Vidim da je danas izašao novi Viber (4.0).
Molim Vas javite da li ova verzija radi OK.
kao što sam prije par dana napisao... kupujem novi mobitel, želja mi je Lumia 925, ali uvijet je stabilan Viber jer mi je potreban za posao.
thnx...
kao što sam prije par dana napisao... kupujem novi mobitel, želja mi je Lumia 925, ali uvijet je stabilan Viber jer mi je potreban za posao.
thnx...
thnx...
Evo samo za tebe sam malo chekirao viber
Poruke odmah dolaze, to je napredak... al loša stvar što mi se sad događa kad hoću otvoriti poruku javlja mi oops.. An error has occurred. Please try again...
Taj viber nikad nece radit kak mi se cini.
izbriši app i isntaliraj ga na čisto...
Tog sam se danas sijetio pa sam tako i uradio, sad šljaka kak treba
Tog sam se danas sijetio pa sam tako i uradio, sad šljaka kak treba
To sam i ja radio, ali mi se nakon kratkog vremena opet pokvari.
Ali evo upravo je stigao update, pise da su popravili stosta...
Poz ekipa,
Jeli tko imao slučaj da mu se HTC 8x nakon restara zaledi na boot screenu?
Pojavi se ikona munje i zupčanika?
EDIT: Rješio sam pomoću kombinacije fizičkih tipki.
Evo link ako kome bude trebalo http://forums.wpcentral.com/htc-8x/205341-htc-8x-stuck-boot-screen.html
Navodno, barem zasad NSA ne svrslja previse po WP-u zbog manje baze korisnika.
To je pod veliko mozda ali je zanimljiva teorija.
Stigao San Andreas, sad se čeka neko sniženje...
Vidim ne paše na Lumiu 920/925?
Ma zahebava Rockstar. Valjda im se nije dalo testirati sve mobitele (sto nije ni toliko potrebno na WP-U ali dobro.)
Ako nedaju da instaliras preko Storea na mobu mozes instalirati rucno.
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card
Skines .xap file i preneses na SD karticu, neznam da li moze i na mob direktno, morat cu testirati...
Stigao San Andreas, sad se čeka neko sniženje...
Vidim ne paše na Lumiu 920/925?
Ma zahebava Rockstar. Valjda im se nije dalo testirati sve mobitele (sto nije ni toliko potrebno na WP-U ali dobro.)
Ako nedaju da instaliras preko Storea na mobu mozes instalirati rucno.
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card
Skines .xap file i preneses na SD karticu, neznam da li moze i na mob direktno, morat cu testirati...
Može neka preporuka casea za Lumiu 925?
Može neka preporuka casea za Lumiu 925?
ebay je tvoj najbolji prijatelj za takve stvari :D
Ziva pljacka covjece. Bolje ju kupit na njuskalu bez ugovora. Da bar naprave neku lumiu od 5-5.2 inca sa takvim specifikacijama odmah bi uzeo ovo mi ipak preveliko.
Šteta što tako jako pumpaju cijene... Lumia uređaji su odlični, ali zbog tako visokih cijena neće se ni prodavati u velikim količinama, jer se i Nokia i WP na neki način još uvijek moraju dokazivat...
Nije to kao iPhone gdje bez problema mogu napumpati cijenu samo da bi neki tatin sin stekao bolji ugled..
Ah, VIP je poznat po tome...a i opcenito 90% tih ponuda operatera je manje isplativo nego kupnja otkljucanog mobitela i sim kartice po zelji.
Poruke odmah dolaze, to je napredak... al loša stvar što mi se sad događa kad hoću otvoriti poruku javlja mi oops.. An error has occurred. Please try again...
vidim da je masa ljudi prijavljivala isti problem, ali da unistall i ponovni install rješava problem.
da je problem rješen kod tebe?
jel viber napokon radi?
thnx
jel znat ejel moguce na taj nacin kao sto je kolega prije rekao, da promjenim regiju i skinem Netflix? Hocu li moci gledati preko njega ili moram bas biti na americkoj mrezi?
netko ima odgovor na ovo?
vidim da je masa ljudi prijavljivala isti problem, ali da unistall i ponovni install rješava problem.
da je problem rješen kod tebe?
jel viber napokon radi?
thnx
Da, kad sam reinstalirao viber onda je sve ok.. sad šljaka kak treba...
Ideš na postavke-dodir-i tu moraš uključiti opciju "Dodirnite dvaput kako biste aktivirali telefon"..
1. Je to je zadnja verzija OS-a!
2. Ovdje imaš sve "futurse" http://www.wpcentral.com/lumia-black
3. Settings>System>Srcoll down dok ne vidiš opciju Touch> Double tap to wake up phone > On
4. Ak želiš mijenjati boju na glancescreen moraš postaviti vrijeme od kad do kad i u kojoj boji želiš...
Et nadam se da sam malo pomogao
@jurica
glance screen: settings >> glance
double tap: settings >> touch
Edit: lol kasnim presigli me :)
Jel zna ko kako napraviti da kad stisnem ikonu telefona, da mi izađe odmah tipkovnica za upisati broj
da pitam, jel je normalno da xbox music lagga uzasno prilikom prvog loadanja pjesme? kad god zelim slusati glazbu, prvo moram pocekati da se izlagga da mogu dalje. mob je L520 (black).
da pitam, jel je normalno da xbox music lagga uzasno prilikom prvog loadanja pjesme? kad god zelim slusati glazbu, prvo moram pocekati da se izlagga da mogu dalje. mob je L520 (black).
Da normalno je, barem se meni dogadalo. Nazalost WP8 nije toliko savrsen po tom pitanju koliko je bio WP7. Nije da opcenito ima laga, ali u xbox musicu ima malo, barem ko mene
Prije resetiranja (925) moba tj updejta na black, IE mi je normalno prikazival njuskalo stranicu, a nakon reseta i updejta, totalno drukcije, nepregledno, uglavnom necitljivo...
Probal sam par browsera i ista stvar..
Kak ste rijesili taj problem?
IE mi normalo prikazuje njuškao, kao i prije Blacka