Za sada me zadovoljava AC freezer 64 pro ali sa default postavkama, a htio bih još klokati proc a da ne ide preko 55 max 60 stupnjeva. Sviđa mi se Zalman 9500, samo nisam siguran da je puno bolji od mog freezera ili da probam neki TT ili Skyte?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda ovaj http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+ARCTIC-COOLING+Freezer+Extreme%2C+socket+775%2FAM2%2B&option=artikl&id_kategorija=05090303&id_artikl=050.903.149,čuo sam da je dosta dobar.Ovaj zalman 9500 isto nije loš. Vidim da je došao novi mugen http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+SCYTHE+Mugen2+SCMG-2000%2C+Socket+1366%2F775%2F478%2FAM2%2F940%2F939%2F754&option=artikl&id_kategorija=05090306&id_artikl=050.903.166,pa razmisli i o njemu.
Za sada me zadovoljava AC freezer 64 pro ali sa default postavkama, a htio bih još klokati proc a da ne ide preko 55 max 60 stupnjeva. Sviđa mi se Zalman 9500, samo nisam siguran da je puno bolji od mog freezera ili da probam neki TT ili Skyte?

Ma ja sam se ponadao samo rješenju koje neću morati šmirglati da bi radio kako treba. Sa freezerom su mi temperature od 37 do 52, ali tek poslije šmirglanja, prije je bilo UŽAS, nisam niti jednu igricu igrao 20 min a da se nije javio zvučnik iz matične (90 stupnjeva). Baza je bila udubljena u sredini, tako da se dodirivao sa procom samo po rubovima. Ne bih da dam 250 - 350 kn i opet isto?
Nemogu vjerovat da ces ic uzet hladnjak do 400kn za procesor koji vrijedi skorom kao taj hladnjak(600kn)...
Što da ne? Lakše i sigurnije ću ga klokirati, da se ne moram brinuti za temperaturu a to mi je i za budućnost, kada jednog dana budem imao Phenom II BE da se odma ima i solidan hladnjak a ovaj svoj prodam sa starim kulerom jer ga neću klokat kad ga prodam.
onda najbolje kupi vodeno hlađenje pa si miran par godina... :P
Dobro custom vodeno je bar 1500Kn...ja bih uzeo OVAJ...bolji od 2 prethodno navedena!
Samo da vam javim da mi se svidio Scythe kama cross SCKC-1000 i kad sam ga uzeo u ruke bilo je gotovo rekoh taj je moj pa što bude. Za sada sam jako zadovoljan jer još nisam prešao 45 stupnjeva a proc je dignut na 3,3 GHz. Tko bi rekao da sa samo 249 kn (u Linksu) čovjek može kupiti tako solidan hladnjak. Sad mi je drago što sam vas poslušao i nisam uzeo Zalmana. Hvala svima. Nisam se nadao da ću tako brzo kupiti kuler, al što mogu kad mi je na prvu ulijevao povjerenje, a nije ni skup pa rekoh ko ga šiša nek posluži samo za ovaj proc i ja sretan, a za sada stvarno dobro služi.