COM port kabel za gigabyte plocu

poruka: 5
|
čitano: 3.490
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Da li netko zna gdje mogu nabaviti kabel koji se spaja na com (serial port) prikljucak na gigabyte plocama (a vjerovatno i drugim),

znaci ploca dolazi bez com porta ali s mogucnosti da se prikljuci preko kabela, trazio sam posvugdje, ali ne mogu naci neki hrvatski ducan koji ima...

ako netko zna bilo bi fantasticno..

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 3:44 (drnde).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam doma takav kabel a uopće ga ne koristim..........ćemu uopće služi????

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COM port bracket za gigabyte plocu
Intel Skultrail kaže...

ja imam doma takav kabel a uopće ga ne koristim..........ćemu uopće služi????

Treba mi jer mi ova nova ploca nema COM (DB9, serijski) prikljucak, nego samo mogucnost

da ga se doda pomocu bracketa, jer postoji prikljucak na samoj ploci ( kao oni za usb samo pise COM)

Naravno taj bracket vrijednosti 2 kune Gigabyte nije mogao ukljuciti u packet ploce koja dode 800kn, lol.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 20:15 (drnde).
17 godina
neaktivan
pa ima za kupit pci karticu sa com portom, ja sam prije jedno 3mjeseca kupio 2com-a i jedan lpt, sve se spjaja na jedan pci :)

imas ga u iq-centar zagria
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
benko kaže...
pa ima za kupit pci karticu sa com portom, ja sam prije jedno 3mjeseca kupio 2com-a i jedan lpt, sve se spjaja na jedan pci :)

imas ga u iq-centar zagria

To svakako zelim izbjeci jer mi je to overkill, nebi zelio pci karticu, kad na ploci postoji vec prikljucak, samo 

mi treba bracket kojeg, na zalost ne mogu nikako nac u nas, vani se prodaje za manje od 1€ Neodlučan.

Kako mi blesavo nesto narucivati iz inozemstva sto dode manje od 10kn, ali ako ne budem mogao nikako nac mozda

i probam...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice