Kako spojit PS2 na comp

poruka: 5
|
čitano: 1.152
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako spojit PS2 na comp

pozdrav ekipo....imam pitanje dali se moze spojit PS2 na comp...i kako dali netko zna postupak...hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
RE: Kako spojit PS2 na comp
X-Men123 kaže...

pozdrav ekipo....imam pitanje dali se moze spojit PS2 na comp...i kako dali netko zna postupak...hvala

-ovisi na što misliš. Odgovor u oba slučaja -može.

Kao TV-monitor trebaš video ulaz koji može biti s VGA kartice (rijetko) ili TV kartica (jer sve imaju analogne ulaze).

Kao dva PCa tj konzola-PC za multiplayer ilii slične stvari isključivo ako je podržano programski (nije ali može se...)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
ihush kaže...
X-Men123 kaže...

-ovisi na što misliš. Odgovor u oba slučaja -može.

Kao TV-monitor trebaš video ulaz koji može biti s VGA kartice (rijetko) ili TV kartica (jer sve imaju analogne ulaze).

Kao dva PCa tj konzola-PC za multiplayer ilii slične stvari isključivo ako je podržano programski (nije ali može se...)

...znal sam da se može ali me zanima postupak dali se može spojit na grafičku karticu..kuzis ili slično??

17 godina
neaktivan
X-Men123 kaže...

...znal sam da se može ali me zanima postupak dali se može spojit na grafičku karticu..kuzis ili slično??

Pa jel ti zelis da ti slika sa Play Stationa bude prikazana na ekranu od kompa ili bi (LOL) htjeo koristiti Play Station 2 da bi poboljsao performanse kompa?

16 godina
neaktivan
Luka kaže...
X-Men123 kaže...

Pa jel ti zelis da ti slika sa Play Stationa bude prikazana na ekranu od kompa ili bi (LOL) htjeo koristiti Play Station 2 da bi poboljsao performanse kompa?

me ne kakve performanse...da spojit da mi je slika na monitoru...eto

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice