Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.196.513
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

briem da sam htio stavit darkya.. cek da nadem link

sta mai
16 godina
odjavljen
mamacdd kaže...

kad dugo drzim za recovery pokaze mi se trokutic naravno jer je rootan i onda se makne slika ta s trokuticem i kao da mu sprjecava da ude u recovery.. i dalje po svome se prikaze crni zaslon i pocinju ic neke tockice sve svjetlije i svjetlije.. ko neka bootanimacija..

Probaj držati još 5 sekundi te 3 tipke nakon što trokut nestane.... da li možeš u download mod?

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 16:52 (Kordy).
14 godina

jesam i opet isto.. nemogu

sta mai
14 godina

evo dao mi je u download mod uff ajd malo mi je lakse.. al kaj sad

sta mai
16 godina
merio kaže...
Samsung je napokon izbacio kernel sources, jos koji tjedan i imat cemo punu stabilnu verziju CM9..definitivno uljepšalo dan

FALA K**** ! {#}

14 godina

imam odin, al sam uvijek stavljo zipove i flešo romove a ne tar fileove..

sta mai
14 godina
Pa skini si npr novi litening i flashni ga odinom. Tamo imas i upute kako to napravit,jednostavno je.
Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...
Pa skini si npr novi litening i flashni ga odinom. Tamo imas i upute kako to napravit,jednostavno je.

Tako je, imaš ovdje upute: http://z13.invisionfree.com/Litening/index.php?showtopic=28 (ti preskoči prvih 5 koraka i idi na 6.)

Onda idi ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274 skini Litening verziju 2.0 i flashaj prema uputama koje sam ti gore dao.

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
Rašo kaže...

razočaranje šta se tiče miui v4,ne da troši bateriju nego ju pojede za manje od 5 sati a da ne pričam ako surfaš ili slušaš muziku...stalno neki FC itd..uglavnom  vraćam se na staru verziju jer je 100 puta bolja

Probaj zadnji Adyscorpius MIUI.

Već sam toliko pisao o njemu da mi je muka.
Najbolji MIUI definitivno - nećeš požalitit! 

TU!

merio kaže...
Samsung je napokon izbacio kernel sources, jos koji tjedan i imat cemo punu stabilnu verziju CM9..definitivno uljepšalo dan

Hvala na odličnoj vijesti.

CM, MIUI, Liten'ning, Check, su samo neki od dev. timova koji jedva čekaju izbaciti stabilan ICS s pravim kernelom.

Kordy kaže...
merio kaže...

Mene osobno više privlače custom kerneli koji će početi izlaziti, vjerujem da ću tek tada priječi na ICS

Slažem se stari i s tobom.
Do tada sam na GB 2.3.7 {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
13 godina
neaktivan

@sudy_freak Liten'ing radi perfektno vec ics. sa update-om 2.1.

Support the software developers. If you like their products buy them !
14 godina
cecenac kaže...

Ne kažem da ne radi.
Daleko od toga, no opet, ako nije nitko dobio kernel source, nisu ni oni mogli.

Ako radi perfektno bez kernela, ponekih drivera, s tim će samo bolje raditi {#}

Ili je V2.1 upravo s tim? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina

evo ljudi probo sam stavit rom preko odina jer mi jedino i dozvoljava uc u download mode i sad mi se odin smrzo u tijeku prebacivanja.. pa nemres me tak hebat

sta mai
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ima ko bilo kakav prijedlog, pliz pliz

sta mai
16 godina
odjavljen

Smrznuo se tijekom flashanja? Da li je mob upaljen ili? Imaš li instaliran Samsung Kies na kompu?

0 0 hvala 0
14 godina

izgasen u download modu je, nemam kies.. al evo sad skidam official 2.3.6. pa da vidimo..

sta mai
16 godina
odjavljen
mamacdd kaže...

izgasen u download modu je, nemam kies.. al evo sad skidam official 2.3.6. pa da vidimo..

Ne znam zašto tamo u onom tutorialu ne piše ali skini i instaliraj Kies na kompu ali prije pokretanja Odina treba preko task managera ubiti sve procese od Kies-a

14 godina

idem zapalit van puknut cu.. ovo se ovak i tak skida sranje.. probacu i to poslje

sta mai
14 godina

Sve dok možeš u download mode nemaš brige. Samo bi trebao odinom flashnuti neki wipe ROM,tak da ti makne sve (nadam se da imas backup)

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Pozdrav

može mi netko reći o ovoj olovčici za crtanje? Da li je to Targus stylus? dolje ispod su dva linka, jedan sa olovkom za crtanje za SG S2, a drugi navodno ista ta olovka za kupiti koju sam našla na e-bayu, pa me zanima da li je to to, da ne bih krivo naručila... ako netko slučajno zna ili možda zna negdje da se može jeftinije nabaviti

hvala :)

http://www.ebay.com/itm/Targus-Stylus-for-Tablets-iPad-iPhone-Smartphones-and-More-AMM01TBUS-/120876247600?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item1c24c92a30

0 0 hvala 0
14 godina
DwightSchrute kaže...

Sve dok možeš u download mode nemaš brige. Samo bi trebao odinom flashnuti neki wipe ROM,tak da ti makne sve (nadam se da imas backup)

evo stavio official 2.3.6. sve 5.. booto se normalno i sve je obriso od prije.. uffff fala na savjetima ljudi :)))

sta mai
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
cecenac kaže...

Ne kažem da ne radi.
Daleko od toga, no opet, ako nije nitko dobio kernel source, nisu ni oni mogli.

Ako radi perfektno bez kernela, ponekih drivera, s tim će samo bolje raditi {#}

Ili je V2.1 upravo s tim?

Bez kernela je, za drivere ne znam. vjerojatno je malo losiji od ispeglanih gingerbreada, al dosta je dobar. lijep performance boost sam osjetia u operi mini. plus to su jos neki cool featuri ics-a.. u svakom slucaju zadovoljan. nijedan lag ni force close zasad. mob se vise ne pregrijaje onako bolesno iako je dosta topal kad ga se zestoko maltretira.

Support the software developers. If you like their products buy them !
15 godina
neaktivan

Evo kako izgleda ICS na Samsung-u, Google Chrome Beta i Face Unlock. [LINK]

Uglavnom moji doživljaji sa Lite'ning ROM-om.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 19:29 (Mitsuoka).

4 0 hvala 4
13 godina

Da li je još netko probao Omega 5.1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Da bi maknuo onaj zuti trokut morao sam staviti stariji bootloader, nakon toga sam normalno stavio noviji CheckROM V6, e sad kako znat dali je kod mene ostao stari bootloader ili je automatski stavljen novi...?

0 0 hvala 0
14 godina
mkexx kaže...
Da bi maknuo onaj zuti trokut morao sam staviti stariji bootloader, nakon toga sam normalno stavio noviji CheckROM V6, e sad kako znat dali je kod mene ostao stari bootloader ili je automatski stavljen novi...?

Skora pa sam siguran da su novi...{#} Novi bootloaderi su došli sa kasnijom verzijom GB romova,a V6 je sa zadnjom pa mislim da si i dobio nazad nove bootoadere.

16 godina
odjavljen

Developeri maknu novi bootloader iz roma

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 15:25 (Kordy).
14 godina

Ako sa starije verzije CM9 (izasla je 14.3) prelazim na noviju (jucer izasla) trebam li napraviti wipe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
yaga01 kaže...

Ako sa starije verzije CM9 (izasla je 14.3) prelazim na noviju (jucer izasla) trebam li napraviti wipe?

Ne, ali u slucaju problema definitivno wipe napravit

jeremija
14 godina

Moja dosadašnja iskustva sa flashanjem mi govore da je najbolje UVIJEK wipe-at ako želiš izbjeći ili minimizirati probleme.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
yaga01 kaže...

Samo wipe cache i dalvik, full wipe nije potreban.

Ja tako radim na već 15-ak verzija cm9 i nikada nisam imao problema.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice