Vaše razlike temepratura ljeto/zima

poruka: 4
|
čitano: 1.108
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

[mozda i nije pravi podforum za to, ali trazio sam i razmisljao i cini mi se da je ovaj pravi za to]

Evo baš me zanima kako je to kod vas!?! Ja sam primjetio dosta veliku razliku. Kupio ovaj PC proslo ljeto a preko zime ga nadogradio sa Hyper tx3 i palit gtx 560 , hyper sam uzeo upravo zbog bucnog stock amdovog hladnjaka ali temperature su skoro iste stupanj dva razlike, a palitka ima jako bucan ventilator i ne ide iespod 46 c/s (mada mislim da je to cak i odlicno i da nemoze ispod). 

Slika kaze: GPU:46 (preko dana oko 50-51 najmanje

System: 39 (za njega bas i nisam nesto primjetio, najvise sto je bilo bilo je 45)

CPU: 46 ( da ogromna razlika znao je bit i manje za 5-6 stupnjeva)

AUX: 125 (standard)

HDD0: 38 (preko zime oko 30-31)

Core: 45 (kaze speed fan, a programcic zvan Core Temp trenutno kaze okruglo 50)

Varira preko noci i preko dana, ali "ogromne" su razlike ljeto/zima, pa slobodno podjelite vase temp. samnom :P

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Temperatura

Matična ploča 33 °C (91 °F)
CPU 28 °C (82 °F)
1. CPU / 1. jezgra 35 °C (95 °F)
1. CPU / 2. jezgra 33 °C (91 °F)
GPU dioda (DispIO) 56 °C (133 °F)
GPU dioda (MemIO) 64 °C (147 °F)
GPU dioda (arnyalo) 52 °C (126 °F)
GPU VRM 61 °C (142 °F)
WDC WD1600AAJS-00B4A0 42 °C (108 °F)

Hladnjaci
CPU 2013 RPM
kućište 1489 RPM
GPU 2037 RPM (100%)

Zimske su također tu negdje oko 5°C manje uz to da sada drzim otvoreno kuciste do daljnjeg...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo kaj se tiče ljeto/zima razlike ovako kod mene stvari stoje

proc-phenom b60 na 4.0 Ghz s 1.44vcore zimi 30-idle i 48 full load a ljeti,hebiga dodao još 2 venta na mine2-ku i idle je ostao isti a full load je 50 stupnjeva s tim da je cpu nb napon na 3.0v jer je cpunb freq na 2600 ali probao sam na 4.2 dić procesor s tim da napon moram drastično povečat na 1.5 i tempe su u full loadu oko 55 tak da sam prezadovoljan rješenjem zračnog hlađenja proca

Gpu Gainward gtx 560 gs po zimi nisam imao mogučnosti isprobat jer je grafa u 4 mjesecu sjela ali je razlika primjetna 31 idle i 70 kod npr bc2-ke igranja u proljeće i 36 idle i 78-82 bc2-ka ljeti kad je temp. u sobi 28 stupnjeva.

Sistem zimi 32 stupnja a ljeti skoro 40.

Nemam neko dobro kučište nego je bočna stranica vječno otvorena.

Dok budale imaju peneze, kramari tržiju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

heh s tim da sam zaboravio rec da moj nikako nije otvoren,odmah je do prozora ali imam unutra dva venta 120mm za protok zraka... ali prasina je ubitacna, svaka 2 tjedna kao mljeveno meso visi iza prasina xD

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice