Kako zastititi komp???

poruka: 9
|
čitano: 1.446
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Kako zastititi komp???

Dobio sam jedan malo stariji komp sa 15" monitorom (LCD)....neki AMD duron 1.4 ghz i 256 rama....no to nije bitno.....ja bi njega koristio na tavanu....jer imam profi zvucnu karticu i onda bi spoji sve instrumente i polako sklada s bendom, al ima jedan problemcic.....ipak je to tavan i po zimi je tamo hladno (po ljeti nije tako jako toplo tako da ljetno nije problem...) e sad, ako ima ko kakvu ideju da ga ja nekako zastitim od vlage, prasine i kukaca naravno.......Hvala!

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 20:44 (Tionio).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kako zastititi komp???

Malo ga je tesko tako zastitit, zato sto mu treba hladjenje, a ako ga zastitits necim mogao bi ugroziti provjetravanje

mislim da nebi bilo lose jednostavno, kada ga nekoristi presvuc ga najlonskom vrecom, al et, cekaj jos misljenje ostalih, mozda neko ima bolju ideju :D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako zastititi komp???

Nema načina da PC prilagodiš tim uvjetima, moraš uvjete prilagoditi PC-u (često čišćenje od prašine i uginulih kukaca, lagano grijanje zimi).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako zastititi komp???
LukaSostaric kaže...

Nema načina da PC prilagodiš tim uvjetima, moraš uvjete prilagoditi PC-u (često čišćenje od prašine i uginulih kukaca, lagano grijanje zimi).

he,da....ciscenje stoji, al grijanje po zimi je smijesno, zato jer nije to prostorija koja ima izolaciju, pa da ju mogu tek tako zagrijat, meni je najvise zbog monitora....ipak je LCD i zao mi ga je

17 godina
neaktivan
Kako zastititi komp???

Teško je to ostvarivo... zaštititi komp od vlage, kukaca, hladnoće i prašine, a pri tome ne naškoditi hlađenju.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kako zastititi komp???

Ako baš nikako ne možeš srediti uvjete oko kompa, pobrini se da nije da podu, nego na nekom povišenom mjestu npr. stolu. Kad ga ne koristiš, prekri ga plastičnom navlakom (pazi da nema rupa). Mislim da će ti raditi.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Zašto računalo štiti od hladnoće? Iznenađen

Every hole is a goal!
16 godina
Bukva kaže...

Zašto računalo štiti od hladnoće? Iznenađen

pa...LCD????? ipak je on od kristalića...a meni je prosle godine kad smo svirali, imao sam mob na stolu i kad sam ga uzeo u ruke, popucao je ekran, jer se prije toga podhladio.....kuzis??? mozda sam komp tj.kuciste, nije potrebno, al LCD monitor, smatram da jest......

16 godina
Kako zastititi komp???

a niš onda nađi neki stari crt i problem riješio...NamigivaJes da uzima puno mjesta al ćeš bar biti miran snjim a za kučište,možda stavit neke filtere ak nema na usisnim ventilatorima da se ne bi jadan zagušio

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice