evo napokon pravi notification centar stiže, meni samo fali vibracija kad stisnem tipku na dialeru ili tipkovnici
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo napokon pravi notification centar stiže, meni samo fali vibracija kad stisnem tipku na dialeru ili tipkovnici
Nekak imam lagani osjećaj da bi nas taj 'blue' mogao doslovno oboriti s nogu
neka obori, samo da to ne bi bilo da nas je oborio zbog mora problema koje je donio.
blue ne smiju zasrat.
Kad bi trebao doc taj 8.1 update.
u 4. mjesecu će ga tek predstaviti, a kad će ići na uređaje, ko zna... neki će dobit prije, neki kasnije. ja još nisam dobio gdr3 update
Dok to oni izbace mob ce mi krepat.
Vjerujem da do kraja ljeta svi uredjaji budu imali update.
Nemože. a šta tebe točno iritira, što ljudi misle da si stalno na FB preko PCa a ti bi da misle da si na mobu? zašto? isključi FB chat na mobu ako te iritiraju poruke.
ne koristim face app i ugasio sam si chat jer me isto živciralo što me prijavljivalo kao da sam na PC-u... ljudi se onda raspišu i a nije da mi fali chat.
http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-microsoft-confidential-sdk-preview
'In addition to the confidential SDK Preview Program, Windows Phone Central can now report that the public Developer Preview Program is slated for an April 2nd announcement at Build. That program, an extension of the current Update 3 preview, will allow regular users to download the early bits of Windows Phone 8.1 on that day (or that week) to their current Windows Phone, bypassing the carrier approval process, which could delay the 8.1 rollout by a few months. While users would get the latest OS, they will however be missing any optimized firmware, which would be updated at a later time.'
Jedva čekam.
Da li vam se ikada dogodilo da unesete nešto u kalendar, spremite i da to onda nestane?
ne ali nisam ti ja neko mjerilo jer slabo unašam obavaze... uglavnom, do sada ne...
Da li vam se ikada dogodilo da unesete nešto u kalendar, spremite i da to onda nestane?
Nikad do sada...svakodnevno unesem nekoliko obaveza, i prikaze mi ih tocno prvo na kompjuteru posto je sve sinhronizirano i minutu kasnije na mobitelu. Sve unose obavljam preko mobitela.
http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-1-developer-sdk-reveals-new-features-new-universal-app-model-and-more/
Jako mi se sviđaju promjene
Jedino mi je malo glupo kaj back tipka neće gasit app više nego će ga pritvorit, sad će dvije tipke radit istu stvar (back + windows).
Još samo da razdvoje kontrolu glasnoće zvona i multimedije (živcira me to) i dodaju file explorer.
Najjaca opcija mi je upravo ta da back više ne gasi app, to me zivcira još od wp7 jer sam sportstrackera 100puta slucajno ugasio dok sam snimao rutu koju vozim i onda ode ruta :/
Here's the list of features noted by the developer with Windows Phone 8.1 SDK access:
NEW File picker (see above image)
NEW Geofencing API for location-based reminders
NEW Background tasks: Bluetooth signal strength, Chat message notification, Device connection change, Device use trigger, Gatt characteristic notification, Location, Push notification, Rfcomm connection, System event, Timer
NEW Slide down to close apps
NEW Navigation bar color selection
NEW USB choices
NEW Updated camera layout, similar to Windows 8.1 (see lede photo above)
VPN (Virtual Private Network)
OneDrive (previously SkyDrive) with integrated file browser (just like Windows 8.1)
Filter through installed apps by usage/install date
Select multiple tiles when customising the Start screen
More efficient multitasking
Ability to install apps on inserted SD Cards
Internet Explorer 11 improved with WebGL and Normal mapping support
Separate volume controls for ringer, media, etc.
Bing smart search (similar search system as Windows 8.1)
Xbox Music and Xbox Video as standalone apps instead of the Music + Video Hub (allowing more updates to be pushed)
Redesigned Xbox Game Hub
Twitter integrated more deeply into the contacts Hub
Facebook account option REMOVED (updated)
Quick settings access (Wi-Fi, Bluetooth) by doing a quick swipe from the top of the screen
Action Center accessed by doing a full swipe from up to the bottom (separate from the Notification Center)
Silent notifications which go directly to the Action center
Possibility to mark a Live Tile as read by swiping from the left of said tile
'Cortana' smart agent performs the same tasks as Siri and Google Now and even more, including data from Foursquare (MS INVEST)
Auto-updates for apps (just like Windows 8.1)
Better backup functionality
Improved keyboard
Bluetooth 4.0 LE (to non-Lumia Windows Phones)
Feature to mirror Windows Phone screens to TVs and/or monitors
EDIT: link
E ovo ja zovem update. Poslušali su dobar dio feedbacka.
Stavili su separate volume controls, odlično!
Twitter integrated more deeply into the contacts Hub
Facebook account option REMOVED (updated)
WTF?
Napravil sam usporedbu na gsm areni i 1020 ima bolju bateriju od 925..
Na koju foru? Ili je to neka greska..
A zašto bi bila greska? Koliko vidim razlicite su baterije BL-4YW vs BV-5XW , 3.7V 3.8V..
Cudno, hardver je isti, kapaciteti baterije isti, a razlika je zamjetna, u korist 1020..
s ovim popisom 8.1 wp je na tronu
Jesam li ja lijepo vama rekao da imam osjećaj da će nas 'blue' oboriti s nogu:-)
I naravno, najvažnije: Documentation confirms ALL current Windows Phone 8 hardware to get 8.1
Moram priznat vrhunski posao, ljubitelj sam androida (nisam fanboy, nego mi android nudi ono najbolje što mi treba za osobno korištenje).
No gledajući ovo, WP8 će se u ovoj godini popeti još više
Moram priznat vrhunski posao, ljubitelj sam androida (nisam fanboy, nego mi android nudi ono najbolje što mi treba za osobno korištenje).
No gledajući ovo, WP8 će se u ovoj godini popeti još više
lista je obecavajuca, ali treba vidjeti kako ce to sve u praksi ispasti (nisam pesimist)