Pitanje u vezi sharecash-a

poruka: 3
|
čitano: 4.681
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pitanje u vezi sharecash-a

Ekipa sori znam da je ovo vec bilo 100 puta,ali me zanima da li se s tim ili s nekim slicnim stvarima isplati zaj.... 

Znam da necu postat milijunas ali jel ima neki sajt s kojim se moze skupit koji dolar mjesecno na tu foru?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pitanje u vezi sharecash-a
vjekos kaže...

Ekipa sori znam da je ovo vec bilo 100 puta,ali me zanima da li se s tim ili s nekim slicnim stvarima isplati zaj.... 

Znam da necu postat milijunas ali jel ima neki sajt s kojim se moze skupit koji dolar mjesecno na tu foru?

Sharecash je dobra stranica za zaradu, ja sam je koristio prije, ali sam odustao jer mi je ponestalo ideja za videe šta da ljudi skinu.

Pritom pobereš masu dislikeova na videu jer nitko ne voli skidati preko Sharecash zato jer moraš ispunjavati surveye i te neke gluposti da bi ti dobio 0.30-1.00 $ po downloadu.

Sada neznam kakvo je stanje sa min. payout, u moje vrijeme bilo je 10$ što sam uspio mjesečno skupiti, a isplata je išla 14-15. svakog mjeseca.

EDIT:

-ulogirao sam se nakon dugo vremena, vidim da je sada min. payout za PayPal 50$, dok je prije bilo 10$-

-po downloadu ide 1-20$

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 23:24 (Cromaki).
14 godina
neaktivan
Re: Pitanje u vezi sharecash-a

evo rego sam se 

i kaze mi prika da je probi skinit nesto i da mora upisat broj moba i neke gluparije za skinit za xy kuna

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice