Tele2 - provjera potrošnje nedostupna

poruka: 6
|
čitano: 3.916
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kolege telci, jel to samo meni usluga provjere potrošnje nedostupna (jedan od razloga je nadogradnja sustava) unatrag mjesec dana ili i vama?

I da li ima tko primjedbu vezano za prikaz potrošnje u realnom vremenu?  Npr., zaključno sa 30.-im u mjesecu potrošnja je 100 kn, a nakon 3. u sljedećem mjesecu prikaže potrošnju od 200 kn za prethodni mjesec (karikirane brojke)..  

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tele2 - provjera potrošnje nedostupna

Nisi jedini s navedenim problem, mislim da je tako večini korisnika (tako i meni). Kao što piše nadograđuju sustav tako da podaci koji se pokažu nisu stvarni. Samo se nadam da će uskoro to rješiti jer već više od mjesec dana si nemogu pregledati potrošnju.

To be or not to be
17 godina
neaktivan

Samo, ovaj nerealni prikaz potrošnje u realnom vremenu nikada nije radio kako treba.. ako mi 30.-og u mjesecu u 23.59h prikaže potrošnju 100 kn, onda taj iznos želim i na računu za taj mjesec.. iskreno, još nisam zvao službu za korisnike da čujem službeno objašnjenje.. možda će to riješiti nadogradnjom koja je u tijeku..

17 godina
odjavljen

Meni isto vraća da je usluga trenutno nedostupna.

Što se tiće naglih skokova, na kraju mjeseca doda razliku do MMP (ako je trenutna potrošnja manja) + 10 kn za radijske frekvencije + naknadu za dodatne usluge (npr 10 kn za 50 MB).

Druge nepravilnosti nisam primjetio.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hm.. možda si u pravu.. iako, tarifa je knock-out 0 kn, nemam nijednu dodatnu uslugu, što bi značilo da bi mi se prikaz potrošnje trebao povećati samo za radijsku frekvenciju, a to nije slučaj.. "dodatni" iznos varira iz mjeseca u mjesec, što pripisujem količini poziva unutar "lagga" njihovog sustava (rekao bih, namjernog).. iako u poruci navedu zaključno vrijeme i datum izvršenog obračuna.. po njima, ispada da zadnji dan potrošim po 200 kn, a cijeli račun je 400..

17 godina
odjavljen

Inaće se takve stvari redovno događaju za roaming, može ti biti do toga.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice