Top 10 Smartphone 2011

poruka: 89
|
čitano: 11.578
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Dajte prijedloge za 10 najboljih smartphone. Izabrati čemo tako da čemo glasovati nakon prijedloga u raličitim kategorijama.

Kategorije:

Fofografiranje :  Samsung Galaxy S II - pobjednik u ovoj kategoriji

Igranje : Sony Xperia Play - pobjednik u ovoj kategoriji

Multimedija

Glazba

Internet

Društvene mreže

Baterija

Ekran

Cijena

Dodatne mogučnosti

Dajte prijedloge 

Moji prijedlozi :

Fofografiranje - Samsung Galaxy S II

Igranje - Sony Xperia Play

Multimedija - Sony Xperia Arc

Glazba - HTC Sensation XL

Internet - Samsung Galaxy Note

Društvene mreže - RIM BlackBerry Bold

Baterija - iPhone 4

Ekran - HTC Titan

Cijena - Nokia Lumia 800

Dodatne mogučnosti - iPhone 4S

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 18:44 (PocketAndroid).

0 0 hvala 0
16 godina
Top 10 Smartphone 2011

hm...

Galaxy S II

Nothing lasts forever
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 19:05 (Fake_Alert).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Top 10 Smartphone 2011

U kategoriji ekran iPhone 4 (odnosno 4s) ili Galaxy Nexus

U kateoriji igre iPhone 4 (odnosno 4s) ili SE Xperia Play, teška bitka jer play ima veći ekran i tipke za igranje, a Iphone ima jaču mašinjeriju pod haubom

EDIT: Sad sam skužio da sam sve krivo skužio, ili nisam ?

Fofografiranje: Samsung Galaxy SII

Igranje: iPhone 4(s) ili SE Xperia Play, O2X je jedini telefon s tegrom ?

Multimedija:  -

Glazba:HTC Sensation Xe? neeeeee, SE Live with Walkman

Internet: Samsung Galaxy Note :)

Društvene mreže: -

Baterija: - 

Ekran:Samsung Galaxy Note

Cijena:SE Xperia Neo V i Huawei u8650, ovaj drugi u zagradi

Dodatne mogučnosti: -

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 19:28 (speedy56).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Fotografiranje: iPhone

Igranje:iPhone

Multimedija:iPhone

Glazba:iPhone

Internet:iPhone

Društvene mreže:iPhone

Baterija:Galaxy Nexus najvjerojatnije

Ekran:iPhone

Cijena: nijedan

Dodatne mogućnosti:iPhone

Moj PC  
8 38 hvala 0
13 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Prva kategorija : Fotografiranje

Dodajte još prejedloga pa če biti preciznije.

{#}

49 Samsung Galaxy S II
36 iPhone 4S
1 HTC Titan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Top 10 Smartphone 2011

Aaj molim te da odgovoriš kao šti je speedy znaći svaka kategoriija po JEDAN smarphone i potrebno je pupuniti SVE izuzetak je max 2-3.

{#}

16 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Ekran - Dell Streak 5 

Ekran je odličan, pogotovo za surfanje i gledanje filmova, a opet nije toliko velik da ga se ne može normalno koristiti pri drugim aktivnostima

http://www.gsmarena.com/dell_streak-3353.php

0 2 hvala 0
13 godina
protjeran

Fotografiranje: Samsung galaxy S2, stvarno radi super slike!

Igranje: Iphone 4S, to nema uopće govora.

Multimedija: Iphone 4S

Glazba:HTC Sensation XL, onaj čip za bolji zvuk i slušalica beats by dr.dre, kud ćeš bolje:)

Internet: Manji ekrani: Iphone 4S, veći ekran: samsung note

Društvene mreže: a to svi imaju isto.

Baterija: Motorola Atrix

Ekran: IP4S

Cijena: -

Dodatne mogućnosti: Pa svi imaju podjednake mogućnosti, možda IP4S zbog SIRI(nemojte mi one niskobudžetna androdi sr*nja govorit da su ko siri, jer sam isprobo i užasni su, čak je voice actions program na IP-u bolji od svih takvih programa u andorid marketu, a naisprobavao sam ih se), i zbog iclouda.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 23:27 (proćerani).
13 godina
neaktivan

Dell Streak 5 nije smartphone nego tablet.

13 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Sljedeća kategorija je igranje.

Glasajte za najboljeg i uzmite sve u obzir.

Prvi smartphone s 10 glasova pobjeđuje. {#}

29 Sony Xperia Play
22 iPhone 4S
0 Sony Xperia Neo

0 0 hvala 0
15 godina
Bruno Matejcic kaže...

jel ti i na čelu iphone piše?

13 godina
protjeran
crack kaže...
Bruno Matejcic kaže...

jel ti i na čelu iphone piše?

I onda meni govore da sam fanboy:)) Znam dečka u živo, tek je dobio iphone, to je početna euforija:) proć će ga:)

16 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Samo za referencu,  valjda najpoznatija stranica što se tiče mobitela / smartphonea - GSM arena je napravila opsežni shootout najboljih smartphonea u pogledu kamere.

Rezultati ovdje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Ma super. Ali želim da mi na forumu izaberemo top 10 smartphone a ne da samo kopiramo ili slično mislim nema smisla. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Pa kak pobogu iphone moze biti bolji od xperie play u pogledu igara??
pa xperia je koplje ispred, em ima veci ekran, em ima super kontrole.

takoder i u surfanju, nit se po*rat ne mogu na taj mali ekran...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
5 2 hvala 0
13 godina
protjeran
luka_cro kaže...

Može, meni je osobno bolji, jer je jednostavniji i ima bolju grafiku(hardware), kontrole kad se navikneš na IP su odprilike iste, za ekran neću ništa govorit, meni je 3.5 odlična mjera, tebi možda nije. Nebih znao dal se možeš po*rat na ekran ili ne, probaj pa javi.

15 godina
Top 10 Smartphone 2011

Fofografiranje :  iPhone 4S/SGSII

Igranje: iPhone 4S

Multimedija: iPhone 4S

Glazba: iPhone 4S

Internet: iPhone 4S

Društvene mreže: svi su više manje isti

Baterija: isto su slični

Ekran: iPhone 4(s)/Galaxy Nexus

Cijena: svi su isti

Dodatne mogučnosti: isto su slični

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
2 7 hvala 0
14 godina
luka_cro kaže...

Sto je namjena ekrana na mobitelu da seres po njemu?

16 godina
neaktivan
PocketAndroid kaže...

Ma super. Ali želim da mi na forumu izaberemo top 10 smartphone a ne da samo kopiramo ili slično mislim nema smisla.  {#}

Ma sve je to super ali svatko svoga konja hvali. Androida je znatno više u upticaju pa ti odmah mogu reći rezultate svih anketa: smartphoneovi sa Androidom pobjeđuju.

Što se tiče igranja na smartphoneu, situacija je slična kao i igranje na PC-u i igranje na Macu. Bolje se igra na PC-u iz čistog razloga što postoji znatno više PC igara.

13 godina
protjeran
gamer34 kaže...
luka_cro kaže...

Sto je namjena ekrana na mobitelu da seres po njemu?

Čekamo da nam slikicu da kako je on to obavio!{#}{#}

15 godina
luka_cro kaže...

Ne znam za tebe, ali meni je bitnija rezolucija nego veličina, puno mi je ugodnije surfati na iP nego na Sensationu ili SGSII zato jer više stvari vidim na ekranu, samo su sitnije(što mi ne smeta jer još uvijek vidim savršeno). A i stranice mi prirodnije izgledaju u Safariju(radi fonta i drugačijeg prelamanja teksta)

A za igre je iPhone bolji zbog puno većeg izbora igara, a i kontrole na Xperiji Play su katastrofalno izvedene, bolje je na TS nego s njima.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 15:42 (power_user).
15 godina
neaktivan
Random. kaže...
PocketAndroid kaže...

Ma super. Ali želim da mi na forumu izaberemo top 10 smartphone a ne da samo kopiramo ili slično mislim nema smisla. {#}

Ma sve je to super ali svatko svoga konja hvali. Androida je znatno više u upticaju pa ti odmah mogu reći rezultate svih anketa: smartphoneovi sa Androidom pobjeđuju.

Što se tiče igranja na smartphoneu, situacija je slična kao i igranje na PC-u i igranje na Macu. Bolje se igra na PC-u iz čistog razloga što postoji znatno više PC igara.

Baš iz tog razloga možeš izvuć zaključak da iphone u svim kategorijama pobjeđuje. Vlasnici iphonea smatraju da je njihov mobitel najbolji u svemu, dok će vlasnici androida biti realniji pa ubacit par mobitela s android os-om,  a i iphone u neku kategoriju gdje zaslužuje. Apple ima jedan mobitel dok mobitela s androidom imaš koliko hoćeš

Fofografiranje :  Samsung Galaxy S II 

Igranje: Xperia Play

Multimedija: Iphone 4S

Glazba: Sensation XL

Internet: Galaxy Note

Društvene mreže: -

Baterija: -

Ekran: Galaxy Note

Cijena: Xperia Neo V

Dodatne mogučnosti: -

Iako nema kategorije za to moram dodati xperiu ray koji mi je ove godine definitivno naljepši mobitel :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 15:46 (Iggx).
13 godina
protjeran
Random. kaže...
PocketAndroid kaže...

Nešto si pobrko, naravno da će androida bit više, kad su samo 2 mobitela sa Ios-om(ip4 i ip4s, 3gs je već zaostao) a andorid je svaki drugi mobitel, svaki 4-5 dan izađe novi mobitel sa androidom. Šta se tiče igri, neznam, IP je savršen za to, installous vrlo jednostavno možeš bilo koju igru instalirat za besplatno, jednostavno je odprilika isto kao i kupit sa appstora, nači sve igre su dostupne. Uspoređujući SE Arc od prijateljice i moj IP4 na jednom 4-5 igri, mogu reć da je IP4 puno bolje obavio posao, jedino je ekran zamjerka, ali za to šta odigram sat vremena igre na dan, meni je odličan.

14 godina
luka_cro kaže...

iPhone može biti bolji po onome ispod haube, a to je dual core. proc (govorim o 4s).

Xperia play ima dosta slab hardwer, je da su kontrole super (ima sve tipke kao i moj dualshock 3) ali nema ono što ima iPhone.

Sony je trebao uzeti Tegru 2 s LG Optimusa 2x, e onda bi to na nešto ličilo, a ovako je to još samo jedan telefon kojeg nećemo zaboraviti do veljaće, nego do svibnja.

A za ovo boldano imaš WC.

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
16 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011

Što sam htio reći?

Više je korisnika Intelovih nego AMD-ovih procesora. Nećemo ulaziti u razloge zbog čega je to tako. Napravite na Bugu anketu "Čiji su procesori bolji - Intelovi ili AMD-ovi" i dobiti ćete rezultat u korist Intela.

U pravilu korisnici uređaja favoriziraju svoje uređaje tako da se može reći da vrijedi - više korisnika nekog uređaja / platforme - bolji rezultat u anketama. Činjenica je smartphoneova temeljenih na Androidu među nama ima više nego iPhoneova tako da će svaka anketa među nama završiti rezultatom u korist Androida.

Čak nije niti važno ako određeni uređaj zaista ima bolju komponentu - ukoliko je među "ispitanicima" većina korisnika nekog drugog uređaja - u pravilu taj drugi uređaj pobjeđuje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 15:59 (Random.).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Random. kaže...

Što sam htio reći?

Više je korisnika Intelovih nego AMD-ovih procesora. Nećemo ulaziti u razloge zbog čega je to tako. Napravite na Bugu anketu "Čiji su procesori bolji - Intelovi ili AMD-ovi" i dobiti ćete rezultat u korist Intela.

U pravilu korisnici uređaja favoriziraju svoje uređaje tako da se može reći da vrijedi - više korisnika nekog uređaja / platforme - bolji rezultat u anketama. Činjenica je smartphoneova temeljenih na Androidu među nama ima više nego iPhoneova tako da će svaka anketa među nama završiti rezultatom u korist Androida.

Daj pročitaj još jednom šta pišeš. Svatko favorizira svoj uređaj. Više korisnika ima iphone, nego pojedini mobitel s androidom. Iz tog bolji rezultat ima iphone.

Zašto sve android mobitele spajaš u jedan? Više je mobitela s androidom, ali se oni i dijele na hrpetinu android mobitela, a svi s iosom na samo jedan. Po tom iphone pobjeđuje. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 16:00 (Iggx).
16 godina
neaktivan
Iggx kaže...

Više korisnika ima iphone, nego pojedini mobitel s androidom. Zašto sve android mobitele spajaš u jedan? Više je mobitela s androidom, ali se oni i dijele na hrpetinu android mobitela, a svi s iosom na samo jedan. Po tom iphone pobjeđuje.

Joj, nemoj mi te fore bacati.

Korisnik Androida će glasati za trenutno najjači smartphone sa Android platformom jednako kao što bi (da je situacija obrnuta - da je iPhoneova na stotine u ponudi, a Androida nekoliko) korisnik iOS-a glasovao za trenutno najjači smartphone sa iOS-om.

Nema tu previše mudrosti. Tako je kako je i primjera imaš na stotine - od automobila preko ekrana do kućanske elektronike.

15 godina
neaktivan
Random. kaže...
Iggx kaže...

Više korisnika ima iphone, nego pojedini mobitel s androidom. Zašto sve android mobitele spajaš u jedan? Više je mobitela s androidom, ali se oni i dijele na hrpetinu android mobitela, a svi s iosom na samo jedan. Po tom iphone pobjeđuje.

Joj, nemoj mi te fore bacati.

Korisnik Androida će glasati za trenutno najjači smartphone sa Android platformom jednako kao što bi (da je situacija obrnuta - da je iPhoneova na stotine u ponudi, a Androida nekoliko) korisnik iOS-a glasovao za trenutno najjači smartphone sa iOS-om.

Nema tu previše mudrosti. Tako je kako je i primjera imaš na stotine - od automobila preko ekrana do kućanske elektronike.

Šta si ti psiholog pa znaš tko će za šta glasat? Zašto bi ja kao vlasnik xperije x8, glasao za neki drugi mobitel isljučivo jer on ima android kao i moj. Ti ako tako daješ glas onda je tvoj problem. Ako je tebi xperia play najjači smartphone sa androidom onda svaka čast

To što apple fanboyi nisu realni ne mora značit da i mi ostali nismo {#}

Napiši ti svoj izbor po kategorijama, ja sam svoj napisao. pretpostavljam da će svugdje biti iphone osim u kategoriji cijena {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 16:13 (Iggx).
14 godina
Top 10 Smartphone 2011

Ne bih želio pametovati, ali mislim da ste offtopic.

Dajte prijedloge za 10 najboljih smartphone. Izabrati čemo tako da čemo glasovati nakon prijedloga u raličitim kategorijama.

To je tema.

Ali i ovo je kao i svaka druga teme koja u sebi ima riječ smartphone prešla u svađu između android fanova i iFanova.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Top 10 Smartphone 2011
@proćerani
u cemu je tocno Arc od tvoje prijateljice slabiji od ip?

i sto je vam znaci kategorija multimedija kad imate vec igre, slike, glazbu, ...

i meni je po pitanju glazbe bolji powerAMP negi ip-ov ipod.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice