Nadzor temperatura unutar kućišta

poruka: 6
|
čitano: 1.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Vidio sam ovo na akciji u Lidlu:

Digitalni termometar Digitalni termometar

http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?action=showDetail&id=22533

Kužim da se može koristiti za nadzor temperature zraka unutar kućišta, da se lako složiti.

Fin uvid u vanjsku i unutrašnju temperaturu.

Što kažete, jel' ideja dobra?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nadzor temperatura unutar kućišta

Za provjeru same temperature zraka bi trebao biti dovoljno dobar, ali ne i za mjerenje temperature nekih sitnijih dijelova (čini mi se da je senzor relativno velik).

Naravno, zbog same veličine senzora, neće moći registrirati neke brze promjene (ali za to nije ni namijenjen).

KaeR
17 godina

Ni ne trebam mjeriti temperature komponenti, više-manje sam si to zamislio kao indikator na relaciji vanjska temperatura - temperatura u kućištu iznad grafičke blizu procesora - temperature komponenti.

Na osnovu temperature koju bi mi to pokazalo u kućištu mogao bih ubrzati ventilatore i slično, tj znao bih kolika je razlika. Naravno, ako sam instrument nije previše trom.

17 godina

Za takvu indikaciju mogao bi poslužiti, iako mislim da je to dosta tromo (koliko vidim, sam senzor ima plastično kućište pa prijenos topline ne može biti prebrz...)

KaeR
12 godina
neaktivan

U svakom slučaju, ako ga ne budeš rastavljao,tj. ako ostane out*of*box stanje, i ne pokaže se dobar, možeš zatražit povrat novca u roku od 30 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GreenLife kaže...

U svakom slučaju, ako ga ne budeš rastavljao,tj. ako ostane out*of*box stanje, i ne pokaže se dobar, možeš zatražit povrat novca u roku od 30 dana.

Za stvar od 30 Kn? Lol, pa može mi služiti kao običan termometar u jednoj od soba.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice