Srečom da se ne kvare tako lako. U biti prije ga mi pokvarimo.
Držite fige..
Srečom da se ne kvare tako lako. U biti prije ga mi pokvarimo.
Držite fige..
Mobitel na servisu.. pitao me da li sam stavljao custom rom slučajno...
javi što je bilo kada saznaš
A evo pravi me budalom kaže da je poslao u servis on nije mogao, nešto mu buguje..
Da li se gubi garancija, ako S4 koji sam kupio u T-mobil otključam da mi radi na sve mreže?
Ja sam kupio SGN II isto u T Com-u za keš lovu, i nakon nekog vremena sam zatražio da mi pošalju kod za otključavanje moba za omogućen rad na svim mrežama, nakon što sam ga dobio, stavio drugog operatera karticu i ukucao kod kada me je mob zatražio.
Od tada imam otključan mob na sve mreže.
Jedino je sada pitanje, kako si ti kupio mob, za keš ili produžetak ugovora, s produžetkom ugovora čini mi se da to možeš nakon godinu dana.
Nakon isteka ugovora, ne nakon godinu dana (osim ako je potpisao na godinu).
Ja postajem lud nekako nema moba već 2dan kao u servisu je.. pa 1000 mogučnosti.. da im ispadne, da se zagrebe..
Da mi ga zamijene drugim "veoma malo korištenim", da ga nema još 1 mjesec.. ili da mi ga vrate u stanju u koje ga i ja isto mogu dovesti, t mobile firmware da bude na njemu.. jer kies jedino njega mi stavi..
Zanima me dali je netko imao problem sa battery drainom.
naime, desava mi se da npr imam 55% baterije i mob se odjenom ugasi. Nece se upaliti bez punjaca, a kad se upali dok je na punjenju pokaze mi nekad 0%, a sad mi pokazalo 14%.
Ima li netko slican problem?
Ako koga zanima, prodajem originalni Samsung Galaxy S4 S View Cover, Spigen.
Zapakirano i novo.
Bijela boja.
Mobitel došao sa servisa, I9505XXUDMHA verzija.
Kaže prodavač da je spojen vjerovatno na box i da je postupak trajao 1h 30min .
Da li ta verzija(boldirano gore) podržava twrp, cwm recovery ili može doći do problema iz odina da se mob opet ne pali?
EDIT: Nekako je ubačen ROOT ali ne radi njegova funkcija, uploadovao sam screenshot pa se može vidjeti.. što da uradim?
Svakako bi mi trebao recovery ali nisam siguran da odin neće pokazati grešku odnosno da se mob ne bude htio paliti.. ?
Da li se gubi garancija, ako S4 koji sam kupio u T-mobil otključam da mi radi na sve mreže?
Ja sam kupio SGN II isto u T Com-u za keš lovu, i nakon nekog vremena sam zatražio da mi pošalju kod za otključavanje moba za omogućen rad na svim mrežama, nakon što sam ga dobio, stavio drugog operatera karticu i ukucao kod kada me je mob zatražio.
Od tada imam otključan mob na sve mreže.
Jedino je sada pitanje, kako si ti kupio mob, za keš ili produžetak ugovora, s produžetkom ugovora čini mi se da to možeš nakon godinu dana.
Uzeo ga je prijatelj na produženje pretplate na dvije godine. Nije znao, pa ga je dao otkodirati. Nešto je bilo sa mobitelom, pa ga je dao na servis, a ovi su uredno to popravili i vratili mobitel, bez da je itko išta pitao.
Može li meni neko odgovorit
Pozdrav.
Imam Galaxy S4 kojeg sam uzeo u t-mobileu preko firme. Zanima me ima li nekakv način (totorial možda) da se se mobitel samostalno otključa na sve mreže, tj. da ga ne moram slati u neki servis? Koristio bih ga u privatne svrhe,a za posao bih koristio stari.
Hvala.
:)
tutoriala kolko ti srce želi
Heh,ok...
Pratim ovaj tut:
http://www.redmondpie.com/how-to-sim-unlock-samsung-galaxy-s4-gt-i9505-for-free/
ali kad dođem do koraka 3, ne iskače mi menu za Service mode? ;)
imaš ovaj
umjesto *#0011# koristi se *#27663368378#
imaš ovaj
http://gs4.wonderhowto.com/how-to/carrier-unlock-your-samsung-galaxy-s4-so-you-can-use-another-sim-card-0148110/
umjesto *#0011# koristi se *#27663368378#
ma kaki,ništ se ne događa kad ukucam taj kod... :/
izgleda da su sa novim update-om malo zakomplicirali stvari, znam da je meni i jedna i druga metoda šljakala bez problema prije nego sam ga update-ao.
krasno... još čačkam po netu,pokušavam nešto naći...
Ak netko ima nekakvu ideju,slobodno nek se javi...
krasno... još čačkam po netu,pokušavam nešto naći...
Ak netko ima nekakvu ideju,slobodno nek se javi...
Factory unlock preko Sammobilea ti košta nešto sitno iznad 100kn. Ako si mogao nabaviti S4, sumnjam da će te zbog 100kn boliti glava.
jedno pitanje...
dali kad se galaxy s4 resetira na tvorničke postavke i dalje odbrojava vrijeme rada ili se vrijeme restarta na 0h rada?
izgleda da su sa novim update-om malo zakomplicirali stvari, znam da je meni i jedna i druga metoda šljakala bez problema prije nego sam ga update-ao.
Tj zaključali bootloader
Na ovom linku sam dobio listu custom ROM-ova:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2166
koji je najbolji po vašem ako koristite neke od ovih? :)
Na ovom linku sam dobio listu custom ROM-ova:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2166
koji je najbolji po vašem ako koristite neke od ovih? :)
koristio omegu do verzije 12 pa presao na Wanamlite 1.5, cini mi se stabilniji.
ne preporucam 4.3 ROM-ove, jos to nije to... za koji tjedan ce izaci sluzbeni TW 4.3 za S4 pa ce onda biti pravih 4.3 ROM-ova.
gledo sam neku seriju na rtlsada i imal sam 40 posto baterije i mob se ugasil i nisam ga mogo upaliti,spojim na punjac i pokaze da je baterija skroz prazna, 1 posto
Jel netko stavio ovaj leak-ani official 4.3 rom?
Kakvi su dojmovi?
Imam priliku nabavit S4 za nekih 1000kn. Novi, u t-comu. (produžavanje ugovora,bodovi blabla)
Sada me zanima, jel bolje da uzmem taj ili s3? ili pak s4 mini? (uzmimo u obzir da bi cijena bila manja na s3 i s4 mini)
Realno do sada sam imao s+ , fan sam samsunga i to ali kao da me više ne privlači toliko. Pa me zanima iz prve ruke baterija kakva je na official romu
. I od vas korisnika koji imate već duže vrijeme molio bih nekoliko prednosti i nekoliko nedostataka. Znam da svi govore sve najbolje o svome ali zelim konkretno iz prve ruke.
Znam da je bilo puno puta ovakvo pitanje ali svakim danom se situacija mijenja. Također me zanima u t-comu se dobije verzija sa Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 ili quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 ?
Zaboravio napomenuti , volim surfati mobom, ne toliko igrat igrice koliko koristi malo naprednije aplikacije i bitno mi je da on izdrži cijeli dan.
Molio bih netkog tko koristi s-view flip cover case za s4 neka napise koju rijec kako je zadovoljan, planiram si kupiti jednu pa me zanima a nisu bas jeftine pa me strah da se nezeznem.
Molio bih netkog tko koristi s-view flip cover case za s4 neka napise koju rijec kako je zadovoljan, planiram si kupiti jednu pa me zanima a nisu bas jeftine pa me strah da se nezeznem.
evo imam ja viska iz samsung essential accessory packa
https://dl.dropboxusercontent.com/u/6529472/20131009_170017.jpg
ovo je na ebayu cijena
i prodajem extended bateriju isto nabavljenu s ebaya
sve zajedno za 200kn
Da je plava pregovarali bi... ;-)
Zapela mi je ova za oko... plava