ArchiCAD i Artlantis materijali

poruka: 7
|
čitano: 4.616
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Ne znam koliko od vas koristi neki od ova dva programa, ali ako ima netko, imate li nekakav dobar library za ArchiCAD koji bi bilji voljni podijeliti sa kolegom, isto tako i neku dobru kolekciju tekstura i objekata za Artlantis.

Bio bi jako zahvalan.

Znam da postoji gro raznih stvari dostupnih za skidanje na tematskim stranicama, ali više bi volio nekakvu kolekciju koju je netko sam sklepao.

Hvala unaprijed.

www.infinite-gamers.com

0 0 hvala 0
16 godina

Danny proslo je skoro 6 godina pa me zanima jesi li jos u vodama archicada? Ako jesi, jesi li pronasao kakav library a da je netko od "nasih" napravio? Texture i sl.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Niš pametno nisam našao, koristim nekakve bazične blokove koje sam još tada imao i to je više manje to.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: ArchiCAD i Artlantis materijali
Danny_HR kaže...

Niš pametno nisam našao, koristim nekakve bazične blokove koje sam još tada imao i to je više manje to.

A s cim se bavis ako mogu pitati? Klasicno zgradarstvo ili?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
neaktivan

Dap.

0 0 hvala 0
16 godina

Koji onda library koristis? Preddefinirani ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ArchiCAD i Artlantis materijali
Fake_Alert kaže...

Koji onda library koristis? Preddefinirani ili?

Zapravo sam u zadnje vrijeme skoro isključivo u Autocadu, al da - difoltni koristim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice