WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.967.785
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito
...moci ces vidjet samo u toj aplikaciji.   

Nigdje drugo, samo u njoj. As simple(and stupid) as that.

Ovo je po meni jedna od žešćih gluposti u WP-u. Zar je tak teško omogućiti appu da kreira neki svoj folder koji je dostupan?

Nemam 14 godina
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Kada će doći GDR3 za Samsung ativ S

0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

ja ga vec imam na ativ s nekih mjesec dana

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tiles Shortcut

Danas ili odsad (nisam siguran) je besplatna ova aplikacija, meni odlicna.

Xbox Live: Muskarcina | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Danijel14 kaže...
...moci ces vidjet samo u toj aplikaciji.   

Nigdje drugo, samo u njoj. As simple(and stupid) as that.

Ovo je po meni jedna od žešćih gluposti u WP-u. Zar je tak teško omogućiti appu da kreira neki svoj folder koji je dostupan?

Nesto su time htjeli postic..Sto? Pojma nemam..

Isto i ono da se fajlovi koje wp nemoze otvorit, brisu. Koji kur@c? Nek me netko prosvijetli

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pozdrav ljudi, sjećam se da je davno bilo govora o aplikaciji preko koje si mogao instalirati (viditi) sve appove s marketa, neovisno o kojem se uređaju radilo (nije bilo ograničenja na Nokia appove i sl.).

Hvala.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel nasao tko neki dobar media player za 3gp format npr. vidim da ima nekih ali se plaćaju

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
jez_cro kaže...

Jel postoji neka vrsta widgeta, za paljenje wifi-ja i tome slično. Da ne moram ic u postavke stalno

Da.

Connection Tiles.

A dal ima možda neki tile da se jednim klikom gasi i pali wifi npr

kad mačaka nema miševi kolo vode
15 godina
WP8 - Općenito

Ja koristim Cool Tiles,ima puno opcija a među njima je i brzo paljenje i gašenje wi-fia.Jel zna netko da li postoji aplikacija koja ima tile za brzo stišavanje i pojačavanje tona zvona?Koristim Lumiu 520 nekoliko dana i mogu reći da sam prezadovoljan!

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

GDR3 za lumiu 520 dolazi sljedeci tjedan!

Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
passat kaže...

c/p -aj link izvora vijesti :)

btw. Na svom sam HTC 8S danas primjetio Data Sense.. Prije toga mi se mob restartao (sam od sebe) hah.. a mislio sam da mi je GDR3 u potpunosti instaliran. 

- HTC 8S -
16 godina
NeoOS kaže...
passat kaže...

c/p -aj link izvora vijesti :)

btw. Na svom sam HTC 8S danas primjetio Data Sense.. Prije toga mi se mob restartao (sam od sebe) hah.. a mislio sam da mi je GDR3 u potpunosti instaliran. 

Data sense ti ovisi o operateru. Ako ti to operater podržava onda će ti biti dostupna opcija a ako ne onda neće.

Evo, ja sam svoj 8x dao ženi koja je na vipu i nakon hard restara i ubacivanja vipove karice odmah je imam data sense.

Ja sam bio na tele 2 i nisam imao tu opciju.

Ja sam za sad prešao na android. Uzeo sam HTC ONE (399kn u vipu) jer nije bila niti jedna nokia na akciji. {#}

A i malo promjene ne škodi {#} a i lako se vratim na WP {#} (jel tako skank)

E, zna li netko zašto mi se sad ženi slabo čuje zvuk na slušalici na 8x-u?

Dok sam ga ja koristio nije bilo tih problema.

Battlelog: MUDO_HR
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

data sense radi na tele 2, barem na lumiji 520.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

molim?! al dobro, moraš nekad stat i u govno da bi cijenio cvijet...{#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 15:12 (skank666).
16 godina
stickman1 kaže...

Kolega meni nije radio a bio sam na WP8 skoro od kad je izašao pa do prije 10 dana i nisam imao data sense.

Skank, istina što kažeš...

A vidi, uvijek lako zamjenim ONE za neku nokiu sa npr. WP8.1 heheh {#}

Ali moram priznati da ovaj ONE nije loš, dapače odličan je.

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
passat kaže...

src link!

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
12 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
stickman1 kaže...

Kolega meni nije radio a bio sam na WP8 skoro od kad je izašao pa do prije 10 dana i nisam imao data sense.

Skank, istina što kažeš...

A vidi, uvijek lako zamjenim ONE za neku nokiu sa npr. WP8.1 heheh {#}

Ali moram priznati da ovaj ONE nije loš, dapače odličan je.

mobitel dobiven na nagradnoj igri bon bon-a.. otključan. inače imam tmobile pretplatu i koristio sam 098 karticu u njemu.. i nešto sam se igrao danas i stavio tele2 karticu u mobitel i baš tada sam primjetio promjenu :D ne bih rekao da je slučajno.. iako mi je i sada ostao Data Sense.. (a do sada ga nije bilo - tmobile kartica vracena u mob)

EDIT: imam problem s kartom, navigacijom. Kaze mi da ne moze pronaci zadanu tocku (adresu). Unazad 3tjedna.. Jel zna neko sto bi moglo biti

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 20:07 (NeoOS).
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Pozdrav ljudi, sjećam se da je davno bilo govora o aplikaciji preko koje si mogao instalirati (viditi) sve appove s marketa, neovisno o kojem se uređaju radilo (nije bilo ograničenja na Nokia appove i sl.).

Hvala.

Zna li itko?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

SysApp Pusher?

HTC 8X :)
12 godina
WP8 - Općenito

dal netko zna kako prebaciti brojeve it tel imenika na PC? ima kakva aplikacija tj program za to? radi se o HTC 8x naime prodajem ga pa da si spremim kontakte neda mi se ih pisati na papir.

eh da neznam ako se ovo smije pisat ali prodajem navedeni telefon pa ako je tko zianteresiran neka mi se javi u inbox cijena je 1400kn ocuvan,radi na sve mreze.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
Mitsuoka kaže...

Hvala.

Zna li itko?

nisam ni vidio post prije... uglavnom, to je bila neka fora sa podešavanjem portova na IE na mobitelu pa si mogao pristupit npr samsungovim app i tako to...

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/256657-install-samsung-htc-exclusive-apps-lumia.html

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/239136-now-you-can-install-samsung-htc-collections-apps-your-lumia.html

nisam to nikad radio ali mislim da je to to...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
omomomomoomm kaže...

dal netko zna kako prebaciti brojeve it tel imenika na PC? ima kakva aplikacija tj program za to? radi se o HTC 8x naime prodajem ga pa da si spremim kontakte neda mi se ih pisati na papir.

eh da neznam ako se ovo smije pisat ali prodajem navedeni telefon pa ako je tko zianteresiran neka mi se javi u inbox cijena je 1400kn ocuvan,radi na sve mreze.

Brojeve imaš (ako si prijavljen na mobitelu sa Hotmailom/Outlookom) na outlook.com pod osobe.

Swedish latin super funk.
12 godina
WP8 - Općenito

isuse da stvaarno kako sam glup. nisam se uopce toga sjetio koja budala. da imam na kompu win8 tak da pod osobe imam sve.  hvala puno.

1 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

ja sam na tele2 i od kad mi je na ativ s dosao gddr3 imam data sense,tak da na ativu s i tele 2 radi data sense

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ovak, pitanje..

jednom kad instaliram Amber (gdr3), hoće li ona biti defaultna kad idući put napravim factory reset (hoće li zamijeniti onu prvu instalaciju)?

pitam najviše zbog opcije restore preko wi-fi jer na tvorničkim postavkama toga nema..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
odjavljen

neće ti zeznut gdr3

17 godina
nixass kaže...

ovak, pitanje..

jednom kad instaliram Amber (gdr3), hoće li ona biti defaultna kad idući put napravim factory reset (hoće li zamijeniti onu prvu instalaciju)?

pitam najviše zbog opcije restore preko wi-fi jer na tvorničkim postavkama toga nema..

Update je neovisan o factory reset-u, tj. na koju verziju nadogradis telefon, ta i ostaje - osim ako flashujes custom ROM.

17 godina
neaktivan
11 godina
WP8 - Općenito

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Ovdje mozete pregledati sve detalje. Na mojoj Lumiji 925 sa talijanskim operaterom "Wind" pise da je dostupan, ali mi na mobitelu jos nista ne pokazuje. Zar GDR3 dolazi u paketu sa Lumia Black?

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
WP8 - Općenito

Da se ispravim...upravo mi je stigao originalni update Lumia Black+GDR3 {#}

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice