WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.969.954
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WP8 - Općenito

Ma i meni je sve bilo ok, napravi update, napravil reset moba i banana...

Opce mi nije jasno...

Probal jos par browsera i ista stvar..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

mozda ti se font slova promjenio ili neki tako mizeran detalj? Jesi sve prokopao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Ma za podesavanje fonta u vezi browsera nema nigde ta opcija..

Napravil sam reset i opet isto..grrrr..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 22:59 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Možda nije do mobitela jer mi kolega već tjedan dana drobi kako su nešto sj...ali sa Njuškalom,da je sad užasna stranica.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito
Da, totalno su promijenili stranicu ali, ako mene pitas, sad je bolja... Doduse, nisam bio na m.njuskalo
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina

Ne postoji više m.njuškalo. Napravili su da se stranica skalira za mobitele manjih ekrana, kao.

HTC 8X :)
17 godina
WP8 - Općenito

Evo o čem pričam.. I na ostalim browserima je tak..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sad bas probao i izgleda ok.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
14 godina
zvonac kaže...

Probaj ocistit cache, cookie...

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

probao bas sad sa ativom u landscape modu preko IE i takodjer mix...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

A zasto je to kod vas kao da je prikaz u dva stupca? Mozda je u tome problem?

Evo kod mene.

1 1
2 2
3 3
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Tvoj prikaz web-mjesta je "verzija za mobilne uređaje" dok je kod nas "verzija za računala", mobilna verzija radi normalno i kod mene ali ova druga je smiksana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boy005 kaže...

Tvoj prikaz web-mjesta je "verzija za mobilne uređaje" dok je kod nas "verzija za računala", mobilna verzija radi normalno i kod mene ali ova druga je smiksana...

Aaaa. Da.

Svejedno kod mene nesto bolje i na desktop verziji.

Ali kod mene je Lumia 625 sa 4,7 ekranom. Izgleda da je, kako je kratos 091 rekao, problem u njuskalu tj. skaliranju na manje ekrane.

1 1
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 12:47 (Eld).
17 godina
WP8 - Općenito

A na ženinoj lumiji 520, otvara normalno njuškalo..

Ma velim prije reseta mi je čist normalno otvaral, al posle, ne znam kaj mu je došlo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

jel lumia black update poboljšava kameru samo za high endove ili je i bolja nama sa slabijim modelima? i jel svima kao i horchata-i smanjen shutter speed sa 4 na 1 sekundu?

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 19:31 (Defa.psd).
14 godina
Defa.psd kaže...

Vjeruj mi, nemas se cemu veselit. {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
15 godina
Kak upogoniti ovaj Sofascore? Instaliral sam ga, odabral omiljene klubove, podesil kaj hocu pratiti (od pocetka tekme, golove, kartoni itd), no sad recimo pratim Barcu koja vec igra 20 min., a nije me obavjestio o pocetku meca ni nis.
12 godina
WP8 - Općenito

Ja samo stavim zvijezdicu na dogadaj koji ocu oratit i sve mi dolazi normalno. Kasni 10sekundi za live tekmom ba tvu.

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

imam pitanje za vlasnike ativa s kako dobiti gdr 3 probao sam tako što sam ono mijenjao na ato umjesto de al mi se poslje toga nje htio spojiti na wi-fi pa nisam ni mogao provjeriti da li ima updatea da li zna neko drugi naćin kako dobiti gdr3

0 0 hvala 0
17 godina
fcbarca kaže...

imam pitanje za vlasnike ativa s kako dobiti gdr 3 probao sam tako što sam ono mijenjao na ato umjesto de al mi se poslje toga nje htio spojiti na wi-fi pa nisam ni mogao provjeriti da li ima updatea da li zna neko drugi naćin kako dobiti gdr3

Ne kontam sto ti se nije htio spojiti na Wi-Fi. Ja sam promijenio u ATO, uradio hardreset, potom se spojio na wifi regularno, uradio check update-a i instalirao. Potom jos jedan hardreset, nakon updatea-a onako za svaki slucaj, jer se preporucuje. DBT nisam vracao, nego sam ostavio na ATO.

Ne vjerujem da je to kod tebe sa wifi imalo veze sa ATO... pa na kojem si sada i radi li wi-fi?

11 godina
neaktivan

prije mi se spajao na wi-fi i poslje kad sam vratio na de a na ato nije htio nemam pojma zake
a sad već  imam puno stvari na njemu al mislim da idem pokušat još jednom

11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Očito sam ja neke zafrknuo prošli put jer sam sad uspio napraviti update :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Kako na L520 stavit ekvilajzer? Frend ju je uzeo i fali mu ta opcija.

Na storu sam našao audio aplikaciju od Nokie, al mi ne nudi download nego samo share što znači da je instalirana na mobitel , ali pod postavkama nema ekvilajzera.

Dal ima neki music player sa ekvilajzerom ili se može nekako stavit na drugi način možda?

Malo sam čitao i Nokia je rekla da L520 nije hardverski "sposobna" za ekvilajzer dok valjda svaki dummy phone od 400kn ga ima, malo glupo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Defa.psd kaže...

odlicno :D

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina
veki22 kaže...

Na storu sam našao audio aplikaciju od Nokie, al mi ne nudi download nego samo share što znači da je instalirana na mobitel , ali pod postavkama nema ekvilajzera.

Dal ima neki music player sa ekvilajzerom ili se može nekako stavit na drugi način možda?

Malo sam čitao i Nokia je rekla da L520 nije hardverski "sposobna" za ekvilajzer dok valjda svaki dummy phone od 400kn ga ima, malo glupo.

Kod mene na 625 je pod settings/audio. Ali moraju biti prikljucene slusalice da bi radio.

14 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
Defa.psd kaže...

odlicno :D

Već je par dana na storeu, ali ne znam je li to službena verzija. :)

15 godina

Nije.

15 godina
neaktivan
Eld kaže...
veki22 kaže...

Kod mene na 625 je pod settings/audio. Ali moraju biti prikljucene slusalice da bi radio.

I kod mene na L920 je tam al na L520 nema ničega. Zato pitam jel ima neki app ili music player.

15 godina
Defa.psd kaže...

Možda ipak ništa od toga.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice