Svakakvog sam se prodavanja magle naslušao o softweru međutim mogu reći da ovaj radi i bolje no očekivano.Ovo pišem te time ciljam na korisnike sporijih internetskih veza tipa T-com manje od 5mb/s brzine(sad sve zajedno T-HT).Vjerojatno ste i čuli za softwer speedbit video accelerator iako mogu pouzdano reći da sa tim softwerom nikada na zelenu površinu.Nekad radi a nekad ne bila free ili premium verzija na više kompjutora probao.I tek kad sam odustao misleći da videe na youtubeu nikada neću gledati na full hd-u našao sam na jednoga bloggera koji je izrazito preporučio bywifi softwer nad speedbit-om.Za razliku od speedbita bywifi je potpuno besplatan i podržava videe na svim stranicama jedino što mislim kako je projekt ugašen prije početka 2012 pa ima samo verzija 2.8.1 koja radi i više nego dobro.Evo mirrora http://www.brothersoft.com/bywifi-video-downloader-198179.html.
Kako koristiti:1.kada/ako instalirate imati ćete na desktopu 3 ikone kliknite na video accelerator
2.zatim u u traci kraj jezika će vam biti ikona,desni klik na nju pa provjerite da je kvačica na Speed up i to je to gledajte videe na 720p ili 1080p(napomena ja imam 4mb brzinu ne znam kako će drugima biti s nižom brzinom)
3.Još nešto važno za reći Bywifi je građen za mozzilu i explorer pa za vrijeme videa vam iskoči traka za ubrzanje dok kod chromea ne ali svejedno ubrzanje je jednako i čak više preferiram chrome jer me program sa iskakanjem ne smeta na svakom videu.
4.Također pokušao sam i gledati eksperimentalne 4K videe i čak i ako je prekidalo svake tri sekude puno bolje nego bez softwera jer bez njega meni se video prije učitavao kao da skidam torrent.
Topla preporuka.Uživajte testirano na Avengers traileru 1080p.
Molim vas ako vam je softwer ikako pomogao izrazite svoje mišljenje da drugi vide da ovo nije spam post.