu isto. Dakle za win10 alternative

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
crozoki kaže...

Jel i vama ne rade više dokumentarni programi: (History, Nat Geo...) u addonu Croatia on demand ili je to samo kod mene slučaj?

Tocno ni kod mene ne rade, baš sam dns namjeravao odgledati dokumentarac na Nat Geo "Mars" što već najavljuju ohoho.

Jel zna netko di mogu pogledat?

13 godina

Streamaj ili skini torrent.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
zviznemte kaže...

Tocno ni kod mene ne rade, baš sam dns namjeravao odgledati dokumentarac na Nat Geo "Mars" što već najavljuju ohoho.

Jel zna netko di mogu pogledat?

Zen, Specto, Phoenix ...

Odeš na TV serije, potražiš Search, upišeš Mars i odabereš ono što želiš. Kod mene se pokazao kao prvi na popisu.

10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Exodus mi kod prikazivanja 1080p videa zatrzava dok kod 720p normalno gledam.Kako podesiti full hd video ,pokušavao sam nešto u postavkama ali nisam uspio,može savjet? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 11:58 (hajduk1962).

0 0 hvala 0
10 godina
Koja je brzina interneta?
15 godina
hajduk1962 kaže...

Exodus mi kod prikazivanja 1080p videa zatrzava dok kod 720p normalno gledam.Kako podesiti full hd video ,pokušavao sam nešto u postavkama ali nisam uspio,može savjet? 

Kako zatrzava? Jel buffering (što bi značilo da je do interneta) ili baš slika trzucka? Proaš otići u mislim video postavke i upali/ugasi hardversku akceleraciju pa vidi kako ti se ponaša onda.

BF Nick: Xtreme_Switch
10 godina
neaktivan
Switch kaže...
hajduk1962 kaže...

Kako zatrzava? Jel buffering (što bi značilo da je do interneta) ili baš slika trzucka? Proaš otići u mislim video postavke i upali/ugasi hardversku akceleraciju pa vidi kako ti se ponaša onda.

Lagano trza smeta kod gledanja,pogasio sam sve akceleracije,brzina mi je 20 mbs.Novi sam na kodiju pratim Walking dead i kod onih providera sa 1080p trza tako da gledam hd.Probao sam u postavkama kodija i exodusa ali ništa.

16 godina
neaktivan
hajduk1962 kaže...
Switch kaže...
hajduk1962 kaže...

Lagano trza smeta kod gledanja,pogasio sam sve akceleracije,brzina mi je 20 mbs.Novi sam na kodiju pratim Walking dead i kod onih providera sa 1080p trza tako da gledam hd.Probao sam u postavkama kodija i exodusa ali ništa.

Jesi probao preko nekog drugog, a ne samo Esodusa i kako si spojem na mrežu žicom ili wifiem? 

16 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Ekipa koja je u švabiji, jel se moram pazit kojeg addona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mislim da Castaway koristi torrente (ne za sve).
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Ljudi treba li neko posebno podesavanje postavki za gledati stremove preko Kodija.

Instalirao sam ovaj Osijek build, filmovi i serije rade perfektno, ali sve ono sto spada pot TV/Sport gdje hocu streamat neki program(sport ili ne), javlja neku log gresku, vjerujem da je potrebno dodatno podesavanje, ali ne znam koje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Treba mi pomoć vezano za sport stream, imao sam DevilsSports i još jedan (zaboravio koji)  međutim ni jedan stream neće da se pokrene . Zanimaju me američki sportovi prvenstveno: MLB,NFL,NBA,NHL,UFC

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

0 0 hvala 0
14 godina
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Treba mi pomoć vezano za sport stream, imao sam DevilsSports i još jedan (zaboravio koji)  međutim ni jedan stream neće da se pokrene . Zanimaju me američki sportovi prvenstveno: MLB,NFL,NBA,NHL,UFC

Jesi li probao Castaway by Natko?

9 godina
Od Natka ni glasa

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Jesi li probao Castaway by Natko?

0 bodova, niti jedan neće da se pokrene. Uvijek izbacuje grešku kad odem na neku utakmicu. Ili se ne desi ništa ili izbaci playback faild...

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice