Evo bas gledam Samsung Omniu 7 i pogledajte cijene http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-00.asp?sifra=SAI8700
prije tjedan dana je cijena bila 2000 kuna na najmanjoj tarifi, sad se stvarno i dalje mislim izmedju desirea i omnie..
Evo bas gledam Samsung Omniu 7 i pogledajte cijene http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-00.asp?sifra=SAI8700
prije tjedan dana je cijena bila 2000 kuna na najmanjoj tarifi, sad se stvarno i dalje mislim izmedju desirea i omnie..
jel ovo onda samo meni zbugano?
I mene zanima kakav je to mobitel,da li ima normalni bluetooth,ili je onemogućen kao na iphonu?Ako ga netko ima može odgovor, please?
Bluetooth ti je jos gori nego na iphoneu.Sluzi jedino za slusalice.
možete li mi reći isplati li ga se kupit sad? jer je prošlo već dosta vremena otkad je izašao
isplatili ga se sad kupiti, koji su mu nedostatci uspoređujući ga s novim mobitelima?
meni je za mobitel najvažnija rezolucija i internet,i što se tiče aplikacija, vidio sam na internetu, da nema aplikacija za hrvatsko tržište, štogod to znaćilo :O
Ne mogu vjerovat da M$ ne podrzava wifi hotspot i tethering putem njega. Nema cak nikakva najava za takvo nesto. Postoji tethering putem mobitela, ali zahtjeva dialup sa kompa i restart mobitela.
Mislio sam uzeti ovaj mobitel ali nedostatak tetheringa kod modernog mobitela ga jednostavno iskljucuje kao potencijalnu opciju.
A nema ni C/P :)
To mi uopce nije bitna stavka jer to rijetko koristim, a u ostalom, C/P je najavljen za iduci update, tethering se nigdje ne spominje. Tethering mi je bitan jer dosta setam sa laptopom okolo kad idem kod klijenata na razgovore, a ne zelim placati jos jednu pretplatu za stick kad u paketu mobilne pretplate imam ukljuceno dovoljno prometa.
A onda nećeš kupit W7!
A onda nećeš kupit W7!
Necu. Idem ovaj sad misec uzet ajfon najvjerovatnije.
Evo frend mi ima Iphone 4 i ja Samsung Galaxy S.
I on cesto spominje kako bi volio imat.. ovo... ono... kao sto ja iman na Galaxyiu S, a npr ja nikad nisam nista htjeo sa iPhona, toliko je dosadan software da je nevjerovatno
I on cesto spominje kako bi volio imat.. ovo... ono... kao sto ja iman na Galaxyiu S, a npr ja nikad nisam nista htjeo sa iPhona, toliko je dosadan software da je nevjerovatno
Ne kuzim ovo boldano? Kako mislis dosadan?
Sorry stari, ima već mjesec dana
Pa na iphoneu je dosadan software.. samo ikoneee =)
Ja sam prodao Galaxy S radi iPhonea... i nije mi zao...
I da, i na iPhoneu mozes imati widgete ;)
A android phone kupujes radi widgeta?