Zanima me da li još netko osim nas na jednom dijelu Daruvara ima smetnje u radu sa T-Mobile mrežom koji su počeli 28.06.2013. i još nisu popravljeni uz prijavljivanje korisničkoj službi da je u pitanju kvar na baznoj stanici. U samom centru grada sve radi kako treba i bez problema jer je tamo druga bazna stanica. Problem je taj da ne mogu uspostaviti poziv (tek možda od kojeg trećeg puta) - nazovem broj (bilo koje mreže) i šutnja u slušalici kojih 10 - 15 sekundi i automatsko prekidanje poziva, isti slučaj je i ako mene zove sa bilo kojeg područja ne mogu me uopće dobiti, a meni puni signal. Internet je u totalnoj banani, ne može se uopće surfati sa ikonice 3G kada je u mirovanju max dolazi na ikonicu E koji je i dalje preslab za surfanje, a prilikom surfanja signal divlja od max-a do skoro totalnog gubitka signala i tako već 6 dana za redom. Tako je svima na tom jednom dijelu grada koji su na T-Mobile mreži, a ovi ped..eri ne reagiraju uopće sa svojim tehničarima. Kako bi im otkazao ugovor, da je to čudo, da li ima ikakova osnova da raskinem ugovor sa njima poradi ovih tehničkih poteškoća koje će još možda trajati pitaj Boga koliko dugo.
LP