Folder? ma nema problema! http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/mapa-za-aplikacije/7d2e7de3-95e7-4143-8a9d-aedf8c3f901e
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Folder? ma nema problema! http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/mapa-za-aplikacije/7d2e7de3-95e7-4143-8a9d-aedf8c3f901e
odlicna stvar :) samsung vec ima istu aplikaciju, i moram priznati da se njihova brze ucitava, kod ove nokijine postoji nepotreban 'loading'... nadam se da ce to ispolirati u buducim verzijama :)
Rečeno je u tekstu (tj. piše) "svi Lumia uređaji".. Nema ostalih (HTC, Samsung)
Rečeno je u tekstu (tj. piše) "svi Lumia uređaji".. Nema ostalih (HTC, Samsung)
Pa logicno, kada citas na nokiamob.me. :) Procitaj source naveden u linku, uopste se ne pominje Lumia u dijelu u kom govori o nadogradnji.
Ja se vise brinem hoce li moci WP 9. :D
Nokia garantira 36 mjesecnu podrsku od zadnjeg major update, dakle za nase Windowse, 8.1 je zadnji veci update. Po meni je to i logicno. Nabavio sam Lumiu 925 prije 3 mj i za godinu i pol dana ju budem sigurno mjenjao za neki noviji Windows posto mobitel bude na trzistu preko 2 god, i to je za danasnje uredjaje puno vremena.
Ljudi, gdje je najpovoljniji ATIV S?
http://oscarmagno.hr/ - tu sam ga nasao za 1620 kn, dostupan. Ima li gdje jeftinije? Dali su uredaji otkljucani na sve mreze (to mi je bitno)?
I sada, razlika LUMIA 920 i ATIV S.. Lumia je skuplja (nova) 1000 kn? Mislim da te novce i ne vrijedi ili?!
Znam za te only nokia app, ali dali ne postoji neka caka da uzmem ovaj jeftini ativ s i instaliram nekako te aplikacije od nokie? Nesto se spominjalo par stranica unazad, da M$ zmiri na jedno oko oko toga.. Moze netko na PM poslati kako to ide? :)
A osim toga, posto sada koristim OMNIA 7 i prezadovoljan sam, najvise radi ekrana, znam da necu pozaliti niti s ATIVOM :)
Moguće je, zasad. Neke se mogu instalirati, neke ne. Ja sam sebi instalirao Here Drive + i Nokia Camera.
Pošaljem ti link kasnije ako hoćeš, sad sam na mobu...

na prošloj stranici imaš linkove
ativ je vrlodobar aparat,a nokia za 1000 kn vise se neisplati...jer nije velika razlika izmedju ta dva telefona a i brzo ces se naviknut na 4,8 ekran,i ja davno imao omniu7 i vrlo je izdrzljiv telefon...steta sto novi samsunzi nisu aluminijski kao omnia 7
http://www.wpcentral.com/christmas-microsoft-sold-twice-many-windows-phones
dobre rezultate je ostvario M$ za vrijeme Božića
Ja sam ti ga uzeo prek oscarmagna i nećeš imat nikakvih problema. Mob ti je brutala.
Jedino neznam kaj da radim s garancijom(EU garancija) jer su mi rekli da ju moram potvrdit u samsung ovlaštenom servisu, a kad sam došo u samsung nisu mi htjeli potvrdit.
4 igre potpuno besplatno danas. (do 12.1.)
http://portablegamingregion.com/features/new-android-ios-windows-phone-game-sales-temporarily-free-app-downloads-11114/
Zna netko zašto dobijem poruku "Nismo nasli podudaranje za vasu odredisnu tocku" kad pokušam koristiti karte (navigaciju), tj. pronaći bilo koju ulicu? Prije mi se nije javljala ova greška.. HTC 8S

možete li mi preporuciti neku aplikaciju ili stranicu na netu koja prati popuste na windows phone storeu? vidim svako malo neki popusti ali nikako da nadem mjesto ili aplikaciju koja ima pracenje i sve popisano na jednom mjestu.
hvala vam.
Store deals.
evo ovako... ne znam baš je li ovo čest problem ali prilikom ažuriranja DODACI+INFORMACIJE (nekih 15mgb) javlja mi se problem da nije moguće instalirati.. To traje možda koji mjesec dana i stalo mi dolazi informacija da se treba ažurati ali ne može.. Konkretno imam lumiu 820.. Pa ako netko ima nekakvih saznanja o ovome sve je dobro došlo :)... Preletio sam temu nabrzaka i ne znam jel već netko i ovome postao :/
probaj soft reset
Nesto me zanima u vezi ovih aplikacija koje su privremeno Free. Da li se one zabiljeze kao kupljene, pa prilikom npr. reinstalacije (kada je ponuda istekla), kaze da je aplikacija vec kupljena i ponudi samo download (kao kod regularno kupljenih)?
Nesto me zanima u vezi ovih aplikacija koje su privremeno Free. Da li se one zabiljeze kao kupljene, pa prilikom npr. reinstalacije (kada je ponuda istekla), kaze da je aplikacija vec kupljena i ponudi samo download (kao kod regularno kupljenih)?
Mislim da ako skines neku aplikaciju koja se inace placa, a ti je skines dok kada je na akciji (free) ona se zabiljezi, tako da ako je izbrises, opet je mozes downloadati besplatno, kao da si ju kupio. Neka me neko ispravi ako je krivo.
pokušao sam već.... ne uspijeva :/
Na windowsphone.com imaš povijest kupnje, klikneš na ponovno instaliraj.
Ja nažalost ne mogu isprobati dali to radi, jer mi je mob na zamjeni ekrana.
Radi, samo neka klikne ponovno instaliraj i to je to.
pokušao sam već.... ne uspijeva :/
a onda ti preostaje samo hard reset
jel ima neka aplikacija s kojom bi mogao izravno pratiti, recimo nogomet ili tenis? poput sopcasta na računalu.
imam to, al to je za praćenje rezultata. a ja bi htio gledat uživo neku tekmu ili meč.
EDIT: našao neku aplikaciju, Global TV. Ima hrpu programa, meni većinom nepoznatih, ali ima eurosport 1 i 2 i to mi je sasvim dovoljno za gledanje tenisa trenutno
jel ima neka aplikacija s kojom bi mogao izravno pratiti, recimo nogomet ili tenis? poput sopcasta na računalu.
Nisam probao, al mi je nedavno zapala za oko kao best rated app
Meni je to super aplikacija! Stavim si mečeve u favorite te mi javlja porukom kad je mec poceo , poluvrijeme i kraj te naravno golove...te se moze i gol pogledat, odmah uplodaju video isjecak. Predobra app
Isplati li se uzeti ovaj mobitel za 600 KN.Ima još godinu dana garancije
Radi se o HTC Windows Phone 8s
Isplati.
Isplati li se uzeti ovaj mobitel za 600 KN.Ima još godinu dana garancije
Radi se o HTC Windows Phone 8s
obavezno čim kupiš napravi zadnji update jer će ti riješiti mnoge potencijalne muke
Decki evo imam jednu Lumiu 520 za prodat pa mi se javite na PP ako vas zanima.
Garancija od 02.01.2014.-02.01.2016- zakljucana na vip
Ja sam je samo otpakirao prije pola sata