Ma i meni je sve bilo ok, napravi update, napravil reset moba i banana...
Opce mi nije jasno...
Probal jos par browsera i ista stvar..
Ma i meni je sve bilo ok, napravi update, napravil reset moba i banana...
Opce mi nije jasno...
Probal jos par browsera i ista stvar..
mozda ti se font slova promjenio ili neki tako mizeran detalj? Jesi sve prokopao?
Ma za podesavanje fonta u vezi browsera nema nigde ta opcija..
Napravil sam reset i opet isto..grrrr..
Možda nije do mobitela jer mi kolega već tjedan dana drobi kako su nešto sj...ali sa Njuškalom,da je sad užasna stranica.
Ne postoji više m.njuškalo. Napravili su da se stranica skalira za mobitele manjih ekrana, kao.
Evo o čem pričam.. I na ostalim browserima je tak..
Probaj ocistit cache, cookie...
Tvoj prikaz web-mjesta je "verzija za mobilne uređaje" dok je kod nas "verzija za računala", mobilna verzija radi normalno i kod mene ali ova druga je smiksana...
Tvoj prikaz web-mjesta je "verzija za mobilne uređaje" dok je kod nas "verzija za računala", mobilna verzija radi normalno i kod mene ali ova druga je smiksana...
Aaaa. Da.
Svejedno kod mene nesto bolje i na desktop verziji.
Ali kod mene je Lumia 625 sa 4,7 ekranom. Izgleda da je, kako je kratos 091 rekao, problem u njuskalu tj. skaliranju na manje ekrane.
A na ženinoj lumiji 520, otvara normalno njuškalo..
Ma velim prije reseta mi je čist normalno otvaral, al posle, ne znam kaj mu je došlo..
jel lumia black update poboljšava kameru samo za high endove ili je i bolja nama sa slabijim modelima? i jel svima kao i horchata-i smanjen shutter speed sa 4 na 1 sekundu?
Evo, uskoro i nama dolazi Flappy Bird. :)
http://www.trustedreviews.com/news/flappy-bird-windows-phone-app-to-launch-next-week
http://www.trustedreviews.com/news/flappy-bird-windows-phone-app-to-launch-next-week
Vjeruj mi, nemas se cemu veselit.
Ja samo stavim zvijezdicu na dogadaj koji ocu oratit i sve mi dolazi normalno. Kasni 10sekundi za live tekmom ba tvu.
imam pitanje za vlasnike ativa s kako dobiti gdr 3 probao sam tako što sam ono mijenjao na ato umjesto de al mi se poslje toga nje htio spojiti na wi-fi pa nisam ni mogao provjeriti da li ima updatea da li zna neko drugi naćin kako dobiti gdr3
imam pitanje za vlasnike ativa s kako dobiti gdr 3 probao sam tako što sam ono mijenjao na ato umjesto de al mi se poslje toga nje htio spojiti na wi-fi pa nisam ni mogao provjeriti da li ima updatea da li zna neko drugi naćin kako dobiti gdr3
Ne kontam sto ti se nije htio spojiti na Wi-Fi. Ja sam promijenio u ATO, uradio hardreset, potom se spojio na wifi regularno, uradio check update-a i instalirao. Potom jos jedan hardreset, nakon updatea-a onako za svaki slucaj, jer se preporucuje. DBT nisam vracao, nego sam ostavio na ATO.
Ne vjerujem da je to kod tebe sa wifi imalo veze sa ATO... pa na kojem si sada i radi li wi-fi?
prije mi se spajao na wi-fi i poslje kad sam vratio na de a na ato nije htio nemam pojma zake
a sad već imam puno stvari na njemu al mislim da idem pokušat još jednom
Očito sam ja neke zafrknuo prošli put jer sam sad uspio napraviti update :D
Kako na L520 stavit ekvilajzer? Frend ju je uzeo i fali mu ta opcija.
Na storu sam našao audio aplikaciju od Nokie, al mi ne nudi download nego samo share što znači da je instalirana na mobitel , ali pod postavkama nema ekvilajzera.
Dal ima neki music player sa ekvilajzerom ili se može nekako stavit na drugi način možda?
Malo sam čitao i Nokia je rekla da L520 nije hardverski "sposobna" za ekvilajzer dok valjda svaki dummy phone od 400kn ga ima, malo glupo.
odlicno :D
Na storu sam našao audio aplikaciju od Nokie, al mi ne nudi download nego samo share što znači da je instalirana na mobitel , ali pod postavkama nema ekvilajzera.
Dal ima neki music player sa ekvilajzerom ili se može nekako stavit na drugi način možda?
Malo sam čitao i Nokia je rekla da L520 nije hardverski "sposobna" za ekvilajzer dok valjda svaki dummy phone od 400kn ga ima, malo glupo.
Kod mene na 625 je pod settings/audio. Ali moraju biti prikljucene slusalice da bi radio.
odlicno :D
Već je par dana na storeu, ali ne znam je li to službena verzija. :)
Nije.
Kod mene na 625 je pod settings/audio. Ali moraju biti prikljucene slusalice da bi radio.
I kod mene na L920 je tam al na L520 nema ničega. Zato pitam jel ima neki app ili music player.
Možda ipak ništa od toga.